Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ajax laat oog vallen op Wolverhampton-talent

Laatste update:
/
Juventus denkt naast Christian Eriksen en Mesut Özil ook aan Héctor Bellerín. De Italiaanse landskampioen houdt de verrichtingen van de verdediger al sinds 2014 scherp in de gaten. (Tuttosport)
/
Islam Slimani is nadrukkelijk in beeld bij Besiktas. President Fikret Orman bezocht dinsdag het stadion van Leicester City om de transferdoelwit in actie te zien. (Sky Sports)
/
Ajax heeft net als Juventus en Schalke 04 het oog laten vallen op Owen Otasowie, een talentvolle middenvelder van Wolverthampton Wanderers. Hij kan voor drie jaar tekenen bij the Wolves, maar lijkt te kiezen voor Everton. (The Sun)
/
Gareth Bale gaat vertrekken bij Real Madrid. De aanvaller heeft aan de Spaanse topclub gemeld dat hij op weg is naar Manchester United (Daily Express). (Daily Express.)
/
Ben Woodburn kan een hereniging met trainer Chris Coleman voorlopig vergeten. Liverpool weigert medewerking te verlenen aan een verhuur van de jongeling aan Sunderland. (The Sun)
/
Huddersfield Town wil zich deze winter versterken en winkelt in Italië. De Premier League-club wil middenvelder Samuel Bastien voor 3,5 miljoen euro graag overnemen van Chievo. (The Sun)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Want Bale kan Real zo melden dat hij naar Man Utd gaat? Zijn alleen maar wandelgangen wss. Club moet toch eerst met club overeenkomen...

18 januari 2018 om 18:52

Ze hebben net sanchez voor die positie gehaald. Met alle respect, maar sanchez is echt een klasse beter dan bale.

Lijkt me niet dat Real Bale laat gaan voordat ze een vervanger hebben. Asensio is opkomende speler en Vasquez is leuk als sub. Bale kan altijd nog in vorm raken en belangrijk zijn , als ze nu bale wegdoen dan word het rampseizoen er nie beter op

Zou wel een wat moois zijn hoor Bale naar Man Utd en ook Ronaldo heeft aangegeven terug te willen naar Manchester. Dat word echt een wereldelftal ook als ze Dybala nog weten te strikken. Met wat ze al in de selectie hebben word het met deze 3 erbij helemaal prachtig om naar Man Utd te kijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren