Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (2/9): Ajax klopte in lange zoektocht aan bij Granqvist

Laatste update:
/
Roberto Martinez is een populair man, als we tenminste zijn woorden mogen geloven. De Spaanse oefenmeester van Wigan Athletic werd afgelopen zomer benaderd door Liverpool, West Bromwich Albion en Aston Villa, maar stuk voor stuk kregen die clubs een nee op het rekest. “Ik heb een deal met de voorzitter van Wigan en hij is de meest loyale man die ik ken. Natuurlijk heb ik wel even getwijfeld, maar de voorzitter heeft mij overtuigd”, aldus Martinez. (Daily Mirror)
/
Torino erkent dat er flink wordt gejaagd op Angelo Ogbonna, maar vooralsnog is er geen officieel bod uitgebracht op de stopper. “AS Roma heeft wel geïnformeerd, maar we hebben niets officieel vernomen. Hij staat in de belangstelling van veel clubs, maar ik kan daar op dit moment niet al te veel over zeggen”, verklaarde sportief directeur Gianluca Petrachi vrijdag. De 24-jarige international kost ongeveer twintig miljoen euro. (Teleradiostereo)
/
Ajax haalde uiteindelijk Niklas Moisander als opvolger van Jan Vertonghen, maar had ook meer dan gemiddelde interesse in Andreas Granqvist. De 27-jarige verdediger van Genoa voelde er echter weinig voor om een jaar na zijn vertrek bij FC Groningen opnieuw van club te veranderen. In januari lonkt mogelijk een overgang naar Liverpool of Newcastle United. Beide clubs gaan tot vijf miljoen euro. (Aftonbladet)
/
Bij Internazionale mislukte hij en Giampaolo Pazzini lijkt nu ook bij rivaal AC Milan niet te gaan slagen. Sinds hij in de zomer overstapte wist de spits nauwelijks te imponeren, al was hij afgelopen weekend nog wel succesvol met een treffer tegen Fiorentina. Palermo en ex-club Sampdoria houden de situatie nauwlettend in de gaten. Mogelijk vertrekt Pazzini al in de winterstop weer uit het San Siro. (La Gazzetta dello Sport)
/
Ondanks zijn 21 jaar is Eliaquim Mangala dit seizoen één van de pijlers van de defensie van FC Porto en dat blijft uiteraard niet lang onopgemerkt. Fulham volgt de jonge Fransman, terwijl ook Napoli recentelijk enkele scouts richting Portugal heeft gestuurd om de verrichtingen van de stopper van dichtbij te volgen. Zowel de Engelsen als de Italianen willen overigens pas in de zomer eventueel werk maken van Mangala’s komst. (A Bola)
/
Roberto Di Matteo had nooit verwacht dat hij als trainer van Chelsea de Champions League zou winnen. Niet alleen omdat the Blues al jarenlang tevergeefs jacht maakten op de hoofdprijs, maar vooral ook omdat hij ervan uitging dat hij samen met hoofdtrainer André Villas-Boas ontslagen zou worden. “Eerlijk gezegd dacht ik dat het gebeurd was”, aldus de voormalig assistent en huidig opvolger van Villas-Boas. (Daily Mirror)
/
Kerim Frei speelt voor de Turkse nationale ploeg en mogelijk is hij vanaf de winter ook in dat land te bewonderen. Galatasaray zou namelijk een akkoord met Fulham hebben bereikt over de huur van de achttienjarige middenvelder. Zelf weet de in Oostenrijk geboren Frei, die jeugdinterlands voor Zwitserland speelde, nergens van. “En mijn hart ligt bij Besiktas, al sta ik ook open voor aanbiedingen van andere club”, zegt Frei, spelend voor Cardiff City. (Sporx)
/
Frédéric Antonetti heeft zijn onversneden mening over Paris Saint-Germain geventileerd, en dat zal ongetwijfeld opluchten. De coach van Stade Rennes, dat afgelopen weekend won van de Parijzenaars, noemt PSG een ‘Italiaanse club’. “Je moet ze eens bezig zien. Op tv gedragen ze zich netjes, maar in de catacomben gaan ze tekeer tegen scheidsrechters. Ik heb de ‘echte’ Italianen gezien”, aldus de geboren Corsicaan. (L’Equipe)
Andreas Granqvist was een betere aankoop geweest voor Ajax dan Niklas Moisander

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig is het dan Moisander geworden. Misschien was het bedoeld als plan B

Grandqvist doet het op dit moment wel heel erg goed, dus verwacht ik niet dat hij voor zo'n 5 miljoen te koop zal zijn. Zou wel een hele goede aankoop van Ajax zijn geweest. Verdedigend ijzersterk, aanvallend koppend heel erg sterk en denk nog maar eens aan zijn rushes bij Fc Groningen. Of aan zijn afstandschoten. Ik denk dat hij ook bij de absolute Europese topclubs zou passen.

Granqvist was zeker een betere optie geweest dan Moisander echt een opvolger voor Verthongen was dat dan geweest hij is wellicht voetballend wat minder maar zijn rushes en goals liegen er niet om is een beest achterin heeft snelheid en speelt met de hardheid die Ajax nog af en toe mist. Engeland is een mooie competitie voor hem.

Kan me nog een hele mooie solo van hem herinneren tegen Fc Utrecht dacht ik. Maar hij was toch niet linksbenig? Dan lijkt met dit een dus niets meer dan een gerucht.

19 november 2012 om 11:58

Granqvist is rechtsbenig maar stond altijd wel linkscentraal bij Groningen inderdaad.

maargoed die gaat echt niet terug naar Nederland.

Kerim Frei speelt voor de Turkse nationale ploeg en mogelijk is hij vanaf de winter ook in dat land te bewonderen. Galatasaray zou namelijk een akkoord met Fulham hebben bereikt over de huur van de achttienjarige middenvelder. Zelf weet de in Oostenrijk geboren Frei, die jeugdinterlands voor Zwitserland speelde, nergens van. “En mijn hart ligt bij Besiktas, al sta ik ook open voor aanbiedingen van andere club”, zegt Frei, spelend voor Cardiff City.

Hij heeft zelf gezegd dat er een akkoord is met Galatasaray dus ik weet niet?

Wat een held was die man typisch zo voorbeeld dat het me weinig boeit of je nu een Nederlander of een Buitenlander hebt deze man was het voorbeeld van hard werken niet zeuren en keihard je duels winnen..dat hij als verdediger ook
Ook nog is een dikke 10 goals in een seizoen maakte is mooi meegenomen. Maar snap hem wel hij is te goed voor de Eredivisie en hij had al intresse van Milan dus die wacht gewoon op een mooie aanbieding.

Kerim Frei zei zelf tegen een Turkse jounalist dat hij een akkoord had bereikt met Galatasaray. Hierdoor zijn ook alle geruchten ontstaan.

Btw een ander wandelgang item: Als we de Twitter-account van Gokhan Tore mogen geloven komt hij in een korte termijn naar Galatasaray.
Een volger vroeg hem wanneer hij voor Galatasaray zou spelen. En hij antwoordde alsvolgt: Ik hoop het beste en hoop in een korte termijn (in die richting).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren