Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (6/8): PSG denkt aan Duitser van veertig miljoen euro

Laatste update:
/
Bacary Sagna gaat Arsenal waarschijnlijk verlaten en er zijn al tal van potentiële opvolgers genoemd. Nu valt ook de naam van John Stones, de negentienjarige verdediger van Everton. De Engelsman heeft door de blessure van aanvoerder Phil Jagielka zijn kansen gepakt en indruk gemaakt op Arsène Wenger. Stones, die eerder voor Barnsley speelde, heeft nog een contract tot medio 2018. (Metro)
/
Mauro Icardi denkt niet over een transfer na. De 21-jarige aanvaller doet het de laatste weken uitstekend bij Internazionale en wordt met onder meer Atlético Madrid en AS Monaco in verband gebracht. “Dat zijn slechts geruchten”, benadrukt FIFA-zaakwaarnemer Abian Morano. “Icardi is gelukkig bij Inter denkt momenteel alleen aan de nerazzurri.” De Italiaan ligt in het Giuseppe Meazza nog tot medio 2018 vast. (InterNews)
/
Paris Saint-Germain is Marco Reus nog niet vergeten. De 24-jarige aanvallende middenvelder werd in oktober aan les Parisiens gelinkt en maakt nog altijd kans op een transfer in de zomer. De Duitser, die ongeveer veertig miljoen euro moet kosten, wordt ook gevolgd door partijen als Arsenal, de clubs uit Manchester en Barcelona. Reus heeft bij Borussia Dortmund nog een contract tot de zomer van 2017. (Diverse Franse media)
/
Besiktas weet wat het moet doen om Bafetimbi Gomis in te lijven. De interesse van De Zwarte Adelaars in de aanvaller was bekend, maar de Fransman van Olympique Lyon heeft nu aangegeven wat hij in Istanbul wil verdienen: vierenhalf miljoen euro per jaar. De 28-jarige Gomis wil overigens het liefst naar Newcastle United; die club had in januari ook interesse. Besiktas ziet in Samuel Eto’o een alternatief voor Gomis. (Haber)
/
Sunderland wil Emanuele Giaccherini bij degradatie verkopen en de middenvelder hoeft zich over zijn toekomst geen zorgen te maken. De 28-jarige Italiaan staat namelijk in de belangstelling van West Ham United, Hull City en Genoa. De international maakte in de zomer voor 7,5 miljoen euro de overstap van Juventus, maar was dit seizoen pas goed voor drie doelpunten in de Premier League voor Sunderland. (Daily Mail)
Marco Reus zou goed bij Paris Saint-Germain passen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reus is de perfecte speler voor city , die past ook in de systeem van city vind ik.

12 april 2014 om 17:10

City en systemen?
Je bedoelt dat City gewoon random zo veel mogelijk aanvallers koopt, en dan op de bank zet?
Aguero, Nasri, Dzeko, Jovetich, Silva, Navas, Negredo.... Wie vergeet ik? Heel goed systeem, hou toch op man!
Arsenal kan deze man heel goed gebruiken! En als er bij PSG 1tje vertrekt zou het ook kunnen.
Mocht Barcelona toch aankopen mogen doen deze zomer, is het een fantastische speler voor Barç! Alleen hebben die dan ook veel te veel aanvallers, maar dat tiki-taka in de kleine ruimtes beheerst hij....

12 april 2014 om 19:47

Ach ik word toch zo moe van iedereen die maar blijft zeiken dat elke topspeler goed bij Arsenal zou passen. Als je er een beetje op let zul je zien dat iedereen die en die speler bij Arsenal wilt zien.

Hij moet gewoon lekker bij Dortmunt blijven klaar.

de komst van Marco Reus zou ik echt aanmoedigen, geweldige speler!

Vindt reus meer iets voor manchester united die kunnen hem en kroos wel gebruiken 2toppers.

12 april 2014 om 17:45

Utd heeft genoeg kwaliteit op zijn positie.

12 april 2014 om 17:59

Sarcastisch hoop ik?

12 april 2014 om 18:06

Mata Rooney en janzuay. Ze hebben andere prioriteiten dan een winger

12 april 2014 om 18:21

2 van de 3 die jij opnoemt zijn sowieso al geen wingers. Mata is een 10, Rooney een spits of eventuele 10. Daarnaast zijn de wingers van united drama. Zou Reus dus zeker wel bij passen, samen met Kroos, Mata, Rooney en nog wat technische spelers lijkt me dat een uitstekend team..

12 april 2014 om 18:37

Ja alsof ze ineens 40 miljoen moeten neertellen terwijl ze 3 verdedigers moeten bijhalen en een cm.

Daarbij speelt Mata praktisch altijd vanuit een vrije rol op de flank.

Reus moet lekker bij Dortmund blijven, zie hem daar ook heel lang blijven.

12 april 2014 om 18:53

Inderdaad Reus moet bij BVB blijven en een clublegende proberen te worden daar.

Sinds wanneer speelt Sunderland in de serie A?

Wat zou PSG met Reus moeten doen als ze al genoeg aanvallers hebben. Ibra, Cavani, Lavezzi, Lucas en Pastore is toch voldoende om een seizoen door te gaan. Tenzij iemand verkocht wordt zie ik Marco Reus gewoon bij BVB blijven.

Gruwelijke hekel aan die kopen om te kopen clubs, PSG, City en Chelsea. Hoop dat Marco nog lang voor Dortmund en de Buli behouden blijft en als het niet meer anders kan maar een traditions - club gaat en niet naar zo'n möchtegern topper

Echt teveel voor comis van mij pad hoeft hij niet te komen we hebben iemand nodig die voor ons scoort en ons leid

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren