Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ajax krijgt concurrentie van Hertha BSC

Laatste update:
/
Bryan Linssen gaat FC Groningen mogelijk verlaten. Algemeen directeur Hans Nijland bevestigt dat een Belgische club zich voor de aanvaller heeft gemeld. (RTV Noord)
/
Christian Pulisic zegt dat hij gelukkig is bij Borussia Dortmund. Een transfer naar de Premier League wil de door Liverpool begeerde middenvelder echter niet uitsluiten. (Daily Mail)
/
Ajax zou interesse hebben in Saman Ghoddos, maar een bod is er volgens Östersunds FK in ieder geval niet uitgebracht. Mochten de Amsterdammers de 23-jarige aanvallende middenvelder daadwerkelijk willen hebben, dan moeten zij het eveneens geïnteresseerde Hertha BSC wel zien af te troeven. (BZ)
/
Sam Allardyce is zo boos op Wilfried Zaha dat hij hem wil verkopen. De aanvaller, die in de belangstelling staat van Tottenham Hotspur, verruilde zijn Engelse voetbalnationaliteit voor de Ivoriaanse zodat hij naar de Afrika Cup kan. (The Sun)
/
Shanghai SIPG wil opnieuw toeslaan in Engeland. Na de megatransfer van Chelsea-middenvelder Oscar heeft de club van André Villas-Boas het voorzien op Jordan Ayew, die voor 11,7 miljoen euro weg zou kunnen bij Aston Villa. (The Sun)
/
Liefst vijf clubs willen Carl Jenkinson in januari op huurbasis overnemen van Arsenal. Watford, Hull City, Swansea City, West Ham United en Aston Villa hebben zich gemeld voor de rechtsback. (Daily Mirror)
Zou Saman Ghoddos een geschikte aanwinst voor Ajax zijn, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ajax interesse in een middenvelder? Klaassen Ziyech Schone Nouri Van de Beek Riedewald en Frenkie de Jong eventueel...lijkt me niet nodig. Vleugelspelers hebben we nodig!!

29 december 2016 om 15:17

En ik vergeet Gudelje, misschien wordt hij geval van nood nog in genade aangenomen

29 december 2016 om 15:25

Gudelj is 100% einde verhaal.

29 december 2016 om 15:51

Dat kun je echt vergeten, die gozer gaat geen seconde meer spelen.
In zen algemeenheid lijkt het geval van nood op het middenveld bij Ajax me sowieso al uitgesloten.

29 december 2016 om 16:18

Hij speelt als Vleugelspeler, best een leuke speler om te zien maar nog te licht naar mijn gevoel.

29 december 2016 om 17:29

zoek zn insta maar is op, te licht😂

Hertha BSC heeft geen interesse in Ghoddos, meldt Kicker.

Pulisic heeft dat gezegd tijdens een facebook-chat op de pagina van de Amerikaanse voetbalbond.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren