Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Paris Saint-Germain vergeet 'de Kleine Prins' niet

Laatste update:
/
Barcelona houdt de ontwikkeling van twee Braziliaanse aanvalstalenten nauwlettend in de gaten. De Catalanen hebben namelijk verregaande belangstelling voor Gabriel Barbosa, kortweg Gabigol, en Malcom. Laatstgenoemde speelt bij Corinthians en wordt ook gevolgd door Olympique Marseille, Dynamo Kiev en Shakhtar Donetsk. Barcelona bedong bij de transfer van Neymar al een eerste optie op Gabigol. (Sport)
/
Bayern München heeft geen haast met Josep Guardiola. De trainer heeft een contract dat volgend jaar zomer afloopt, maar algemeen directeur Karl-Heinz Rummenigge laat weten dat de Spanjaard heus langer in Beieren blijft. “Hij is enorm belangrijk en we gaan er alles aan doen hem te behouden. Als het moment daar is om over zijn contract te onderhandelen, dan zullen we zien wat er gaat gebeuren”, zegt hij. (BILD)
/
Paris Saint-Germain zit al maanden achter Miralem Pjanic aan, maar de middenvelder verlengde in mei zijn contract bij AS Roma. De kampioen van Frankrijk is de Kleine Prins echter niet vergeten, want men wil een bod van twintig miljoen euro uitbrengen op de 24-jarige Bosniër. Pjanic is in beeld omdat spelers als Adrien Rabiot en Yohan Cabaye in januari zullen vertrekken uit Parijs en Paul Pogba wel heel erg duur is. (Le 10 Sport)
/
De naam van Mbark Boussoufa duikt steeds vaker op als mogelijke versterking voor Anderlecht. De middenvelder speelt momenteel voor Lokomotiv Moskou, maar zou daar weg willen. “Een voetballer speelt voor het geld, Boussoufa is daarin geen uitzondering. Hij verdient goed in Rusland. Maar misschien kan de dalende koers van de Russische roebel zijn prijs doen zakken”, glimlacht hoofdtrainer Besnik Hasi. (Het Nieuwsblad)
/
Emmanuel Eboué is door Galatasaray op de transferlijst geplaatst en keert mogelijk terug naar Londen. De 31-jarige rechtsback heeft een aflopend contract en staat in de belangstelling van Queens Park Rangers, terwijl ook clubs als Burnley en Leicester City overwegen om zich te versterken met de Ivoriaans international. Eboué speelde eerder jarenlang voor Arsenal en komt sinds 2011 uit voor Galatasaray. (AMK)
Paris Saint-Germain zou er verstandig aan doen, Miralem Pjanic te halen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Roma zal nooit met 20 miljoen genoegen nemen neem ik aan als ze voor strootman 40 miljoen zouden willen , pjanic is namelijk voor en na strootmans blessure al tig keer belangrijker dan hem

21 december 2014 om 18:05

Sluit ik me bij aan. Pjanic is zeker minstens 30 waard!
Jong, speelt geweldig en kan alleen maar beter worden!

21 december 2014 om 19:46

Sluit ik mij niet bij aan!

21 december 2014 om 22:51

Nee idd ik denk dat hij in de huidige markt rustig 40m waard is vooral als het om psg gaat aangezien die 50 voor david luiz betalen

boussoufa terug naar Anderlecht zou wel mooi zijn maar denk egt niet dat ze hem kunnen betalen.
Anderlecht zou dan een elftal hebben om van te smullen.

proto
van den bore
nuytinck
mbemba
deschahcht
defour
praet
thielemans
conté
mitrovic
boussoufa
21 december 2014 om 19:54

conte toch vervangen door najar of frankske

20 Miljoen voor Pjanic.. laat me niet lachen...

Het zou een drama zijn moest hij weggaan, helaas zit die kans erin maar aan hij zijn contract verlengde, zal 20 miljoen niet echt voldoende zijn

Laat hem maar in Rome, daar waar de zon schijnt..

Hij is best maar eerder iets voor arsenal

20 miljoen is veel te weinig voor Pjanic. ik denk eerder aan een bedrag rond de 40 miljoen. Verder blijft Rabiot gewoon in Parijs in januari. Wellicht dat een ruil deal met Cabaye en een zak geld een optie is om Pjanic te halen, mits Cabaye naar de Serie A wilt vertrekken. Pjanic zou de ideale speler zijn voor Psg. Iemand die goed is tijdens dode spelsituaties en creativiteit brengt op het middenveld. Dat ontbreekt nu bij Psg.

Pff, Pjanic, geniale speler. Maar hij is bij Roma wel op z'n plek, want waar moet hij bij PSG spelen?

21 december 2014 om 20:43

Als je kan lezen staat er dan Cabaye weggaat en dat Pjanic op zijn plek komt

22 december 2014 om 00:31

Cabaye is geen basisspeler. Wanneer Pjanic komt zal Matuidi waarschijnlijk op de bank terecht komen en er worden gerouleerd met Motta.

Voor 35miljoen mag ie weg

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren