Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ajax wil Danilo onderbrengen bij competitiegenoot

Laatste update:
/
Samuel Umtiti heeft maar liefst vier opties in de Serie A. AS Roma, Lazio, Napoli en Torino hopen de verdediger aankomende zomer op huurbasis over te kunnen nemen van Barcelona. (Sport)
/
AC Milan is de volgende gegadigde voor Marc Roca. De middenvelder gaat het gedegradeerde Espanyol naar alle waarschijnlijkheid verlaten en wordt eveneens genoemd bij Arsenal. (Mundo Deportivo)
/
Ajax is op zoek naar een Eredivisie-club die Danilo Pereira op huurbasis een seizoen over wil nemen. De Amsterdammers achten het voor de ontwikkeling van de aanvaller niet ideaal om nog een jaar namens Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie uit te komen. (Ajax Showtime)
/
VVV-Venlo is met PEC Zwolle in gesprek over een terugkeer van Vito van Crooy. De aanvaller is niet zeker van een basisplaats in Zwolle en staat open voor een rentree bij zijn voormalige werkgever. (Voetbal International)
/
Manchester United heeft een eerste bod van minder dan een miljoen euro uitgebracht op Willy Kambwala. The Red Devils hebben de vijftienjarige verdediger van Sochaux al enige tijd op de korrel. (RMC Sport)
/
David Silva kan bij Sevilla, Villarreal of Valencia terugkeren in LaLiga. Naast de drie Spaanse clubs hebben ook Inter Miami en Leeds United het voorzien op de routinier van Manchester City. (France Football)
Denk jij dat Ajax Danilo Pereira inderdaad beter een seizoen kan verhuren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Liep Silva zijn contract niet af deze zomer of vergis ik me? Mocht ik gelijk hebben vind ik het zonde dat Silva niet nog 1 jaartje blijft bij City. Kan het niveau nog makkelijk aan en hij heeft heeft ervaring waarmee hij Foden kan begeleiden. Hoop dat hij zich heeft bedacht en toch nog een jaartje wilt blijven want je levert wel veel kwaliteit en ervaring in als hij vertrekt.

14 juli 2020 om 18:10

Ja klopt Silva stopt bij City na dit seizoen

14 juli 2020 om 22:05

Weet niet hoe de City fans erin staan maar denk dat hij nog wel een seizoen meekan op dit niveau. Hoe sta jij er eigenlijk in?

Gelijk doen. Is nu nog niet rijp voor ajax 1. Een heerenveen ofzo lijkt me wel een goede club voor hem.

14 juli 2020 om 19:47

een jaartje naar Groningen samen spelen met Robben

Uitstekende oplossing lijkt me. Danilo is iets minder getalenteerd dan Brobbey en Traore, maar hij heeft wel wat en hij is Braziliaans. Wellicht Heerenveen, maar Sparta kan ook een goede optie zijn. Jongens als Ekkelenkamp en Kotarski kunnen eenzelfde constructie ook gebruiken.

14 juli 2020 om 18:26

Sparta gaat hem niet worden vanwege het kunstgras. Tenzij ze natuurlijk niets meer in hem zien maar als ze nog potentie zien gaat hij niet naar een club met kunstgras. Misschien Twente die hebben nog wel wat nodig of Heerenveen.

14 juli 2020 om 18:58

Ajax heeft toch een soort samenwerkingsverband met Sparta?

14 juli 2020 om 19:12

Ja maar niet om eerste spelers te verhuren dat gaat om de jeugdopleiding. Ajax heeft nog steeds dezelfde regel als eerder.
Zien ze de potentie nog voor Ajax 1 dan wordt hij niet verhuurd aan clubs met kunstgras. Tenminste heb nog niets vernomen dat dat veranderd zou zijn.

14 juli 2020 om 19:36

Ah oké. Ik wist niet dat dit alleen voor de jeugdopleiding was. Ik had verwacht dat er dan wellicht een uitzondering mogelijk was

14 juli 2020 om 18:29

Hij blinkt niet echt ergens in uit, hij scoort gewoon makkelijk. Ik dat dit voor Ajax een net wel/niet goed genoeg geval is.

Denk inderdaad dat Danilo er goed aan doet om een jaartje uitgeleend te worden aan een club die in de Eredivisie speelt. Hoop voor zijn ontwikkeling dat het wel gewoon een ploeg is met een positieve spelopvatting, waarbij hij zich toch ook redelijk veel bezig kan houden met aanvallen. Is Jong Ajax inmiddels al wel ontgroeid en komt momenteel nog te kort voor Ajax 1 en heeft te veel concurrentie voor zich.

Kan iemand mij iets meer vertellen over die Roca van Espanyol? Zou Arsenal iets hieraan hebben en houdt hij zich nog een beetje staande in het wankelende Espanyol?

14 juli 2020 om 18:18

Vorig jaar uitstekend, dit jaar nog steeds de beste speler van Espanyol, maar toch een pak minder dan vorig jaar, mede door de slechte resultaten natuurlijk

14 juli 2020 om 19:50

Zou ook helemaal niet gek zijn. Ik zie liever een jongen als Danilo Pereira komen dan bijvoorbeeld een 34-jarige Bryan Ruiz die allang niet meer de speler is die hij ooit was. FC Twente moet alleen wel gaan zorgen dat straks niet de halve selectie bestaat uit huurlingen en 30ers.

Ook wel wat voor Heerenveen. Maar zolang van Bergen en Ejuke er zijn zal hij op de bank zitten. Maar van Bergen wou weg dus dan kan hij daar mooi spelen. Weet niet goed waar hij overal kan spelen eigenlijk.

14 juli 2020 om 18:39

Is in mijn ogen voornamelijk een spits die ook op de flanken uit de voeten kan.

14 juli 2020 om 19:49

In mijn ogen niet. Heerenveen wil dan weer doorverkoop percentages net als bij Botman, terwijl ik sterk betwijfel of ze dan ook bereid zijn een percentage (60% ofzo mits geen blessures) basisplaatsen te garanderen.

Bij alle opties die Ajax voorin heeft ben ik hem in eerdere opties vergeten. Net zoals Johnson en Jensen. Los van de talenten die door willen breken hebben ze dus: Tadic, Promes, Neres, Anthony, Labyad, Huntelaar, Lang, Labyad, Johnson, Traore, Jensen, Bande en ook nog deze Danilo. Dit zijn allemaal spelers waarvan ik van mening ben dat ze bij jong Ajax weinig tot niets meer leren. Kuhn hadden ze, maar is inmiddels verkocht, maar ik denk dat het de hoogste tijd wordt dat Ajax opruiming gaat houden in deze groep spelers.

14 juli 2020 om 20:08

Ajax wil alle posities dubbel bezet hebben. Vervolgens noem je een paar jeugdspelers die er nog niet klaar voor zijn. Als je opruiming gaat houden schuiven er weer andere jongens door vanuit de jeugd dus dan heb je precies hetzelfde "probleem". Bovendien mag het elftal in de kkd ook gewoon sterk genoeg zijn. Ik verwacht dat ze de nodige jeugdspelers gaan verhuren maar ik hoop niet in de eredivisie. Doe maar lekker in Belgie ofzo

14 juli 2020 om 20:31

Onder wie versta jij jeugdspelers die er niet klaar voor zijn ? Op dit moment schuiven er juist jeugdspelers door die hun minuten moeten gaan maken in Jong Ajax. Ik snap dat je dubbele bezetting wilt houden. In dit geval zou dat betekenen dat je (in mijn ogen) Promes, Tadic, Huntelaar, Neres en Anthony in ieder geval kunt gebruiken. Neem daar bijvoorbeeld nog Lang of Traore bij (hoewel je Traore dan weer een derde spits hebt, en ik vind dat juist hij wedstrijden in de eredivisie moet gaan spelen) en als opvulling / alleskunner Labyad. Dan moet je van de andere spelers afvragen of je ze moet verhuren of verkopen. Jouw opmerking over een sterk team in de KKD snap ik niet. Volgens mij is de insteek van Ajax dat spelers moeten groeien. Als je de KKD gaat volgen zul je zien dat talenten na 1 jaar KKD niet of nauwelijks nog groei door maken. Dus een Traore in de KKD (hetzelfde geld voor Johnson, Jensen, Lang, Bande en Danilo) is afbreuk aan hun groei.

Mag wel een jaartje bij Emmen komen...
Spoeling is dun voorin en ben wel gek op dit soort gretige gastjes

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren