Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: De Graafschap blijft hopen op comeback spits

Laatste update:
/
Barcelona zweert al maanden dat Neymar een nieuw contract gaat tekenen, maar dat is nog altijd niet gebeurd. Javier Mascherano geeft de Braziliaan ongevraagd advies: “Ik praat niet over persoonlijke omstandigheden, maar ben blij dat ik Neymar gelukkig en comfortabel zie bij deze club. Als hij de beste in de wereld wil worden, doet hij er goed aan om bij Barcelona te blijven”, zegt de Argentijn. (SPORT)
/
De zoon van Atlético Madrid-trainer Diego Simeone, Giovanni Simeone, zet zijn carrière mogelijk voort in Turkije. De door River Plate aan Banfield verhuurde aanvaller wordt in verband gebracht met Fenerbahçe. Het is echter mogelijk dat Simeone junior wil wachten op een Spaanse club: hij is geboren in Madrid en heeft er nooit een geheim van gemaakt ooit in de Primera División te willen spelen. (Fotomac)
/
De Graafschap zet in op een terugkeer van Piotr Parzyszek. De spits vertrok in de winter van 2014 van de Superboeren naar Charlton Athletic, waar hij niet uit de verf kwam. Via omzwervingen bij Sint-Truiden en het Deense Randers FC is de 22-jarige Nederlandse Pool sinds vorige week transfervrij. De Graafschap wil daar gebruik van maken en biedt Parzyszek de kans op een rentree. Beide partijen spraken vorige week al met elkaar. (Voetbal International)
/
Het aanstaande vertrek van Josep Guardiola heeft geen invloed op het restant van het seizoen van Bayern München. Dat zegt middenvelder annex verdediger Xabi Alonso, die door zijn Spaanse trainer juist naar Beieren werd gehaald: “De sfeer binnen de club is nog altijd onveranderd. We weten dat een club altijd veranderingen zal ondergaan en binnen de spelersgroep is het ook nog gewoon zoals het was”, aldus Alonso. (TZ)
/
Ivan Vargic maakt na dit seizoen de overstap van HNK Rijeka naar Lazio. De 28-jarige doelman, tweevoudig Kroatisch international, heeft een aflopend contract. “Het is een verlies voor onze club, want hij is moeilijk te vervangen. We zijn desondanks blij voor hem, want hij is een geweldige jongen. Lazio is ook een geweldige club en ik denk dat Ivan het Federico Marchetti moeilijk gaat maken”, zegt directeur Vlado Cohar. (LaLazioSiamoNoi)
Piotr Parzyszek zou een uitstekende spits zijn voor De Graafschap

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Altijd hetzelfde liedje, veel scoren vertrekken naar engeland en daar vervolgens niet tot spelen toekomen en dan weer terug nasr Nederland

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren