Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Janssen krijgt concurrentie op White Hart Lane

Laatste update:
/
Pepe heeft zijn contract bij Real Madrid verlengd, tot medio 2019. De Spaanse topclub zal dit nieuws waarschijnlijk maandagmiddag officieel naar buiten brengen. (Marca)
/
Vincenzo Montella wil volgend jaar Gonzalo Rodríguez aan zijn selectie toevoegen bij AC Milan. De 32-jarige verdediger is dan gratis op te halen, want zijn contract bij Fiorentina loopt af. (Mediaset)
/
Vincent Janssen krijgt er in januari wellicht een extra concurrent bij. Mauricio Pochettino wil Argentijns international Lucas Alario van River Plate naar Tottenham Hotspur halen. (The Sun)
/
Internazionale houdt het Zuid-Amerikaanse duo Miguel Almiron en Zeca goed in de gaten. Almiron is een Paraguayaanse middenvelder van het Argentijnse Lanus, de Braziliaan Zeca is een vleugelverdediger die in eigen land voor Santos uitkomt. (Sky Italia)
/
Legia Warschau heeft in de afgelopen transferperiode geprobeerd om Miroslav Klose vast te leggen. Directeur Michal Zewlakow weet echter dat de spits naar de Major League Soccer gaat. (Pilka Nozna)
/
Solomon Kvirkvelia wordt gezien als een van de beste Georgische voetballers en hij gaat in de winter een transfer maken. De centrale verdediger ruilt Rubin Kazan in voor FK Krasnodar. (Izvestia)
Heeft Tottenham Hotspur nog een aanvaller nodig?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel mooi dat Pepe verlengt. Dan kan hij nog een goeie mentor zijn voor Varane.

12 september 2016 om 13:14

Pepe nu en Pepe 5 jaar terug is zooo groot verschil.
Goede verdediger. Is de Puyol/terry van Real.

Lucas Alario heeft net zijn contract bij River Plate verlengd tot medio 2020. Die gaat nergens heen...

Real Madrid is bereid om Pepe komende zomer transfervrij te laten gaan, meldt As.
AC Milan zou het wel zien zitten in de Portugese verdediger, claimt Calciomercatoweb.it. Pepe zou voor 2 jaar kunnen tekenen in San Siro tegen 4 miljoen euro per seizoen plus bonussen.

12 september 2016 om 14:56

Misschien was het alleen om meer geld aan hem te verdienen. Maar zie hem zelf liever nog een jaartje daar blijven

Volgends mij heeft Janssen dit weekend zijn plek al verloren...
Zijn vervanger maakt er even 2 .

Iedereen schijnt zo lyrisch te zijn over Janssen en het is ook prettig dat je een leuk aanspeelpunt bent en lekker meevoetbalt, maar uiteindelijk word je als spits toch afgerekend op de doelpunten die je maakt en dat zijn er nog 0 op het moment.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren