Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Man United veegt bod van 60 miljoen van tafel

Laatste update:
/
Juventus en AS Monaco onderhandelen over een transfer van Blaise Matuidi. La Vecchia Signora wenst 25 tot 30 miljoen euro te ontvangen voor de middenvelder, die openstaat voor een nieuwe uitdaging. (Sky Italia)
/
De overstap van Fábio Coentrão naar PAOK Saloniki is toch nog niet rond. De vleugelverdediger, transfervrij na zijn vertrek bij Rio Ave, was persoonlijk akkoord met de Grieks kampioen, maar wil toch nog met zijn familie overleggen. (A Bola)
/
Manchester United heeft een bod van zestig miljoen euro op Romelu Lukaku naast zich neergelegd. Internazionale zal met een hoger bedrag terug moeten komen, want the Red Devils mikken op tachtig miljoen. (BBC)
/
Paris Saint-Germain en Everton naderen een akkoord over Idrissa Gueye, ondanks dat Manchester United zich nog in de race wilde mengen. Les Parisiens gaan vermoedelijk 35 miljoen euro naar Engeland overmaken. (L’Équipe)
/
Na een seizoen komt er alweer een einde aan de samenwerking tussen Darryl Lachman en PEC Zwolle. De verdediger heeft te horen gekregen dat hij mag uitkijken naar een nieuwe club. (de Stentor)
/
Ismaila Sarr staat op het punt om Stade Rennes te verruilen voor de Premier League. Watford lijkt aan de haal te gaan met de aanvaller, die vermoedelijk 35 tot 40 miljoen euro gaat kosten. (Le10Sport)
Zie jij Romelu Lukaku deze zomer vertrekken bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

60M is al heel veel voor lukaku als je ook eens beseft dat hij gaat banken omdat Ole liever met rashford speelt in de punt. Er bestaat serieus een kans dat manu echt een bod van 75M kan ontvangen maar inter moet ook niet te gek doen met transfer bedrag want ze hebben die hele FFP onzin al achter de rug.

20 juli 2019 om 15:41

60 miljoen is helemaal niet veel. Die jongen heeft zich overal bewezen het aan te kunnen. Daarnaast als Chelsea een bedrag al rond de 66 miljoen betaalde voor pakweg Morata dan is het gevraagde bedrag van 80 miljoen voor Lukaku een goed bedrag.

Ja, paar jaar geleden kreeg je daar een Suarez voor, maar vergeet niet in welke 'shit' Suarez toen zat.

20 juli 2019 om 18:44

Lukaku is niet in zijn beste doen.
Al een tijdje en 2e keus bij man u.
60 65 is prima

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren