Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Liverpool gaat voor back van Real Madrid

Laatste update:
/
Arsène Wenger heeft afgelopen zomer geprobeerd om een van de grootste talenten van dit moment naar Arsenal te halen. Kylian Mbappé bleef echter bij AS Monaco. (Daily Mirror)
/
Everton heeft bijna beet bij een groot Engels talent. The Toffees staan op het punt om de zestienjarige Callum Styles op te halen bij Bury. (Daily Mirror)
/
Liverpool is van plan om Danilo een uitweg te bieden. De rechtsback slaagt er niet in te overtuigen bij Real Madrid en kan kiezen voor een overstap naar de Premier League. (Daily Star)
/
Milan Badelj sluit een langer verblijf bij Fiorentina niet uit. De Kroaat werd in verband gebracht met AC Milan en Internazionale, maar geeft aan niet per se te willen vertrekken uit Florence. (Corriere dello Sport)
/
Barcelona is niet de enige club die met Nemanja Matic aan de haal hoopt te gaan. Juventus is ook weer geïnteresseerd in de middenvelder van Chelsea. (Tuttosport)
/
Hatem Ben Arfa gaat Paris Saint-Germain na een jaar alweer verlaten. Naast Southampton en Sevilla zijn ook AC Milan en AS Roma geïnteresseerd in de Frans international. (Le Parisien)
Is Danilo geschikt voor Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zal Danilo niet missen meer eigen goals dan goals.
En Hatem Ben Arfa vind ik wel passen bij Sevilla samen met Nasri.

10 maart 2017 om 22:52

Mag je wel 9 hele goede teamspelers hebben om zoveel egoïsme te compenseren. Naar mannetje, die Nasri. Ben Arfa heeft de schijn ook wat tegen aangezien z'n voetballende kwaliteiten buiten kijf staan.

11 maart 2017 om 01:16

Meer eigen goals dan goals is ook niet zo heel bijzonder als je verdediger bent, toch?

Alsjeblieft niet, we hoeven niet nã³g een matige verdediger erbij.

Danilo mag van mij gaan. Overtuigt al bijna 2 jaar niet en komt tekort.

Als ze Danilo maar snel komen halen. Die 30milj. ga je niet meer terug krijgen, maar met die Engelse clubs weet je nooit.

11 maart 2017 om 06:52

Het zou mij niks verbazen als het eerste bod al gelijk 20miljoen is. En als andere clubs zich dan in de strijd gaan mengen weet je het nooit ik hoop alleen dat mijn club die strijd niet gaat winnen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren