Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Nederlander in beeld voor spitspositie Galatasaray

Laatste update:
/
Carlos Bacca is op weg naar West Ham United. De Londense club heeft met AC Milan een akkoord bereikt over een bedrag van dertig miljoen euro. (Sky Italia)
/
Martin Ödegaard heeft zijn zinnen gezet op een avontuur in de Bundesliga. De middenvelder van Real Madrid en zijn vader zijn het erover eens dat de Duitse competitie op dit moment het meest geschikt is. (Marca)
/
Galatasaray is op zoek naar een vervanger van Burak Yilmaz en zou daarbij weleens bij een Nederlander uit kunnen komen. De Turkse topclub heeft de naam van Luc Castaignos, die afgelopen seizoen tot vier doelpunten kwam bij Eintracht Frankfurt, namelijk ook op het lijstje gezet. (NTV Spor)
/
Manchester United is van plan om maandag een formeel bod uit te brengen op Paul Pogba. Komt de middenvelder niet, dan schakelt men door naar Blaise Matuidi van Paris Saint-Germain. (Manchester Evening News)
/
De Engelse voetbalbond is bezig met het samenstellen van het profiel voor de nieuwe bondscoach. De FA gaat daarom praten met Harry Redknapp, Gary Lineker, Rio Ferdinand en Frank Lampard. (London Evening Standard)
/
Jonathas gaat mogelijk aan de slag bij Rubin Kazan. De 27-jarige aanvaller van Real Sociedad, die nog even bij AZ speelde, is reeds aan het onderhandelen met de club van Maxime Lestienne. (Marca)
Luc Castaignos zou een goede spits zijn voor Galatasaray

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nee joh, ga anders voor Sjoerd Ars ofzo.. Lekker niveautje bij Galatasaray weer (mocht dit waar zijn)

Castagnois is de tweede Umut Bulut..

Ja tuurlijk, ze hadden al een slecht voetballende spits, dan is dit een uitstekende vervanger.

4 doelpunten voor Castaignos. Dat is wel heel treurig zeg. Niet meer voor te stellen dat het ooit een talent was. Wat een bedroevende middelmaat zeg.

8 juli 2016 om 20:00

@steigschw., als ik me niet vergis is Luc Castaignos een groot deel van het afgelopen seizoen geblesseerd geweest. Dat gegeven op zich lijkt me voor Galatasaray van nog groter belang dan de weinige doelpunten die Castaignos in het tricot van Eintracht Frankfurt gemaakt heeft. Oftewel: de nieuwe club moet rekening houden met de blessuregevoeligheid van de ooit talentvolle spits.

Vind dit geen wandelgangen. Dat is het nooit als Ntv spor iets uitbrengt. Castaignos ? Nee man. Kom op. Heeft keer op keer bewezen in het buitenland te mislukken. Als ze echt geen geld hebben, haal dan een bonkige of snelle Afrikaan, die doen het altijd goed in Turkije.

Pas op met gele kaarten , dit kost geld 😂😂😂

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren