Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Koelkast zorgt voor irritatie bij topverdiener van United

Laatste update:
/
Manchester City gaat de laatste poging ondernemen om Brahim Díaz langer aan zich te binden en binnenboord te houden. Real Madrid staat op het punt om de jonge middenvelder weg te kapen bij the Citizens. (The Sun)
/
Martin Dúbravka wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar Juventus. Zijn club Newcastle United maakt zich nog geen zorgen over een eventueel vertrek van de sluitpost. (Daily Mirror)
/
Een koelkast in de kleedkamer heeft voor irritatie gezorgd bij Alexis Sánchez. De Chileen werd iedere keer dat het apparaat open ging getroffen door koude lucht, werd daardoor verkouden en heeft bij Manchester United hierover geklaagd. (The Sun)
/
Het contract van Danny Welbeck bij Arsenal loopt af en hij hoeft niet te rekenen op een nieuwe aanbieding. Galatasaray wil gebruik maken van de transfervrije status van de spits en gaat hem binnen afzienbare tijd een aanbieding doen. (Daily Mirror)
/
Valencia gaat op korte termijn contact opnemen met West Ham United. Angelo Ogbonna en Javier ‘Chicharito’ Hernández, niet altijd zeker van een basisplaats bij the Hammers, kunnen rekenen op interesse van de Spaanse club. (Diverse Spaanse media)
/
Maurizio Sarri gaat daadwerkelijk actie ondernemen om een hereniging met Elseid Hysaj tot stand te brengen. Chelsea gaat een bod van 22 miljoen euro uitbrengen bij Napoli op de Albanese vleugelverdediger. (The Sun)
Zie jij Alexis Sánchez nog slagen bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nieuwsflits voor Sanchez: Je kunt niet verkouden worden van koude lucht!

9 december 2018 om 10:52

Het kan er wel mee te maken hebben.

"Je wordt dus niet verkouden van kou, maar bent wel vatbaarder voor een infectie als je het koud hebt. Dit komt doordat je slijmvliezen bij kou slechter doorbloeden en de afweer daardoor minder werkt. Ook moet het lijf bij kou harder werken om warm te blijven, daardoor is de weerstand ook niet optimaal."

Al verwacht ik de weerstand van een voetballer een stuk hoger dan bij een ander persoon.

9 december 2018 om 11:05

Dit ging om een koelkast hè.. Niet om een Siberische trektocht. Die Sanchez wordt eerder verkouden van het de hele tijd op de bank zitten.

9 december 2018 om 11:11

Dat is waar, maar vond het wel interessant. Ik wist het btw ook niet.

Als ik Alexis Sanchez was zou ik het hier niet bij laten. Minimaal 16 miljoen schadeclaim neerleggen. United is helemaal gek geworden

9 december 2018 om 18:35

Lijkt me stug dat dit verhaal klopt, is The Sun niet super onbetrouwbaar als krant?

Wat moet Juve met Dubravka? Ze hebben Perin en Szczesny en in het ergste geval nog Pinsoglio?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren