Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: CL-opponent meldt zich bij zaakwaarnemer De Jong

Laatste update:
/
Giampiero Ventura gaat voor twee jaar tekenen bij Chievo. De voormalig bondscoach van Italië wordt de opvolger van de ontslagen Lorenzo D’Anna. (Sky Italia)
/
José Mourinho is van plan om Nikola Milenkovic te scouten. De verdediger van Fiorentina zal in actie komen in de interland tussen Servië en Montenegro. (Telegraf)
/
Bayern München heeft contact opgenomen met zaakwaarnemer Hasan Cetinkaya. De club uit Beieren is immers zeer gecharmeerd van Ajax-middenvelder Frenkie de Jong. (BILD)
/
Mateo Musacchio gaat mogelijk aan de slag in de Premier League. De Argentijnse verdediger van AC Milan wordt gescout door Fulham en Watford. (Calciomercato)
/
Niko Kovac wilde Ante Rebic en Kevin Vogt naar Bayern München halen. De directie blokkeerde de komst van de aanvaller en verdediger echter. (BILD)
/
José Mourinho praat donderdag met Ed Woodward. De manager wil dat de directeur met een goed plan komt zodat Mourinho vertrouwen krijgt in nieuw succes. (The Sun)
Denk jij dat Bayern München in januari een bod gaat uitbrengen op Frenkie de Jong?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja ze doen hun best maar zoals het er nu naar uitziet vertrekt er niemand in januari en zowel laat ze dan maar flink tegen elkaar opbieden

10 oktober 2018 om 12:43

Ik zie telkens posts van jou en het lijkt echt alsof in jouw hoofd dat je gelooft dat je echt meezit aan de vergadertafel elke dag en dat jij mee het beleid voert. Als er een onweerstaanbare bod komt dan kan iedereen vertrekken in januari en dan kun jij gaan protesteren op straat.

10 oktober 2018 om 13:29

Ik heb het idee dat Overmars in de winter voet bij stuk gaat houden, ongeacht wat er wordt geboden. Zeker als Ajax dan ook Europees speelt.

Milenkovic is al de vijfde verdediger die hier in twee dagen tijd wordt genoemd als verdediger waarin Mourinho geinteresseerd zou zijn.
Die man heeft het veel te druk.
Nouubegrijp ik waarom zijn team zo belabberd presteert.

Ante Rebic en Kevin Vogt zijn ook niet het niveau wat Bayern moet nastreven; dus ik begrijp wel waarom het bestuur deze aankopen geblokkeerd heeft.
Rebic heeft een prima WK gespeeld maar hij zou eerst een tussenstap moeten maken voordat hij aan Bayern moet beginnen.
Kevin Vogt is meer voor de suptop van Duitsland op dit moment. Als hij naar PSV zou gaan speelt hij Schwaab zo uit de basis maar jongens als Hummels en Boateng zijn toch echt een klasse beter.

Kovac moet het scouten en aankopen gewoon bij het bestuur en technisch directeur laten, ze hebben de afgelopen jaren prima spelers binnen gehaald en er staat nu ook een prima selectie alleen de resultaten zijn al een aantal wedstrijden bedroevend.

Is dit weer een typisch wandelgangverhaal of is het nu serieus met Frenkie de Jong? Barça had hem toch al gekocht.

Bayern M. is heel hard aan verjonging toe en dan is het niet vreemd dat ze ook de Jong volgen maar hij zal niet de enigste zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren