Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Pedro op één lijst met Pjanic, Trapp en Lacazette

Laatste update:
/
Stoke City hoopt Sergio Molina over te nemen van Real Madrid. De negentienjarige verdedigende middenvelder komt bij Real Madrid niet aan spelen toe en manager Mark Hughes raakte tijdens de Youth League erg gecharmeerd van de Spanjaard. Molina kwam in dat toernooi tot twee doelpunten in zes wedstrijden. The Potters zijn overigens ook bezig met de komst van linksbuiten Moha El Ouriachi van Barcelona. (ESPN)
/
José Mauri gaat op zeker naar AC Milan. De verdedigende middenvelder is transfervrij na het bankroet van Parma en tekent volgende week een vierjarig contract in het San Siro, als hij de medische keuring tenminste met succes doorloopt. “Er hoeven alleen nog maar een paar details uitgewerkt te worden. Alleen een tsunami kan een deal nog tegenhouden”, lacht zaakwaarnemer Dino Zampcorta. (Diverse Italiaanse media)
/
Paris Saint-Germain zit nog altijd achter Pedro Rodríguez aan. De club uit Frankrijk zou twee jaar geleden een formeel bod van veertig miljoen euro op de aanvaller hebben uitgebracht en werd nadien nog talloze keren met Pedro in verband gebracht. Les Parisiens hopen de 27-jarige Pedro deze zomer eindelijk in te kunnen lijven. Ook Kevin Trapp, Miralem Pjanic en Alexandre Lacazette staan op het verlanglijstje. (L’Equipe)
/
Samir Handanovic gaat Internazionale mogelijk verlaten. De dertigjarige doelman heeft nog maar een contract voor één seizoen en de onderhandelingen over een nieuwe verbintenis zijn stilgelegd. Dat zegt Federico Pastorello, de zaakwaarnemer van de Sloveen. “De situatie is veranderd. We hebben de gesprekken gestaakt en gaan in september misschien weer praten, als we geen andere aanbiedingen binnenkrijgen”, klinkt het. (Sky Italia)
/
Étienne Capoue gaat bij Watford aan de slag. De 26-jarige verdedigende middenvelder van Tottenham Hotspur tekent een contract voor drie seizoenen en the Spurs ontvangen een transferbedrag van acht miljoen euro exclusief variabelen. Capoue ruilde Toulouse in de zomer van 2013 voor zo’n elf miljoen in voor Tottenham, maar dwong geen vaste basisplaats af. Zijn contract loopt nu nog twee jaar door. (M365)
Pedro doet er verstandig aan te vertrekken bij Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is mauri een goede versterking voor Milan?

4 juli 2015 om 00:35

Ja zeker, hij was de lichtpunt bij een hele slechte Parma.. jong talent kan zeker een toper worden

4 juli 2015 om 00:42

Jazeker, een 18-jarige middenvelder die vorig seizoen 33 wedstrijden voor Parma speelde. Hij is een box-to-box middenvelder met een verdedigende tint.

4 juli 2015 om 01:07

18 jaar maar? Wow. Ik zou donsah ook erbij halen

Doet PSG goed, vind het een onderschatte speler Pedro, en kan zeker mee met Psg.
Vind alleen dat PSG nog niet echt het super team heeft dat ervoor zorgt dat ze echt gaan mee doen voor de Cl.

Ja natuurlijk ze worden telkens door barca uitgeschakeld, maar ik vind het nog geen team waar van je zegt ja die gaan dit jaar echt mee doen met de grote ploegen.
Persoonlijk vind ik qua namen en spelers ze minder dan city, maar dan heb ik het puur over Namen, en helaas word voetbal niet op papier gespeeld haha.

Is dit misschien wat voor PSG komend seizoen zie opstelling?
Denk dat ze met dit elftal hele hogen ogen zouden gooien, en echt mee kunnen gaan doen voor de grootste beker van Europa

Sirigu
Dani alves
Marquinhos
Silva
Willems??
Pogba
Vidal
Veratti
Lucas moura
Cavani
Ibrahimo
4 juli 2015 om 00:58

Dani Alves heeft net zijn contract verlengd. Dus dat zal em niet worden. Verder noem je Pedro onderschat en stel je hem bij Psg ook niet op. Persoonlijk vind ik Pedro een vrij matige speler ter vergelijking met wat Barca heeft. 2de keus van Barca zal Psg echt niet de Cl bezorgen.

4 juli 2015 om 01:20

Haha ja daar heb je een punt, maar ik zou hem dan graag afwisselen met Lucas moura achter de spitsen;.

Maar ik ben een groot fan van Lucas, dus die gaat bij mij voor vandaar, en met pedro heb je een hele goeie 2e keus en heb je iemand waar je de wedstrijd misschien wel mee kan open breken als wissel zijnde.
En psg zijn wissels vind ik nou niet echt, je van het zoals ze dat zeggen.
Dus waarom zou je hem niet afwisselen met lucas, om ze allebei scherp te houden en je hebt dubbele keuze

4 juli 2015 om 02:36

Waarom zou Pedro als wisselspeler bij PSG willen zitten terwijl hij ook kan banken/invallen bij de beste ploeg van Europa? Misschien vertrekt hij ooit, maar niet om ergens anders te gaan bankzitten.

4 juli 2015 om 08:56

Ik weet niet of Willems het niveau al aankan waar PSG naar streeft. Ook zullen Pogba en Vidal echt niet allebei naar PSG gaan. matuidi is daarbij ook een uitstekende middenvelder. Ik denk ook dat Lucas beter rendeert op de flank. Daarbij heeft PSG al eens een spitsenduo van Cavani-Ibrahimovic geprobeerd maar dit werkte niet, ze liepen constant door elkaars looplijnen heen.

4 juli 2015 om 19:22

Maxwell is 33 maar als je hem nog zag ballen dan kan die nog wel even mee hoor

Pedro en wat geld voor Verratti zou prachtig zijn.

4 juli 2015 om 08:59

Verratti behoort bij de grootste talenten van de wereld en PSG heeft het geld niet bepaald nodig, zeker niet na de versoepeling van de Ffp. Ik weet niet wat je met wat geld bedoelt maar ik denk dat je dan al gauw bij de 60 miljoen+ Pedro zit voor Verratti.

Handanovic naar Man Utd en Pjanic naarPSG

Pedro zie ik liever spelen bij een subtopclub. Hij is niet meer die zelfde jongen die ik 3 jaar geleden zag. Trapp is een optie als wisselspeler voor Sirigu. Ik denk dat Lacazette eerder een Engelse club kiest dan blijven in Frankrijk.

4 juli 2015 om 01:03

Ook Pjanic kan een optie zijn naast Pastore als hij niet vertrekt.

Denkt Psg nou echt dat Lacazette naar Psg mag, echt waar zeg. Lacazette moet gewoon nog een jaartje bij Lyon blijven en dan de snap maken naar het buitenland

Handanovic past prima in competities als; Engeland, Duitsland,spanje omdat hij zn lengte mee heeft zitten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren