Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Feyenoord strijdt met Bayern om United-wonderkind

Laatste update:
/
Shkodran Mustafi mag van manager Unai Emery vertrekken bij Arsenal, maar blijft de Londenaren liever trouw. De verdediger beschikt daarnaast over een riant salaris in Londen, wat geïnteresseerde clubs kan afschrikken. (Daily Mirror)
/
Tottenham Hotspur wil Marino Díaz aantrekken en heeft al een bod neergelegd bij Real Madrid. De aanvaller, ook gelinkt aan Valencia, Roma en AC Milan, ziet echter niets in een verhuizing richting Londen. (AS) (AS)
/
Feyenoord is een van de clubs met belangstelling voor Mipo Odubeko. De zestienjarige spits vertrok onlangs transfervrij bij Manchester United en weet zich ook gevolgd door Bayern München en Genoa. (Daily Mail)
/
Fiorentina wil Gary Medel overnemen van Besiktas en heeft een eerste bod van vijf miljoen euro neergelegd. De Chileense verdediger gaat zijn laatste contractjaar bij de Turkse club in. (Diverse Turkse media)
/
Sébastien Haller is van gedachten veranderd en wil toch praten met West Ham United. Eintracht Frankfurt heeft al een eerste bod van veertig miljoen euro ontvangen van the Hammers voor de Franse aanvaller. (LÉquipe)
/
Pau López heeft salaris opgegeven om zijn overgang van Real Betis naar AS Roma te completeren, zo verzekert zijn zaakwaarnemer. De doelman maakte deze week een transfer van 23,5 miljoen euro. (Corriere dello Sport)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom zou hij voor feyenoord kiezen?

12 juli 2019 om 23:14

Waarom zou hij voor bayern of genoa kiezen?

12 juli 2019 om 23:16

Grotere clubs meer doorgroeimogelijkheden mooiere competities?

12 juli 2019 om 23:29

Dat hebben we net gezien met Hagi die naar Genk gaat.

12 juli 2019 om 23:36

Alsof andere clubs echt interesse hadden. Meer geruchten

13 juli 2019 om 02:22

Zo kan je hem ook omdraaien natuurlijk: alsof andere clubs dan Feyenoord ook echt interesse hebben in Odubeko, meer geruchten

13 juli 2019 om 10:17

Dat zijn top clubs vergeleken met Feyenoord

12 juli 2019 om 23:15

Waarom niet?
De kans is niet groot dat hij naar Feyenoord gaat, maar hij kan er natuurlijk wel voor kiezen vanwege bijvoorbeeld de kans op meer speeltijd.

12 juli 2019 om 23:18

Nul redenen, maar het roddelcircuit draait weer een dag.

12 juli 2019 om 23:27

Omdat feyenoord een fantastische club is

12 juli 2019 om 23:48

020inhoorn,

Hij is bij United vertrokken omdat hij daar te weinig perspectief ziet om op jonge leeftijd door te groeien. Het is dus weldegelijk mogelijk dat hij voor een club kiest waar hij binnen twee jaar in het eerste kan staan

13 juli 2019 om 00:00

Mee eens. Maar ook een club met wat uitstraling en denk dat feyenoord daarin zelfs wordt verslagen door een club als genoa

13 juli 2019 om 00:04

Dat zou kunnen, maar Nederland staat wel bekend om kansen voor jonge spelers. Ik verwacht niet dat hij komt, maar er is ook geen reden om het uit te sluiten

13 juli 2019 om 01:01

Ik denk niet dat je na beide clubs te bezoeken Genua meer uitstraling vind hebben. Eredivisie is ook een betere groeicompetitie voor jonge spelers.

13 juli 2019 om 08:33

Nee hij kan zeker wel doorgroeien, maar er zijn veel grotere talenten in zijn leeftijdscategorie.

Wonderkind? Als het een wonderkind was, had Manchester hem niet zo makkelijk laten gaan....

12 juli 2019 om 23:43

Bij PSV speelt ook een Engels talent dat door heeft dat het bij de top van de Premier League het moeilijker is om door te breken. Sancho heeft voor velen de ogen geopend.

Ajax zou er ook verstandig aan doen om hier op te scouten, alhoewel het voor de spits positie niet per se hoeft met Danilo, Traore en Brobbey in de gelederen.

12 juli 2019 om 23:49

United heeft hem ook niet laten gaan, hij heeft er zelf voor gekozen niet te tekenen. United schijnt er flink van te balen, hij heeft afgelopen seizoen 35 goals gemaakt

13 juli 2019 om 00:45

Het is jammer, maar bij United zal niemand er lang wakker van liggen hoor. Wonderkind is wat dat betreft zwaar overtrokken.

Mason Greenwood is een jaar ouder en schoot er vorig seizoen bij de u18 in 17 wedstrijden 16 in, met daarnaast nog 4 assists. Odubeko heeft dit seizoen op diezelfde leeftijd net 2x mee mogen doen bij de u18.

Ik begrijp die jongen wel. Greenwood is terecht veel hoger aangeschreven en zal hem de komende jaren in de weg lopen. Ergens vind ik het ook wel zwak, want Greenwood zal wss al doorschuiven naar de selectie waardoor hij weinig in de jeugd zal lopen. Maar met Hoogewerf heeft United ook al een jongere spits voor de u18 aangetrokken. Odubeko is meer zo'n talent dat door zijn fysiek in de jeugd opvalt, maar daarnaast weinig bijzonder kwaliteit lijkt te hebben.

Een gevalletje jammer maar helaas voor United, maar het is voor hen echt geen wonderkind die gaat lopen.

13 juli 2019 om 08:33

Vergeet Noah Emeran niet, die is ook aangetrokken.

13 juli 2019 om 09:36

Kan toch ook misschien een gevalletje 'Pogba' zijn? Die hadden ze ook gratis weggedaan....

Wat Feyenoord moet doen is Chong en Zirkzee gaan huren. Twee Nederlandse talenten die bij Feyenoord hun opleiding hebben genoten. Ze zijn voor de Premier League en de Bundesliga nog te licht bevonden. Maar kunnen bij Feyenoord in de Eredivisie wel van waarde zijn denk ik. En voor de ervaring geef Fer een contract. Nu ook Tapia waarschijnlijk vertrekt naar Lokomotiv Moskou. Dan krimpt het op het middenveld wel. En haal Janmaat op bij Watford of huur Karsdorp van AS Roma. Ik ben Ajacied maar ik vind het leuker als elk team in de Eredivisie een beetje tegen gas kan geven dus ook Feyenoord dat maakt de wedstrijden en seizoen alleen maar leuker.

13 juli 2019 om 10:46

Feyenoord heeft op dit moment niet veel baat bij huren. Misschien Zirkzee, als tweede spits. Voorin zijn verder genoeg opties, nu Narsingh en Hansson er ook zijn. Janmaat zie ik wel graag komen. Karsdorp kwalitatief gezien ook, maar het lijkt me niet handig om Haps, St. Juste en Karsdorp achterin te hebben. Dan is 75% van je basisverdediging veelvuldig geblesseerd.

Tapia wil overigens zelf niet naar Lokomotiv

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren