Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Bankzitter Barcelona kan terugkeren op oude nest

Laatste update:
/
Petr Cech is op weg naar Arsenal en gaat daar weer volop minuten maken. Die toezegging heeft de geroutineerde doelman gekregen van Arsène Wenger. De 33-jarige Tsjech was de afgelopen tien jaar een vaste waarde in het doel bij Chelsea, maar verloor zijn plek vorige zomer aan Thibaut Courtois. Het ligt in de lijn der verwachting dat the Gunners op korte termijn de transfer van Cech afronden. (Daily Mirror)
/
Sokratis Papastathopoulos kiest eieren voor zijn geld. De stopper heeft weinig vertrouwen in de nieuwe coach van Borussia Dortmund, Thomas Tuchel, en diende onlangs een transferverzoek in. Tuchel lijkt te opteren voor een centrum bestaande uit Neven Subotic en Mats Hummels, met Matthias Ginter als belangrijkste stand-in. De Griek hoopt dan ook snel een andere werkgever te vinden. (BILD)
/
De noodkreet van Adriano dat hij meer wil spelen is ook in Sevilla niet onopgemerkt gebleven. De Braziliaan was tussen 2005 en 2010 al succesvol actief bij de club uit Andalusië en kan komende zomer terugkeren. De dertigjarige international zag zijn speelkansen bij Barcelona de laatste jaren steeds verder teruglopen en kan voor acht miljoen euro uit zijn lijden worden verlost. (Sport)
/
Tottenham Hotspur houdt rekening met een scenario waarbij David de Gea van Manchester United naar Real Madrid vertrekt. De kans is in dat geval namelijk groot dat Hugo Lloris de Spanjaard opvolgt, waardoor the Spurs met een probleem worden geconfronteerd. Genoa-sluitpost Mattia Perin is de laatste naam die is toegevoegd aan het lijstje met potentiële vervangers voor Lloris. De jonge Italiaan wordt in eigen land vergeleken met Gianluigi Buffon. (The Sun)
/
Cesare Prandelli blijft voorlopig werkloos. Na zijn vertrek bij Galatasaray, afgelopen november, kreeg de Italiaanse coach heel wat aanbiedingen, maar hij wil rustig de tijd nemen. 'Er zit nog niks uit Italië tussen, maar ik begin er wel weer zin in te krijgen. Ik kijk ernaar uit om weer op het veld te staan, om te bouwen aan een elftal", zegt de voormalig bondscoach van Italië. (Corriere dello Sport)
Barcelona moet Adriano een transfer gunnen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bruikbare kracht die Adriano, behouden tot januari en dan zijn transfer gunnen. Komt gewoon te kort voor een vaste basisplaats

Met de komst van Aleix Vidal is hij overbodig geworden volgens mij.
Hij speelde vorig seizoen amper als lb.
Als alba geblesseerd raakt kunnen mathieu en vermealen op die positie spelen.

ooh de wandelgangen, hoe verzin je het

Gun het Hugo wel, zo'n geweldenaar hoort in de CL te spelen al zeg ik het met pijn in mijn hart.

Sokratis is beter dan Hummels, Subotic en Ginter. Subotic moet banken voor Sokratis!!!

20 juni 2015 om 21:48

Zeker een goede speler, verdient ook zeker een basisplaats.

Hoe heeft Sokratis dit seizoen bij Dortmund gepresteerd?

20 juni 2015 om 21:22

Best goed, vond hem samen met Durm een zekerheidje achterin.

Maar dan moet er wel een andere speler bijkomen (reserve).
Een speler van hetzelfde kaliber.

Ik zou hem zeker nog houden tot januari, Montoya, Vermaelen en Mathieu kunnen ook als linksback alleen zal men bij die laatste 2 wel wat aanvallende kracht missen doordat ze minder snelheid hebben en dat valt bij Montoya wel nog mee. Na januari zouden ze ook Grimaldo uit de jeugd af en toe een kans moeten gunnen want hij kan de toekomst worden om later Jordi Alba te vervangen. Maar het kan nog misschien 5 of 6 jaar duren alvorens hij een echte basisspeler zou worden en dan is hij 25 en Jordi Alba 31 of 32..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren