Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Crystal Palace probeert het gewoon eens bij Ajacied

Laatste update:
/
Diego Simeone zou bij Atlético Madrid willen vertrekken wanneer Diego Costa niet gehaald wordt, maar Fernando Torres hoopt dat de trainer blijft. De aanvaller geeft aan dat ‘iedereen’ van de club dat wil. (AS)
/
Juan Cuadrado zou de opvolger van Dani Alves moeten worden, maar zelf weet hij nergens van. De door Chelsea aan Juventus verhuurde vleugelspeler noemt de interesse van Barcelona ‘vleiend’, maar concreet is het zeker niet. (The Guardian)
/
Crystal Palace lijkt toch geen club te zijn waar Anwar El Ghazi warm van wordt. Toch wordt de aanvaller van Ajax nu ook in verband gebracht met de verliezend FA Cup-finalist van afgelopen seizoen. (Sky Sports)
/
Anderlecht wil Filip Djuricic graag behouden, maar heeft concurrentie uit Italië. Fiorentina heeft zich namelijk bij Benfica gemeld om te informeren naar de vraagprijs voor de voormalig smaakmaker van sc Heerenveen. (Corriere dello Sport)
/
Gewezen toptalent Jonathan Biabiany staat in de belangstelling van Swansea City. Manager Francesco Guidolin kent Biabiany nog van hun gezamenlijke periode bij Parma. (Daily Mirror)
/
Steven Taylor kondigde vrijdag zijn vertrek bij Newcastle United aan en zei dat hij al ‘mooie aanbiedingen’ op zak had. Dat klopt wel: de Schotse aartsrivalen Celtic en Rangers FC willen de verdediger allebei hebben. (Daily Record)
Denk je dat Anwar El Ghazi een overstap naar Crystal Palace ziet zitten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Strik om Aeg, op de boot en snel Berghuis halen.

5 juni 2016 om 15:10

En wat hebben we aan een andere left winger?

5 juni 2016 om 15:25

Lens voor een prikkie ophalen?

5 juni 2016 om 15:29

Lijkt me een mooie voorhoede voor volgend seizoen :

Berghuis - Huntelaar - Lens

Vleugelspelers de vrijheid geven om te wisselen van kant, ik zie iets moois

5 juni 2016 om 15:35

En dan wil je Younes op de bank plaatsen?

5 juni 2016 om 15:43

Zou kunnen, maar liever een extra spits en een nieuwe aanvallende middenvelder, Ajax moet gewoon die spurs systeem gebruiken waar ze jonge spelers hebben, maar ook ervaren spelers hebben.

5 juni 2016 om 16:20

je bedoelt een betere left winger?

5 juni 2016 om 16:33

Graag, heeft zn rol goed vervuld dit seizoen maar als je met/als Ajax een stap verder wilt komen heb je betere spelers nodig dan Younes.

5 juni 2016 om 16:36

Ziyech op 10?

5 juni 2016 om 16:44

Ik zou schreeuwen als we Ziyech zouden halen maar ik zie het niet gebeuren helaas, Klaassen op 10 is ok, maar ik wil een aanvallende 10 die kan scoren en kan passen, Ziyech zou perfect zijn maarja die kans is klein.

Dan moet bolasie of zaha toch weg gaan anders is het gewoon een bank warmhouder

5 juni 2016 om 16:14

Ik ben geen groot fan van Anwar, maar Zaha kan die er misschien nog wel uitspelen. Die heeft echt totaal geen controle over de bal ala ik hem zie spelen. Vooral heel snel en heeft een aardig schot. Wat was die ook slecht in de FA cup finale! Ik zat me als neutrale kijker echt enorm te ergeren aan Zaha...

Gewoon niet laten gaan. En nog minimaal 2 seizoenen bij ajax blijven

Zoveel clubs die interesse hebben in El Ghazi maar helaas nog geen club die ons gaat verlossen van El Ghazi. Wat een egoïstische speler zeg. El Ghazi vind zijn eigen ego belangrijker dan het clubbelang.

5 juni 2016 om 16:13

Sja je zou een jonge gozer ook eens een beetje tijd geven.... Denk dat Bosz een goede invloed zal hebben op hem.

5 juni 2016 om 16:15

Bij El Ghazi is het duidelijk een mentaliteitskwestie, daar zal Bosz geen verandering in brengen.

5 juni 2016 om 16:28

Dat denk ik dus wel, ken Bosz nog uit onze tijd (2x) en wat me opviel is dat het toch wel een redelijke people manager is.

5 juni 2016 om 16:46

Ik denk dat het geen groot succes gaat worden. Naast zijn mentaliteitskwestie heeft hij ook gewoon een chronisch gebrek aan kwaliteit. Komt zijn man niet voorbij, geeft matige voorzetten, heeft te weinig overzicht, te zelfzuchtig, mist spelintelligentie, enzovoort, enzovoorts.

5 juni 2016 om 17:05

We gaan het zien, vind alleen dat we in NL veuls te snel talenten op het podium jagen om deze er vervolgens weer af te schieten.

5 juni 2016 om 17:22

Zo gaat dat nu eenmaal. Depay was eerst ook een grote speler in de eredivisie maar wordt nu afgekraakt.

5 juni 2016 om 18:52

Je kan er in meegaan inderdaad of niet...

5 juni 2016 om 19:36

Mentaliteitskwestie? Als Anwar iets heeft is t juist de mentaliteit om de top te halen. Vooral voor zijn leeftijd... Die jongen neemt zijn vak erg serieus!

5 juni 2016 om 16:34

Helemaal gelijk!

Als deze jongen tegenover een boom staat schiet hij de bal tegen de boom, rent tegen de boom en kijkt vervolgens of hij en de bal de boom voorbij zijn....

5 juni 2016 om 16:47

Haha inderdaad, het lijkt vaak meer op comedy capers wat El Ghazi aan het doen is.

5 juni 2016 om 16:47

Mentaliteitkwestie? ik weet niet wat jij kijkt maar El Ghazi wordt in een hoekje getrapt door de saaie spel van de Boer maat, Bosz zal hem zeker verbeteren.

5 juni 2016 om 16:58

Niet mee eens, Cillessen, Tete, Veltman, Riedewald, Dijks, Bazoer, Klaassen, Gudelj, Milik, Younes hebben een prima seizoen gedraaid onder De Boer. Alleen El Ghazi als vaste basisspeler heeft een draak van een seizoen gedraaid tot zijn 9 goals na. Het lag dus eerder aan El Ghazi zelf.

Cuardado als vervanging voor Alves? Volgensmij is Cuadrado toch echt een aanvaller...

El Ghazi is niet gied genoeg

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren