Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Chelsea wil nog 140 miljoen uitgeven aan tweetal

Laatste update:
/
Matías Kranevitter zal in een van de aankomende dagen in Madrid arriveren. De middenvelder van River Plate zal zich medisch laten keuren bij Atlético en, als er geen problemen aan het licht komen, een vijfjarig contract tekenen. De 22-jarige Kranevitter keert vervolgens wel weer terug naar Argentinië, want de middenvelder zal pas in januari de overstap naar Atlético maken. (Marca)
/
Antonio Rüdiger is dolblij met zijn overgang naar AS Roma. De stopper maakt de overstap van VfB Stuttgart en hoop zich in Italië door te kunnen ontwikkelen. “Dit is een perfecte transfer voor mij, ik ga de Champions League in en kan ervaring opdoen in Europa. Ook met het oog op het EK van komende zomer is dit de beste keuze”, zei de Duitser bij aankomst in de Italiaanse hoofdstad. (La Gazzetta dello Sport)
/
Chelsea trok 27 miljoen euro uit voor de komst van Pedro en daar zal het niet bij blijven. Roman Abramovich wil in de slotfase van deze transfermarkt nog voor vuurwerk zorgen en heeft, schrik niet, 140 miljoen euro gereserveerd voor de komst van John Stones en Paul Pogba. Laatstgenoemde is duidelijk het duurst, maar Juan Cuadrado zou de prijs iets omlaag kunnen halen. (Daily Star)
/
Tiago Ilori wil voor zijn kans bij Liverpool gaan en sluit een nieuwe verhuurperiode daarmee uit. De 22-jarige Portugees spendeerde de laatste jaren grotendeels in Frankrijk (Bordeaux) en Spanje (Granada), maar heeft nu zijn zinnen gezet op een doorbraak in het shirt van the Reds. “Ik wil spelen. Ik heb geen zin om in Liverpool rond te lopen en verder niks te doen. Ik ga keihard vechten voor mijn plek”, aldus Ilori. (The Guardian)
/
Alan Pardew kan goed leven met de realiteit in het hedendaagse voetbal. De manager van Crystal Palace wil zijn beste spelers uiteraard graag behouden, maar weet dat dat soms simpelweg onmogelijk is. “Yannick Bolasie is een geweldige speler. Als hij in de belangstelling staat van grote clubs, dan moet hij wel erg stom zijn om te zeggen dat hij wil blijven. Zo werkt het nu eenmaal”, aldus Pardew. (Daily Mirror)
Zie jij Paul Pogba deze zomer nog naar Chelsea gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De enige clubs waar ik Pogba heen zie gaan zijn Real, Barca of Bayern.

22 augustus 2015 om 09:28

Ik zie hem ook naar City/PSG gaan. Maar dan moet hij ook goed beseffen, wanneer hij daar heen gaat is vertrekken naar de top 3 (de clubs die jij opnoem) bijna onmogelijk. Omdat City & PSG willen zich aansluiten bij die toppers en om te verkomen dat hun vertrekken gaan ze absurde bedragen vragen.

22 augustus 2015 om 10:57

Pogba gaat waarschijnlijk volgend jaar Barcelona. Maar ik hoop Real Madrid zomer 2016 de Gea en Pogba, zou top zijn haha

22 augustus 2015 om 16:19

Bayern niet. Die zijn namelijk niet dom genoeg om 100 miljoen neer te leggen voor pogba en (dit is alleen speculatie) ik zie ze ook niet 70 miljoen götze neerleggen.

Pogba blijft nog enkele jaren en zal dan waarschijnlijk net als Zidane naar Real of naar Barcelona gaan. En als Chelsea hem echt wilt mogen ze 100 miljoen aftikken, aangezien Juve al een bod van 82 miljoen heeft afgewezen van Barcelona.

22 augustus 2015 om 14:37

Die bod is er nooit geweest... Wist je dat Pogba een clausule in zijn contract heeft? Hij heeft niet voor niets niet zo lang geleden zijn contract verlengt(vorig jaar?) Hij mag naar x aantal clubs voor een x bedrag, welke clubs weet ik niet maar PSG zit daar 100% in.

22 augustus 2015 om 15:07

Mijn part tikken ze die 100 miljoen af hoor, liever vandaag dan morgen. Als volgend jaar de inkomsten van de nieuwe TV-deal er bijkomen kan iedere top4 club in Engeland dat bedrag bijna neerleggen.

Pogba gaat niet komen. Juve heeft al te veel key players verkocht om hem dit jaar te laten gaan. Die gaat volgend jaar denk ik gewoon naar real, barca of bayern.

Was Mourinho niet degene die zei dat hij geen aankopen nodig had dit seizoen? En dat ze niet met geld gingen gooien net als andere clubs?

22 augustus 2015 om 12:18

Zoiets. Hij zei in ieder geval dat andere clubs proberen de titel te kopen. Tsja, dat Mourinho hypocriet is wisten we natuurlijk al.

22 augustus 2015 om 13:59

Jullie kunnen toch wel lezen dat Abra het wilt niet mourinho....

22 augustus 2015 om 14:48

Of hij het nou wil of niet, het is alsnog zijn club die de spelers koopt. Net als dat andere clubs ook aankopen doen en volgens hem de titel proberen te kopen. En afgezien daarvan heeft Chelsea sinds 2010 meerdere jaren achter elkaar 70-100 miljoen pond per jaar geinvesteerd in de selectie en daarmee ook gewoon "de titel gekocht"

22 augustus 2015 om 16:55

Sinds de tweede periode van Mourinho bij Chelsea is er niet heel veel uitgegeven als je de inkomsten meerekent. Dan kan je ook zeggen dat PSV de titel kocht/koopt omdat ze veel uitgeven, terwijl ze net voor 50M verkocht hebben. Dus de hypocrisie zie ik niet echt in zijn woorden. Tenslotte is er van deze 140m uitgave nog geen sprake.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren