Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (9/9): Paris Saint-Germain wil 'nieuwe Zlatan' halen

Laatste update:
/
De forse blessure van Christian Benteke is slecht nieuws voor Aston Villa en de Belgische bondscoach Marc Wilmots, maar Chelsea ziet dat anders. De spits mist namelijk het WK in Brazilië en dat betekent dat Romelu Lukaku vrijwel zeker de nummer negen van de Rode Duivels zal zijn. Mocht hij goed presteren op het eindtoernooi, dan zal zijn transferwaarde toenemen en dat is weer gunstig voor Chelsea. (Daily Mail)
/
Brendan Rodgers is op zoek naar een nieuwe linksback, maar misschien is dit helemaal niet nodig. De trainer van Liverpool doet de afgelopen weken regelmatig een beroep op Jon Flanagan en hoewel de vleugelverdediger rechtsbenig is, doet hij het op de linkerflank uitstekend. The Reds staan dan ook op het punt om de 21-jarige Engels jeugdinternational een nieuw en sterk verbeterd contract aan te bieden. (The Sun)
/
Paris Saint-Germain wil na ‘de oude’ ook ‘de nieuwe Zlatan Ibrahimovic’. De Zweedse spits is de onbetwiste sterspeler van PSG, maar is al 32 en heeft als voetballer niet het eeuwige leven. De Franse grootmacht zoekt daarom alvast een opvolger en dat zou landgenoot Zackarias Faour moeten worden. De zestienjarige spits is opgeleid door Malmö FF, maar komt sinds afgelopen zomer uit voor Manchester City. (Football Direct News)
/
Arsenal schijnt de belangrijkste kandidaat te zijn om Adam Lallana over te nemen van Southampton. De middenvelder is bezig aan een uitstekend seizoen en zou ook in de belangstelling van Chelsea en Manchester United staan, maar the Gunners zijn naar verluidt de voornaamste kanshebber om de Engels international in te lijven. Lallana wordt door trainer Arsène Wenger gezien als de opvolger van Mikel Arteta. (Daily Star)
/
Barcelona is waarschijnlijk niet in staat om het komende jaar aankopen te doen, maar trekt zich daar weinig van aan. De scouts van de Catalaanse grootmacht blijven gewoon hun uren maken en ook in Portugal zit er regelmatig een afvaardiging van Barça op de tribune. Sporting Portugal-middenvelder William Carvalho wordt gevolgd door Barcelona, al zit vrijwel heel Europa achter de 22-jarige Portugees aan. (Record)
Hoe lang kan Zlatan Ibrahimovic nog mee op het hoogste niveau?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat Ibra nog wel even gaat, die gozer is zo goed!
En zijn uitspraken zijn ook om te smullen.

Is die William Carvalho zo goed dan ? Ik volg de Portugese competitie niet echt..

We hebben echt een goede LB nodig. Jon Flanagan doet het goed. Hij voegt aanvallend niet veel toe en is natuurlijk rechtsbenig.

11 april 2014 om 06:40

vergeet niet dat Enrique er komend seizoen weer bij is! ik zie liever een CB komen aangezien ik hoop dat Toure weg zal gaan en ik verwacht dat of Skrtel of Agger ook zal vertrekken

Heerlijk om zo'n multifunctionele scouser in je selectie te hebben. Eerlijk gezegd wilde ik Flanagan vorig jaar maar al te graag kwijt maar hij presteert nu echt zeer goed!

10 april 2014 om 21:30

Hij doet het inderdaad fantastisch, maar het zou verstandig zijn als we een echt LB zouden kopen. Dan kan Flanagan concurreren met Glen.

Er bestaat geen nieuwe Zlatan. Deze man is uniek. Er zal er ook nooit meer 1 komen.

10 april 2014 om 22:09

Mocht het zijn dat hij een type ibra is en een topper zoals ibra zou worden? Dan kan psg erachter fluiten en de rest van europa

11 april 2014 om 08:33

Absoluut, al is het alleen maar naast het veld.

Natuurlijk heft Zlatan zijn eigen stijl en die is gwn moeilijk te evenaren

11 april 2014 om 20:24

@Ronaldio je hebt helemaal gelijk!

Ga niet overdrijfen hij is geen cristiano of messi -.-

10 april 2014 om 22:01

Iedereen is uniek. Daarnaast denk ik ook dat er geen tweede ibra komt, misschien vergelijkbaar maar niet een echte kopie.

10 april 2014 om 22:25

En Messi en Cristiano zijn geen Ibra

lallana zou echt een versterking zijn voor arsenal, kan overal op het middenveld, en is een stuk beter dan arteta.

Als ik de geruchten moet geloven dan trekken Man Utd, Chelsea en Arsenal allemaal 30 spelers aan deze zomer...

10 april 2014 om 22:40

United zelfs een stuk of 120

11 april 2014 om 00:03

Kan je genoeg rouleren

Zlatan: There is only ONE Zlatan

Zlatan valt niet te vervangen

Flanagan doet het goed op linksback positie alleen heb toch liever dat Liverpool een echte linksback haalt. Dan kan Flanagan op de rechtsback concurreren met Kelly en Johnson. En dan moet Liverpool gewoon een linksback gaan halen Coentrao en of Moreno zouden prima zijn.

Ken deze speler niet, maar met die nieuwe Zlatan enzo moeten ze is stoppen. Anders hadden we nu 34 Cristiano Ronaldo's 26 Messi's 23 Ibra's en 12 Neymar's rondlopen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren