Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Juventus stuurt Bouy wederom op huurbasis weg

Laatste update:
/
Arsenal is de droomclub van Björn Engels, maar de verdediger van Club Brugge zou nu niet naar die club gaan. Hij zegt dat hij ‘ook aan zijn carrière moet denken’. (Het Laatste Nieuws)
/
Joleon Lescott gaat niet naar Rangers FC. De centrale verdediger kon geen overeenstemming bereiken over de persoonlijke voorwaarden, zegt trainer Roberto Di Matteo. (BBC)
/
Ouasim Bouy gaat aan de slag bij Palermo. Juventus stalde de middenvelder vorig seizoen bij PEC Zwolle en stuurt hem nu dus op huurbasis naar i Rosanero. (Sky Italia)
/
Juan Mata heeft een basisplaats bij Manchester United, maar daar heeft clubeigenaar Peter Lim geen boodschap aan. Hij wil de middenvelder op huurbasis naar Valencia halen. (Daily Express)
/
Chelsea is weinig succesvol in zijn jacht op Kalidou Koulibaly. Napoli heeft een bod van 58 miljoen euro van de Londenaren op de verdediger afgeslagen. (Goal)
/
Alleen Juventus en Internazionale hebben een bod uitgebracht op Gabriel Barbosa. Santos-voorzitter Modesto Roma laat weten dat ‘de rest leugens zijn’. (Esporte Interactivo)
Denk jij dat Juan Mata deze zomer bij Manchester United vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Bouy is verhuurd aan verschillende clubs in verschillende competities en heeft het bij geen ene club waar kunnen maken. Ik snap niet waarom hij Juventus gewoon niet verlaat en de juiste keuzes maakt om toch een mooie voetbal carriere te maken. Het is duidelijk dat Juventus hem niet goed genoeg vindt en hoopt maar steeds dat hij elders een stuk beter wordt maar dat schijnt niet het geval te zijn. Ik vind het zonde om te zien dat zulke voetballers alleen maar euros tekens in hun ogen hebben en niet meer rationeel kunnen nadenken.

Ja, slimme keus van hem om daar heen te gaan. Zo heeft hij zijn carriere verkloot.

Bouy opnieuw verhuurd, Vreemd dat nog niet zo lang geleden ook ze contract verlengt was, Verder is Palermo wel een mooie club!

Aan je carriere denken Bjorn? Dan is Arsenal een prima keuze. Je bent heus niet minder dan de verdedigers die daar nu rondlopen buiten Koscielny, en zolang Wenger daar zit hoef je niet bang te zijn dat ze een topper als concurrent binnenhalen prima stap dus

Jammer overigens dat ie vanwege blessure niet mee kon naar het wk. Anders was ie al lang vertrokken ipv/net als Kabasele nu. En Engels heeft veel meer talent imo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren