Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ahmed Musa kan terugkeren in Premier League

Laatste update:
/
Chelsea heeft een poging van West Ham United om Emerson Palmieri te huren afgeslagen. De verdediger, die als back-up moet dienen voor Ben Chilwell, wordt door manager Frank Lampard bij de ploeg gehouden met het oog op het drukke speelschema. (The Mirror)
/
Tottenham Hotspur is niet de enige Premier League-club met belangstelling voor Danny Ings. Leicester City en Everton zijn eveneens in de markt voor de aanvaller, die heeft geweigerd om zijn aflopende contract bij Southampton te verlengen. (90min)
/
Ahmed Musa kan bij West Bromwich Albion terugkeren in de Premier League. De voormalig aanvaller van onder meer VVV-Venlo heeft een transfervrije status na zijn vertrek bij Al-Nassr uit Saudi-Arabië. (Daily Mail)
/
Als Frank Lampard ontslagen wordt bij Chelsea, moet zijn opvolger uit de Premier League komen. Brendan Rodgers is nadrukkelijk in beeld, maar hij wil Leicester City eventueel pas in de zomer achter zich laten. (Daily Mirror)
/
Odion Ighalo kan zijn loopbaan vervolgen bij Real Betis. De huurovereenkomst van de aanvaller bij Manchester United loopt aan het einde van deze maand af en the Red Devils zijn niet van plan om de van Shanghai Shenhua gehuurde spits langer te binden. (Estadio Deportivo)
/
Lazio denkt erover na om een bod neer te leggen bij Barcelona voor Jean-Clair Todibo. De centrale verdediger speelt momenteel op huurbasis bij Benfica, waar trainer Jorge Jesus geen plaats heeft voor hem in zijn basisopstelling. (Corriere dello Sport)
Zie jij Ahmed Musa bij West Bromwich Albion tekenen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind niet dat ze Lampard moeten ontslaan, maar als ze het doen zou Rodgers wel een prima opvolger zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren