Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Back wil 5,7 miljoen meekrijgen van Man United

Laatste update:
/
FC Porto wil Wendel op huurbasis overnemen van Paris Saint-Germain. De middenvelder van Fluminense staat op het punt om zijn transfer naar Parijs af te ronden. (A Bola)
/
Paris Saint-Germain praat weer met Mino Raiola over Gianluigi Donnarumma. PSG denkt kans te maken op de komst van de doelman na het vertrek van Vincenzo Montella, waardoor de onrust bij AC Milan is toegenomen. (Sky Italia)
/
Luke Shaw is bereid om in januari te vertrekken bij Manchester United. De Engelse linksback wil dan wel een vergoeding van 5,7 miljoen euro meekrijgen van de directie. (The Sun)
/
SC Heerenveen heeft budget om de selectie te versterken. Technisch manager Gerry Hamstra geeft aan dat er ‘wel een potje’ is voor nieuwe spelers. (Leeuwarder Courant)
/
Julian Nagelsmann ontkent dat hij nagenoeg rond is met Borussia Dortmund. De trainer van TSG Hoffenheim zegt ‘geen contact’ met de club uit Westfalen te hebben gehad. (Goal)
/
Bayern München heeft Arjen Robben nog niet formeel voorgesteld om het contract te verlengen. De aanvaller zegt ook nog niet met andere clubs te hebben gesproken. (TZ)
Denk jij dat Luke Shaw in januari bij Manchester United vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom Shaw wegsturen en nog geld meegeven ook? Als hij niet geblesseerd is, is het een prima spelertje toch? Met de nadruk op als...

Ideale aanvallend ingestelde LB voor Ajax... Helaas maatje te groot qua salaris, maar niet geschoten is altijd mis!

11 december 2017 om 09:52

Niet alleen het salaris!
Hij kan toch wel een niveau hoger dan Ajax.

11 december 2017 om 10:50

Daarom wilt hij dat geld meekrijgen. Wishful thinking 🤣

11 december 2017 om 11:37

Ja ajax is toch zijn jeugdliefde? Met die 5 miljoen kan die wel rond komen hier in Amsterdam. Ajax legt er wel 1 miljoen per jaar bij haha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren