Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Engelse top lonkt voor vrijetrappenspecialist

Laatste update:
/
Olympique Marseille is niet de enige partij met interesse in John Obi Mikel. De bij Chelsea overbodige middenvelder heeft net als afgelopen zomer ook enkele aanbiedingen uit China op zak. (France Football)
/
Barcelona kan Aleix Vidal tijdelijk bij Olympique Marseille stallen. Technisch directeur Andoni Zubizarreta zoekt naar een nieuwe rechtsback en denkt aan de verdediger van zijn ex-werkgever. (Mundo Deportivo)
/
De toekomst van Hakan Calhanoglu ligt waarschijnlijk in de Premier League. De spelmaker van Bayer Leverkusen en het nationale elftal van Turkije geniet sluimerende interesse van zowel Chelsea als Tottenham Hotspur. (The Sun)
/
Oscar wordt stevig in verband gebracht met Internazionale, maar de middenvelder mag niet weg bij Chelsea. Manager Antonio Conte zegt dat Oscar een waardevolle en belangrijke speler voor de Londense selectie is. (Daily Mail)
/
Sevilla heeft een oogje op de 27-jarige linksback Emmanuel Más van San Lorenzo. De club uit LaLiga wil de Argentijns international, die eerder werd bekeken door AC Milan en OSC Lille, in januari al overnemen. (Estadio Deportivo)
/
Besiktas wil Burak Yilmaz op huurbasis overnemen van Beijing Guoan. De 31-jarige spits staat tot medio 2019 onder contract bij de Chinese club. (Diverse Turkse media)
Bij welke club zou Hakan Calhanoglu beter passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Chelsea en Tottenham zijn beiden nog gewoon een stapje te hoog voor hem. Zie niet iemand in basis bij een van die twee clubs die voor hem zou moeten banken.

19 november 2016 om 07:03

Het is ook totaal geen speler die past in het chelsea systeem van dit moment. Daar moet je een veel completere middenvelder voor zijn die goed kan verdedigen en het liefst snel voor een counter

Trabzonspor meldt de komst van Emmanuel Mã£s en Joao Pedro Da Silva Pereira.

Waarom zou dat een stapje te hoog zijn? In mijn ogen is hij op het zelfde niveau als Lamela en Eriksen. Wat betreft Chelsea heb je wel gelijk, maar die hebben dan ook te veel middenvelders staan.

Besiktas richt zich volgens mij vooral op halen van spelers die recent voor een van de twee aartsrivalen hebben gespeeld. Caner, Gokhan Gonul en nu dan interesse in Burak. Hueueuhue

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren