Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Engelse topclubs staan in de rij voor Chileen

Laatste update:
/
Guido Buchwald sluit niet uit dat Lionel Messi ooit in de Bundesliga terechtkomt. De oud-verdediger stelt dat de Duitse competitie vergelijkbaar is met de Serie A van decennia geleden. “Toen ging Diego Maradona naar Napoli en nu heeft Bayern München al zo veel geld, dat ze het best kunnen proberen om Messi te halen. Ik denk dat ze vanwege Josep Guardiola ook wel geïnteresseerd zijn”, zegt de scout van VfB Stuttgart. (TZ)
/
AS Roma gaat waarschijnlijk nog een keer proberen een keeper weg te plukken bij Real Madrid. In eerste instantie toonden i Giallorossi belangstelling voor Iker Casillas, maar het lukte niet om de clublegende van Real naar Rome te halen. Nu is de aandacht verlegd naar Keylor Navas; de international van Costa Rica verhuisde na een indrukwekkend WK naar Madrid, maar zat daar vooral op de bank achter Casillas. (Il Messaggero)
/
Het begint er steeds meer op te lijken dat Charles Aránguiz in de top van de Premier League belandt. Nadat de Chileense middenvelder al in verband werd gebracht met Manchester City en Arsenal, is het nu kampioen Chelsea dat naar verluidt van plan is om aan te kloppen bij diens huidige werkgever Internacional. De international van Chili wordt ook gevolgd door Olympique Marseille en Bayer Leverkusen, maar zij lijken kansloos. (Daily Mail)
/
Newcastle United neemt na één jaar afscheid van Rémy Cabella. De 25-jarige aanvallende middenvelder werd voor vijftien miljoen euro overgenomen van Montpellier, maar scoorde slechts één keer voor the Magpies. De directie overweegt de Fransman te ruilen met Florian Thauvin van Olympique Marseille. Deze 22-jarige rechtsbuiten was in de tweede seizoenshelft overigens hopeloos uit vorm. (Daily Mail)
/
Palermo rekent erop binnenkort ‘de nieuwe Paulo Dybala’ te kunnen presenteren. De sterspeler voetbalt komend seizoen voor Juventus, maar voorzitter Maurizio Zamparini gaat ervan uit dat de Argentijn vervangen zal worden door een landgenoot; i Rosanero zijn geïnteresseerd in Jonathan Calleri van Boca Juniors. “Binnen enkele dagen komt ‘de nieuwe Dybala’ inderdaad naar ons toe”, verzekert de Palermo-preses. (Corriere dello Sport)
Zie jij Lionel Messi ooit naar Bayern gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat moet Chelsea met zoveel middenvelders

13 juli 2015 om 21:10

Chelsea moet Lacazette halen voor Remy dan zijn ze klaar!

13 juli 2015 om 21:19

Zoveel middenvelders hebben we niet als je de huurlingen eraf haalt. Als Aranguiz komt, komt hij waarschijnlijk als vervanger van Mikel. Die zou als het goed is verhuizen naar Fenerbache.

13 juli 2015 om 21:27

Aranguiz lijkt niet op Mikel. Een back-up voor Matic is wel nodig denk ik, en dat is Aranguiz niet.

13 juli 2015 om 21:47

Klopt maar beiden zijn uiteindelijk back-up voor het middenveld. En ditmaal komt er meer voetbal in het veld dan bij Mikel. Ikzelf denk dat een back-up voor Matic niet nodig is, die wedstrijden waar hij afwezig is kunnen RLC of Zouma die rol prima overnemen.

13 juli 2015 om 22:45

Ook in bijv. de CL tegen Barça?

Een echte box to box middenvelder met veel pit en lef in zijn spel. Hij schijnt ook nog eens niet zo duur te zijn. En Marseille is zeker niet kansloos, want Bielsa en Charles kennen elkaar zeer goed.

13 juli 2015 om 21:37

En niet te vergeten een gevaarlijk schot!

Is me ontzettend positief opgevallen op het WK en de Copa.

Vanaf het wk ben ik hem meer gaan volgen en wat een geweldige speler is dit zeg. Verbaast mij echt dat niemand hem heeft binnengehaald toen. Hij is een echte strijder tot het allerlaatst met een flinke pegel en een enorm loopvermogen.

13 juli 2015 om 22:50

Ja, Nederlandse (top)clubs moeten echt eens gaan scouten in landen zoals Chili en Mexico. In de VS lopen ook behoorlijk goede talenten rond, maar die zullen denk ik al best veel verdienen. Op het WK vond ik Chili erg goed spelen, ook met technisch vaardige (helaas wel kleine) spelers, dat zijn precies de spelers die Ajax en PSV vaak zoeken. Ajax had een paar jaar geleden een gigantisch probleem op de flanken, als ze zo'n Chileen hadden gehaald, was het probleem opgelost. Je ziet nu ook dat Guardado dankbaar is en bij PSV blijft, Gutierrez is ook een erg goede speler, die kan makkelijk een stap hogerop. Bij Utrecht kwam er toen ook zo'n jongen uit Mexico geloof ik, die deed het ook prima volgens mij. Heb hem daarna niet echt meer gevolgd (omdat ik niks met Utrecht heb).

13 juli 2015 om 23:18

Bedoel je niet rubio?

Nee, gevoelsmatig past dat niet.
Als Messi dat zelf echt wil dan gaat het wel lukken.
Zeg nooit nooit in de voetballerij.
Duitsers gaan gemakkelijker naar Barelona dan Spanjaarden naar Bayern Munchen.

13 juli 2015 om 22:51

Messi is een Argentijn. Even serieus, ik snap wat je bedoelt. Maar ze kunnen beter 1 Messi halen dan 10 Alonso's (en dan ook nog eens Schweinsteiger wegdoen).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren