Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Paris Saint-Germain neemt het op tegen Engelsen

Laatste update:
/
Het duurt niet meer lang, tot de Duitse bond een langere samenwerking met Joachim Löw zal aankondigen. De succescoach is al een tijdje in gesprek over een nieuw contract en het einde van de onderhandelingen nadert. Löw zal een nieuwe verbintenis ondertekenen die hem tot en met het WK van 2018 in Rusland Bundestrainer maakt. Daarmee kan hij dus de afgelopen zomer behaalde wereldtitel zelf gaan verdedigen. (BILD)
/
Samir Handanovic kan zijn aflopende contract bij Internazionale verlengen tot de zomer van 2018. De kans dat de Sloveen dat doet, lijkt echter klein: hij wil komend seizoen namelijk actief zijn in de Champions League en met zijn huidige werkgever behoort dat waarschijnlijk niet tot de opties. AS Roma is daarmee op scherp gezet; de Romeinen willen Handanovic graag halen en komen wél in aanmerking voor een CL-ticket. (Tuttosport)
/
Raphaël Varane redt het mogelijk niet bij Real Madrid, maar de Fransman hoeft niet te wanhopen. De rest van de Europese top verdringt zich namelijk om de jonge stopper en komende zomer lijkt een waar gevecht los te breken. Manchester United en Chelsea leken tot op heden de belangrijkste kandidaten, maar Paris Saint-Germain is ook van de partij. De landgenoten van Varane willen een enorm bedrag voor de stopper te reserveren. (Sport)
/
Fernando Llorente keert komende zomer terug in Spanje, zoveel is duidelijk. De spits is bij Juventus niet zeker van een basisplaats en heeft al aangegeven dat hij na dit seizoen weg wil. Zowel Sevilla als Atlético Madrid heeft al laten weten interesse te hebben, al is het zeer de vraag welke rol de twee Spaanse (sub)toppers voor Llorente in gedachten hebben. Beide clubs zijn namelijk al prima voorzien in de aanval. (El Mundo Deportivo)
/
Maxi López streek in januari neer bij Torino en is daarmee alweer bezig aan de zoveelste club in zijn loopbaan. De Argentijn denkt nu echter helemaal op zijn plek te zijn. 'Torino is mijn Barcelona en de Europa League mijn Champions League", zegt de dolgelukkige goalgetter. López maakte in 2005 als groot talent de overstap van River Plate naar Barça, maar kon de hoge verwachtingen niet inlossen. (Tuttosport)
Real Madrid krijgt er spijt van als het Raphaël Varane laat gaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ligt het aan mij of heeft psg gewoon David luiz en tiago Silva als centraal duo?!

7 maart 2015 om 01:28

En marquinos als back up, zie dit dus niet gebeuren. Maargoed met psg weet je t nooit.

7 maart 2015 om 07:52

Luiz is overschat. Die moeten ze verkopen.

7 maart 2015 om 13:38

denk dat ze luiz als verdedigende middenvelder zullen gebruiken, Motta is ook de jongste niet meer!

Ik zou Low gewoon laten vertrekken wanneer hij meer salaris wil hebben.
Ik vind het een matige trainer en met de selectie van Duitsland was menig andere trainer ook wel wereld kampioen geworden. Een betere trainer had waarschijnlijk al eerder een prijs gepakt want op de vorige toernooien had Duitsland ook telkens een top selectie.

7 maart 2015 om 10:33

Ik ben het met je eens dat Löw weg moet, niet omdar hij 'slecht' is, maar omdat ik hem wil zien bij een absolute topclub

7 maart 2015 om 11:45

Welke andere trainers zie jij dan nog wereldkampioen worden met centrale verdedigers op de backs?

Wat een onzin, varane is nog jong en zijn tijd komt vanzelf wel. Is nu al goed (misschien niet de beste momenteel bij real) en wordt zeker weten nog beter

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren