Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Nederlandse opvolger voor De Boer staat klaar

Laatste update:
/
Leicester City blijft geïnteresseerd in Mohamed Eyounoussi. De 22-jarige linkshalf van FC Basel was in de zomer ook al in beeld bij de regerend kampioen van Engeland. (Metro)
/
Hull City valt binnenkort voor zo’n 145 miljoen euro in Aziatische handen. De familie Allam staat op het punt om de club te verkopen aan de Greater China Professional Services Limited. (Hull Daily Mail)
/
Frank de Boer kan bij een nederlaag tegen Southampton ontslagen worden. Internazionale laat hem misschien opvolgen door een landgenoot: Louis van Gaal. (Tuttosport)
/
Anderlecht is blij dat men Nicolas Lombaerts niet heeft gehaald. De Belg kostte in de zomer zes miljoen euro en zijn komst zou volgens directeur Herman Van Holsbeeck ‘een vergissing’ zijn geweest. (Het Laatste Nieuws)
/
Emmanuel Adebayor zag een transfer naar Olympique Lyon afketsen en komt misschien in de Verenigde Arabische Emiraten terecht. Al-Wasl heeft serieuze belangstelling. (L’Équipe)
/
Marc Roca ruilt Espanyol mogelijk in voor Liverpool. De negentienjarige middenvelder kost slechts anderhalf miljoen euro en Jürgen Klopp is gecharmeerd van de Spanjaard. (Marca)
Zou Louis van Gaal een geschikte trainer voor Internazionale zijn, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Persoonlijk hoop ik dat Inter vanavond eens uithaalt. Tenminste als ze een gram om hun trainer geven. Mocht dat niet zo zijn en verliezen we vanavond weer op zijn Inter, dan is het over en uit en heet ik LVG van harte welkom. Liever LVG dan een of andere anti voetbal coach.

20 oktober 2016 om 10:45

Het spijt me maar zet het maar uit je hoofd, LVG zal niet naar Italie komen.

Ik denk dat hij alleen nog de rol in het bestuur bij Ajax of de KNVB nog in overweging zou nemen

Hull City is toch al in aziatische handen?

20 oktober 2016 om 10:13

Opgezocht: in de handen van Assem Allam. Nee dus.

Toch erg jammer, dat de trainer altijd het pispaaltje is in slechte tijden. Laat de Boer gewoon tot de winterstop doorgaan, hem eerder weghalen is zinloos.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren