Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: AS Monaco slaat voor zeven miljoen volgende slag

Laatste update:
/
Chelsea en AS Monaco komen er niet uit wat betreft de transfersom van Tiémoué Bakayoko. De kans is groot dat Olympique Lyon daarom een formeel bod op Corentin Tolisson tegemoet kan zien. (L´Equipe)
/
AC Milan sluit de komst van Diego Costa of Andrea Belotti om financiële redenen uit. De Noord-Italianen gaan daarom voor Nikola Kalinic, die Fiorentina voor 'slechts' 45 miljoen euro mag verlaten. (Corriere dello Sport)
/
AS Monaco is achter de schermen bezig met de komst van Soualiho Meïté. Da middenvelder komt voor zeven à acht miljoen euro over, al had Zulte Waregem op een bedrag van tien miljoen euro gehoopt. (Het Nieuwsblad)
/
Chelsea meldt zich mogelijk bij Everton voor een sterkhouder van Ronald Koeman. De landskampioen heeft het voorzien op Idrissa Gueye, maar Koeman wil de middenvelder niet laten gaan. (The Sun)
/
Arsenal ziet zich gedwongen om de vraagprijs voor Kieran Gibbs naar beneden bij te stellen. Diverse Premier League-clubs hebben interesse, maar willen niet zeventien miljoen euro neertellen. (Evening Standard)
/
Real Madrid gaat op zoek naar een nieuwe club voor Mariano Diaz, die afgelopen seizoen acht duels speelde. De Koninklijke wil een terugkoopclausule laten opnemen, om op die manier toch nog een terugweg te hebben. (AS)
/
Na een half seizoen wil Napoli alweer af van Leonardo Pavoletti, die voor achttien miljoen euro werd overgenomen van Genoa. De topclub wil nu twintig miljoen; Fiorentina, Lazio, Torino, Udinese en Genoa hebben interesse. (Il Mattino)
/
Atlético Madrid wil dat aandeelhouder Wang Jianlin, die contacten heeft met Chinese clubs, een transfer voor Diego Costa naar China regelt. Als het transferverbod over een halfjaar voorbij is, moet de Chelsea-spits naar Madrid komen. (Evening Standard)
Een goede aanwinst voor AS Monaco?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Soualiho kent de Franse competitie goed (Is namelijk geboren in Frankrijk) , want heeft in het verleden nog gespeeld bij Auxerre en Lille. Voor die 7 à 8 miljoen kan Monaco het gokje wel wagen, want met de spelers die ze de afgelopen tijden hebben gekocht, opgeleid en verkocht, kunnen ze zich dit wel permitteren. Kijk de Belgische competitie niet echt, dus misschien dat iemand mij wat meer over hem kan vertellen :P .

Mocht Mariano Diaz niet teveel kosten lijkt dit me een prima eventuele vervanger voor Sandro die waarschijnlijk vertrekken gaat, voor helaas slechts 6 miljoen, tenzij hij op Atletico wacht tot na het transferverbod. Had ook gelezen dat Malaga interesse had in Calleri van west Ham, zijn 2 goede, Mariano en Calleri, niet al te dure spelers die van mij wel naar ond cluppie mogen komen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren