Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Chelsea en Liverpool wachten op spits van City

Laatste update:
/
Tottenham Hotspur investeerde twee jaar geleden ruim dertig miljoen euro in de komst van Érik Lamela, maar wil nu alweer van de middenvelder af. De 24-jarige Argentijn mag de komende zomer bij een goed bod vertrekken en naast Chelsea en Bayern München zit ook Atlético Madrid op het vinkentouw voor de frêle linkspoot. Los Colchoneros zien in Lamela een geschikte opvolger voor Antoine Griezmann, mocht die vertrekken. (London Evening Standard)
/
Internazionale heeft de onderhandelingen met het management van Ciro Immobile geopend. Trainer Roberto Mancini ziet in de 25-jarige aanvaller van Borussia Dortmund een geschikte vervanger voor Mauro Icardi, die zijn contract nog altijd niet heeft verlengd en lijkt te vertrekken uit het Giuseppe Meazza. Italiaans international Immobile werd eerder al gelinkt aan onder meer Liverpool en AC Milan. (Mediaset)
/
De kans is groot dat Edin Dzeko actief blijft in de top van de Premier League. Manchester City lijkt van plan om de spits te laten gaan, maar Chelsea toonde al belangstelling en ook Liverpool is naar verluidt geïnteresseerd in de international van Bosnië en Herzegovina. Dzeko is overigens niet de enige op wie trainer Brendan Rodgers van the Reds het voorzien heeft; Danny Ings van Burnley wordt eveneens genoemd. (Daily Mail)
/
Marcel Desailly is van mening dat Petr Cech Chelsea na dit seizoen moet verlaten. De doelman is na de komst van Thibaut Courtois op het tweede plan terechtgekomen en moet daar volgens Desailly geen genoegen mee nemen. “Het is duidelijk dat hij moet vertrekken. Hij heeft nog maar een jaar of twee, dus hij moet spelen en van het spelletje genieten, tenzij hij alleen nog maar geld wil pakken”, klinkt het. (Sky Sports)
/
Dick Advocaat zou bij Sunderland kunnen worden opgevolgd door een echte clubman. Voormalig spits Kevin Phillips scoorde tussen 1997 en 2003 liefst 113 keer in 208 competitieduels voor the Black Cats en zou graag trainer worden in het Stadium of Light. “Dat lijkt me inderdaad mooi. Maar op dit moment ben ik het vak nog aan het leren”, benadrukt de 41-jarige Phillips, thans bij Leicester City assistent van Nigel Pearson. (Daily Mirror)
Edin Dzeko moet weg bij Manchester City, als hij zich echt wil laten zien

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tuurlijk heeft Chelsea interesse. Waarom zou je een talentvolle jeugdspeler de kans geven als je miljoenen kan neertellen voor de bankzitter van City?

20 mei 2015 om 18:48

denk ook niet dat tottenham dit toestaat. daarnaasr heeft Chelsea Lamela helemaal niet nodig.

20 mei 2015 om 18:52

Hij heeft het over Dzeko volgensmij..

20 mei 2015 om 18:57

ah mijn excuses. dan nog zijn de argumenten ongeveer het zelfde. die selectie van chelsea is geweldig.

20 mei 2015 om 18:41

idd, dat city zulke speler zo gemakkelijk laat vertrekken is onbegrijpelijk .
en idd remy is geen speler die het niveau van de top van de PL in de benen heeft .
zou vrij normaal zijn moest chelsea dit voor elkaar krijgen .
dat dzeko voor liverpool zou kiezen zou dan weer verrassend zijn omdat hij en zijn management toch ook wel weten dat dzeko nog steeds top is en het nog te vroeg is om een stap terug te zetten .

hoop dat dzeko zo snel mogelijk weg gaat en ergens speel tijd krijgt, de aanvoerder van mijn prachtige land hoort niet op de bank thuis!

Hopelijk kiest die voor liverpool ivm meer speeltijd,denk dat costa bij chelsea de voorkeur krijgt en Dzeko alleen maar mag invallen.

Dzeko, een ondergewaardeerde spits, liverpool, arsenal, dortmund, wolfsburg, tottenham. een klein stapje omlaag. een echte killer. voor liverpool de man die ze nodig hebben.

Danny Ings of Dzeko, hmm die keuze lijkt mij niet al te moeilijk... Toch?!

20 mei 2015 om 19:25

in België gaan er geruchten dat benteke naar liverpool zou gaan ???

20 mei 2015 om 20:31

In Italië gaan er geruchten dat Menez naar Liverpool zou gaan ???

20 mei 2015 om 21:06

In Almelo gaan geruchten dat Wout Weghorst naar Liverpool zou gaan???

Philips nog een jaartje assistent en Dikkie nog een jaartje coach? Hij heeft wel vaker gezegd te stoppen, maar kan ie toch niet..

20 mei 2015 om 21:11

Liverpool moet een paar topspelers kopen. Dzeko zou een goed begin zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren