Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Braziliaan moet Khedira opvolgen bij Real Madrid

Laatste update:
/
Alexis Sánchez leek geruime tijd op weg naar Liverpool, maar the Reds krijgen concurrentie van aartsrivaal Manchester United. Bondscoach Louis van Gaal, komend seizoen manager van de recordkampioen, is op het WK bijzonder onder de indruk geraakt van de aanvaller van Barcelona. Van Gaal heeft de clubleiding van zijn nieuwe werkgever de opdracht gegeven om Alexis te halen. (Daily Mirror)
/
Salomon Kalou moet de aanvalslinie van Arsenal van een nieuwe stijl voorzien. Manager Arsène Wenger vindt zijn huidige aanval, met Olivier Giroud als speerpunt, te statisch. Hij weet dat Kalou de ervaring en het niveau heeft om in de Premier League te spelen; de ex-Feyenoord was in het verleden actief bij Chelsea. Kalou speelt nu nog bij Lille, maar die club wil van zijn hoge salaris af. (Daily Mirror)
/
Het heeft er alle schijn van dat Sami Khedira zijn laatste wedstrijd bij Real Madrid al heeft gespeeld, want de Koninklijke is in onderhandeling met een opvolger. Trainer Carlo Ancelotti van Real Madrid is gecharmeerd van Luiz Gustavo, die op de loonlijst van VfL Wolfsburg staat. De international van Brazilië, afkoopsom 35 miljoen euro, maakt er geen geheim van dat hij na het WK weer een stap hogerop wil zetten. (BILD)
/
Alessandro Matri leeft in onzekerheid, nu Clarence Seedorf is vervangen door Filippo Inzaghi. De spits is echter vastbesloten om zijn waarde voor i Rossoneri te bewijzen. “Ik wil het seizoen in ieder geval niet beginnen als derde keuze. Genoa? Ik heb nog geen keuze gemaakt, maar ik neem alles in overweging. Het liefst zou ik bij AC Milan blijven”, zegt de aanvaller. (Sky Italia)
/
Jamaal Lascelles, onthoud die naam. De twintigjarige verdediger speelt nu nog bij Nottingham Forest, maar diverse Premier League-clubs overwegen een flink bod op de mandekker. Queens Park Rangers biedt vijf miljoen euro en Tottenham Hotspur gaat daar met bijna zes miljoen euro nog iets overheen. De kans is groot dat Lascelles, mogelijk op huurbasis, nog een seizoen in Nottingham blijft. (Daily Mail)
Luiz Gustavo is beter dan Sami Khedira

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben realmadrid fan maar wtf Gustavo? doe normaal real.

5 juli 2014 om 18:20

Idd wtf, wel Bale en Ronaldo kopen maar geen goeie cvm? Ik dacht dat Kroos naar real zou gaan.

5 juli 2014 om 18:36

gaat hij ook volgens mij?

5 juli 2014 om 18:47

Het heet niks voor niks wandelgangen hè. Niet alles wat hier staat is per se waar

5 juli 2014 om 19:02

Kroos is geen CVM.

5 juli 2014 om 21:52

Het zijn de wandelgangen, gewoon allemaal verzonnen rotzooi

5 juli 2014 om 19:40

Real heeft toch al Ilara en Casemeiro gekocht om Khedira/Alonso te vervangen?

5 juli 2014 om 20:09

Casemiro gaat waarschijnlijk al naar Inter. En Illara blijft als het goed is in Madrid.

aub niet gustavo en snap het niet want vlak voordat Khedira die kut blessure kreeg speelde hij echt super

5 juli 2014 om 18:54

Gustavo is inderdaad niks beter dan Khedira.

Al had Khedira in het verleden 50 miljoen gekost en hetzelfde spelen als hij gedaan heeft dan werd hij wel gewaardeerd. Kromme voetbalgedachten altijd

Schneiderlin, Debucy en Sanches gaan naar Arsenal. Mark my words.

Khedira blijft bij Real Madrid en Kroos komt daar ook nog eens bij. Illaramendi en Casemeiro vertrekken.

5 juli 2014 om 18:48

er is een bod gemaakt op khedira door arsenal

5 juli 2014 om 18:54

De moeilijkste naam schrijf je wel.goed... toch best knap.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren