Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Manchester United wordt weer benaderd door Milan

Laatste update:
/
Real Betis wil van Rafael van der Vaart af en de oplossing ligt mogelijk in China. Guangzhou Evergrande, die club die onlangs een megabedrag op tafel legde voor Jackson Martínez, heeft zich in Sevilla gemeld voor de Nederlander. Voor de 33-jarige Van der Vaart zal een eventueel avontuur in China zijn laatste kunstje zijn, maar wel een financieel aantrekkelijk laatste kunstje. (AS)
/
In de zoektocht naar versterkingen voor het middenveld is Juventus onder meer uitgekomen bij Davy Klaassen, maar de Italianen wedden niet op één paard. Ook Marek Hamsik is in beeld bij i Bianconeri, al lijkt de komst van de Slowaak een lastig verhaal te worden. De spelmaker van Napoli gaf in het recente verleden meerdere keren te kennen dat hij absoluut niet weg wil uit bij zijn huidige club. (Tuttosport)
/
In januari lukte het niet, maar AC Milan keert in juli terug voor Marouane Fellaini. De Belgisch international is er niet in geslaagd zichzelf onmisbaar te maken bij Manchester United en mag in principe vertrekken. The Red Devils zullen in de zomer een flinke schoonmaak houden en zetten dan ook Fellaini bij het grofvuil. Dat wil zeggen: hij mag voor zestien miljoen euro gaan. Milan heeft nog altijd interesse. (Daily Mirror)
/
Cristian Ansaldi krijgt mogelijk de kans om zijn Italiaanse avontuur te verlengen. De linksback wordt dit seizoen door Genoa gehuurd van Zenit Sint-Petersburg, waar zijn contract nog één jaar doorloopt. De 29-jarige vleugelverdediger doet het echter uitstekend in de Serie A en heeft de aandacht getrokken van Internazionale. I Nerazzurri zijn van plan om komende zomer een bod uit te brengen. (Goal)
/
Victor Valdés wordt genoemd bij Manchester City, maar keert in de zomer wellicht terug naar Zuid-Europa. De 34-jarige doelman uit Spanje staat namelijk in de belangstelling van Sporting Portugal, dat een vervanger voor Rui Patrício zoekt. De Portugees international mag voor achttien miljoen euro bij de koploper van de Liga NOS vertrekken; als Sporting hem voor die som niet laat gaan, moet men een boete betalen aan Gestifute. (O Jogo)
Is Marouane Fellaini in jouw ogen geschikt voor de top?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie speler voor Milaan, past precies bij het huidige beleid.

Ja Bij Manu Staat er meer druk op hem dus Goed Idee

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren