Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Koeman dreigt naast Gouden Schoen te grijpen

Laatste update:
/
Atlético Madrid is Santi Cazorla niet vergeten. De dertigjarige middenvelder werd in april al met een transfer naar het Vicente Calderón in verband gebracht en trainer Diego Simeone zou nu een bod op de 73-voudig Spaans international willen uitbrengen. Hij is al langer gecharmeerd van de contractspeler van Arsenal. Cazorla speelt sinds 2012 in Londen en heeft er nog een contract tot de zomer van 2017. (Diverse Engelse media)
/
Thiago Motta’s toekomst is nog ongewis. De onderhandelingen tussen de middenvelder van Paris Saint-Germain zitten ‘muurvast’ en daar is geen verbetering in gekomen, zegt zaakwaarnemer Alessandro Canovi. “We hopen dat we binnenkort nieuws te horen krijgen van PSG, maar weten niet precies wat de club wil. Het gaat niet om geld. Internazionale? Ik kan dat gerucht geen fabeltje noemen”, aldus Canovi. (Tuttosport)
/
Aston Villa heeft zich in de strijd om Dennis Praet gemengd. De 21-jarige aanvallende middenvelder heeft bij Anderlecht nog een contract tot de zomer van 2017, maar staat zelf wel open voor een nieuw avontuur. De Belg, die de Gouden Schoen won voor de beste speler van het afgelopen seizoen in de Pro League, werd eerder in verband gebracht met clubs als Southampton, Juventus, Sevilla en Zenit Sint-Petersburg. (The Guardian)
/
Tottenham Hotspur gaat een bod uitbrengen op James McCarthy. De 24-jarige middenvelder wordt al langer door the Spurs begeerd en voorzitter Daniel Levy is van plan om binnenkort zaken te doen met Everton. Bij die club staat de Iers international nog tot de zomer van 2018 onder contract, maar hij baalt dat de club hem nog geen verbeterde verbintenis heeft aangeboden. Tottenham biedt wellicht uitkomst. (Daily Mail)
/
Cristiano Giuntoli is direct aan het werk gezet. Hij is sinds woensdag officieel de sportief directeur van Napoli en vloog meteen naar Londen om met de voorzitter van Udinese, Giampaolo Pozzo, te praten over Allan. I Partenopei zouden vijftien miljoen euro willen betalen voor de verdedigende middenvelder uit Brazilië. Verdediger Miguel Britos wordt mogelijk in de deal betrokken. Internazionale zit ook achter Allan aan. (Sky Italia)
Is Dennis Praet goed genoeg voor de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

100m voor Mccarthy vragen! Dat deed die Levy ook.

Aston Villa is tegenwoordig een club die elke seizoen vecht tegen de degradatie, daar moet je natuurlijk niet naartoe willen. Southampton is perfect voor Praet, daar kan hij wekelijks uitblinken in de subtop.

Praet is op dit moment goedkoop af te halen denk ik, wordt op dit moment onterecht zwaar onderschat in België omdat hij na een slepende blessure Anderlecht niet onmiddellijk aan de titel kon helpen. De verwachtingen hier zijn wat onrealistisch op dit moment.

Praet is een typisch Ajaxproduct zonder er ooit gespeeld te hebben. Zieke balcontrole, draait enorm snel rond zijn as, technisch erg goed, tweevoetig, ziet het spel snel en geeft heel goede korte passen.

Zeker een enorme aanwinst voor een club als Southampton.

4 juli 2015 om 12:22

Voor die blessure was het anders ook gewoon matig. In november en december begon hij met scoren terwijl Vazquez geblesseerd was en dan won hij de stemming in januari, omdat die paar goede matchen op 't laatst blijven hangen.
Ik snap niet dat ze geen poging wagen voor Mbemba, al is dat nu te laat. Maar Praet? Geen scorend vermogen, bitter weinig assists voor een 10 op het bescheiden niveau in de Jpl, fysiek nog veel werk in de fitness, niet snel genoeg...

"praet wordt overgewaardeerd", beweert een Franse clubbestuurder in Sport/voetbalmagazine. "hij heeft zeker talent, maar hij mist duidelijk snelheid om op het allerhoogste niveau mee te kunnen. Een reconversie tot nummer 8 - en daarvoor zou hij zijn spelvolume moeten vergroten - zou hem kunnen helpen om toch de top te halen. Maar in tegenstelling tot bijvoorbeeld Youri Tielemans beschikt hij niet over een lange bal. Bovendien is zijn salaris op zijn eenentwintigste nu al enorm (een miljoen euro, nvdr). Er zouden wel clubs uit de Franse Ligue 1 geïnteresseerd kunnen zijn, maar niet tegen die voorwaarden. Aan de andere kant hebben de Franse topclubs die hem kunnen betalen, hem niet echt nodig."

4 juli 2015 om 12:27

Ik ben totaal geen Anderlechtfan hoor, bij de Gouden Schoen stond bij mij Meunier op 1 en Mpoku op 2. Ik vind die Gouden Schoen dus ook niet terecht. Maar wat men op dit moment van Praet maakt, is gewoon achterlijk gezwets en hij wordt nu enorm zwaar onderschat in België. Ideaal moment om hem te halen en hem te laten uitblinken.

En Vazquez verdiende die Gouden Schoen ook niet hee, veel te veel afwezig en op verdedigend vlak raak je zwaar in de problemen met hem. Dan heb je beter een Vanaken die zijn mannetjes niet laat lopen op zijn minst.

Ik weet dat de media er onterecht een strijd tussen Praet en Vazquez van maakten. Net zoals ze nu Praet onterecht afschieten. Maar daarom ben je nog niet verplicht om hetzelfde als hen te roepen, wat de hele Belgische bevolking trouwens wel doet.

4 juli 2015 om 12:55

Is die Praet niet iets voor mijn club Marseille? ? We zoeken nog een Aanvallende Middenvelder want we hebben momenteel alleen Barrada. Waarschijnlijk komt Sarr van Metz maar niet genoeg voor een basisplek bij Marseille.

4 juli 2015 om 13:14

Ik weet dat je geen Alechtfan bent, maar Ajaxfan. Voor mij moest Vazquez ook niet winnen, ik vond Ryan er met kop en schouders bovenuit steken. Maar keepers he...

Hoe dan ook, ik verzeker je dat ik niet blindelings df media volg. Ik lees nauwelijks artikels over Anderlecht. Ik vond het gewoon opmerkelijk dat Praet na zijn blessure een heel laag niveau haalde, ook toen die al 2 maanden terug was. Voor zijn blessure vond ik hem ook weinig bijbrengen.

Waar bijv. Vazquez vlak voor PO1 en zelfs in PO1 nog geblesseerd was, toch slaagde hij er in om matchen te doen kantelen met 7 assists in 8 wedstrijden, terwijl hij niet eens fit was. In PO 1 heb ik Praet op Gent vrij sterk zien spelen, maar voor de rest? Triestig.

Waar ik het wel niet mee eens, Vanaken laat z'n mannetje niet lopen? Misschien niet, en dan? Özil laat z'n mannetje ook vaak lopen. Vazquez compenseert zijn zwakke fysiek met een ongeëvenaarde (in België) vista en passing.
Volgend jaar zal Vanaken, helaas voor hem, op de bank zitten als Vazquez fit is. Behalve tegen Lierse en co. want dan kan Vanaken op de 8. Maar speel je tegen Standard met Vazquez en Vanaken op 10 en 8 wordt je fysiek overklast.

4 juli 2015 om 13:25

@belgunner Club Brugge betaalt geen 5M voor een bankzitter, ze hebben iets andere plannen met hem dan je denkt vermoed ik

@omfan
Voor Marseille zelf is hij een fantastische 10, en voor 10M zal je hem wel kunnen halen vermoed ik. Maar voor Praet is het nauwelijks een stap omhoog natuurlijk.

4 juli 2015 om 13:42

4 miljoen Mwa aangezien Vazquez 1/2 matchen geblesseerd is zal hij z'n minuten wel maken, en ook samen met Vazquez tegen de kleine teams maar een middenveld van Vazquez, Vanaken en Simons wordt overlopen he, en Vormer ipv Dimons op de 6 werkt ook niet

4 juli 2015 om 12:23

Aston villa zou wel mooi zijn voor hem, soton is te hoog gegrepen.

Villa heeft heel veel historie, ik hoop dat hij naar villa gaat.

4 juli 2015 om 14:06

Ik zie hem ook liever bij Southampton en niet bij Villa.
Wordt hij ploeggenoot met Vlaar..
Nederlanders en Belgen gaat helemaal niet.

4 juli 2015 om 18:25

Aston Villa daar wil je niet naartoe?????? Ga je mond spoelen koop een ticket En ga eens kijken op de Aston Lower Grounds. Dat ze geen rijke sjeik of corrupte Rus hebben wil niet zeggen dat ze geen geschiedenis hebben.

Mccarthy is een van mijn favoriete spelers, en staat in mijn PL-Elftal basis.
Zie hem liever niet bij de Spurs, hem niks met die ploeg.

Champions League, denk ik met Anderlecht of alleen Bpl met Aston Villa.
Dan zou ik dan toch liever naar Southampton gaan als je toch naar de Bpl wil en kun je ook nog eens Europa League spelen.

Juventus zou de club zijn waar ik Dennis Praet zou willen zien.
Maar Zenit zou tussen de 17 en 20 miljoen willen neertellen.
Mijn gedacht ?
Als Witsel vertrekt komt Dennis Praet als vervanger.

4 juli 2015 om 13:35

Wow, 2 totaal verschillende posities en 2 totaal verschillende spelers op vlak van sterktes. Als Neuer vertrekt bij Bayern, zou ik ook Jetro Willems halen om het gat op te vullen.

McCarthy gaat niet weg bij Everton. Tenminste niet naar Spurs. Ben ik vrij zeker van.

5 juli 2015 om 02:14

Dus omdat jij er vrij zeker van bent gebeurd het niet.. Aha

Cazorla zou ik geen verkeerde vinden om de plek van Arda in te vullen.
Speelt bij Arsenal naar mijn weten ook niet elke wedstrijd in de basis en zo zou Wenger nog wat eraan kunnen verdienen.

4 juli 2015 om 13:43

Jawel, speelt centraal op het middenveld samen met Coquelin in de rug van Özil. Mits fit staat Cazorla basis.

Van de Belgische competitie naar de PL is een behoorlijke stap.
Ik vraag me af of hij dat w redt .

Koeman verdiend alle prijzen die er zijn dit jaar. Respect wat hij heeft gedaan en doet bij Sot, hadden wij de brothers maar gehaald en 100 m gegeven.
James zou niet eens verkeerd zijn, maar hoe wil Poch gaan spelen volgend jaar. Mijn tip aan Levi ga eens om de tafel zitten met de TD en Poch en maak een plan voorm 2 a 3 jaar.

Als hij uit het vlaamse deel komt zou ik naar southampton gaan omdat je daar dan nederlands kan overleggen met tadic, pelle en koeman.

Iedereen hier gunt Praet het beste maar Depay niet? Mhm, Praet is een belg waar wij als Nederlanders niets aan hebben

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren