Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal spot ‘nieuwe Van Persie’ bij Ajax

Laatste update:
/
Barcelona krijgt er in januari al diverse versterkingen bij, maar is nog niet tevreden. Als de Catalanen tijdens de winterse transfermarkt weer echt zaken mogen doen, is het de bedoeling dat de defensie wordt aangevuld. Barça won dinsdag in de Champions League ternauwernood van Bayer Leverkusen en tijdens dat duel hadden scouts van de thuisploeg meer dan gemiddelde belangstelling voor Bayer-linksback Wendell. (Hamburger Morgenpost)
/
Juventus heeft een lijst van drie mogelijke winteraanwinsten opgesteld. De Italiaans kampioen kan voorlopig niet beschikken over rechtsback Stephan Lichtsteiner en een drietal spelers komt in aanmerking voor een overgang naar Turijn. De namen die de revue passeren: Sime Vrsaljko van Sassuolo schijnt de belangrijkste kandidaat te zijn, maar ook Silvan Widmer (Udinese) en Jacopo Sala van Hellas Verona zijn in beeld. (Sky Italia)
/
Arsenal zou ‘de nieuwe Robin van Persie’ gespot hebben bij Ajax. Het gaat om Viktor Fischer. Dat de 21-jarige Deen een groot talent is, is wel duidelijk. Het lukt de vleugelspeler echter maar niet om een doorslaggevende rol te spelen in Amsterdam en in Engeland ziet men overeenkomsten met Van Persie. De laatste groeide in Noord-Londen uit tot icoon, alvorens over te stappen naar Manchester United. (CaughtOffside)
/
Walter Mazzarri lijkt zich voor te bereiden op een baan in de Premier League. De voormalig trainer van onder meer Napoli en Internazionale is bezig de Engelse taal onder de knie te krijgen. “En dat gaat goed. Hij is continu bezig zichzelf verder te ontwikkelen”, zegt zaakwaarnemer Andrea D’Amico. Mazzarri’s naam wordt in verband gebracht met Liverpool, Stoke City en Sunderland, de club van Dick Advocaat. (Sky Italia)
/
Olympique Marseille heeft geprobeerd Leandro Damião over te nemen van Santos. De club uit Zuid-Frankrijk dacht echter dat de aanvaller zijn contract zou ontbinden en dat er daardoor alleen nog maar tekengeld (acht miljoen euro) betaald hoefde te worden, maar er bleek gewoon onderhandeld te moeten worden met Santos. De 26-jarige Braziliaan bleef zodoende waar hij was, al wordt hij nu verhuurd aan Cruzeiro. (Globo Esporte)
Zie jij Viktor Fischer ooit het niveau van Arsenal halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fischer heeft een betere dribbel maar veel mindere traptechniek en efficiëntie.

2 oktober 2015 om 10:57

Vergelijken op dit moment wel, maar de van Persie van vroeger had een betere dribbel dan Fischer.

2 oktober 2015 om 11:19

Daar ben ik het absoluut niet mee eens. Fischer is altijd dreigend met zijn dribbel. Hij heeft weliswaar een minder ogende techniek en een mindere trap, maar de dribbel van Fischer is geweldig. Daar heeft van Persie nooit aan kunnen tippen. (ook niet in zijn periode bij Arsenal) Ik zeg hier overigens niet dat Fischer zo goed is als van Persie in zijn goede periode.

2 oktober 2015 om 11:45

Van persie had idd ook een fantastische dribbel. En was op alle fronten verder en beter dan Fischer nu is. Denk dat dit broodje aap verhaal is.

2 oktober 2015 om 14:44

Inzicht is ook minder, daarom lukt het ook niet helemaal bij Ajax.

Hij is net terug van een hele zware blessure en men heeft het oordeel al klaar. Ik zag gisteren alweer een veel betere Fischer en er zit veel progressie in zijn spel. Goede loopacties, uitstekende combinaties en ietwat ongelukkig balverlies hier en daar. Voor de rest een dikke voldoende

2 oktober 2015 om 10:34

Ja joh, maakt 1 mooie goal die vervolgens bergkampiaans wordt genoemd en ineens is hij de nieuwe van persie?

Die jongen heeft nog een hele lange weg te gaan. Persoonlijk had ik het idee dat v persie op zijn leeftijd al wel wat verder was.

2 oktober 2015 om 11:22

Heeft lang stilgestaan door blessureleed. Ik vond hem voor zijn blessure echt geweldig. Hij is de enige in de selectie van Ajax die echt die drive heeft om te winnen en om beslissend te zijn. Ik vind hem persoonlijk de beste buitenspeler van de Eredivisie. Die jongen komt er wel. (mits hij blessurevrij blijft)

Ik zie Fischer niet als een toegevoegde waarde. Ik denk dat wij wel betere spelers dan hem hebben. Zou liever de eigen jeugd een kans geven. Overigens vind ik Fischer geen slechte speler.

Ik zie totaal geen overeenkomst met van Persie. De enige overeenkomst wat ik me kan bedenken is dat het een talentvolle aanvallende middenvelder is die op de flanken speelt. Verder heeft hij niks wat in de buurt van de kwaliteiten van, van Persie komt.

2 oktober 2015 om 12:00

dan hoef je niet een hele goede voetballer te zijn tegenwoordig, raakt totaal geen pepernoot meer, is alleen nog maar arrogant als die kritiek krijgt maar maakt op het veld niks meer klaar.

CaughtOffside, zegt genoeg.

Visscher heeft nog niet half het talent wat rvp heeft. De volgende' eriksen' werd geroepen toen hij kwam, laat me niet lachen zeg

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren