Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik heb thuis drie kinderen zitten, daar moet je ook rekening mee houden'

Laatste update:

Willem II wil langer door met de langstzittende speler uit de selectie. De verdediger speelt (met onderbrekingen) al zevenenhalf jaar voor de Tilburgers en beschikt over een aflopend contract. Willem II heeft echter de intentie om de samenwerking met Van der Struijk te verlengen.

De dertigjarige verdediger, die in de zomer van 2014 terugkeerde van een avontuur bij Vitesse, ziet dit wel zitten: “Als het een goede aanbieding is, blijf ik in Tilburg”, zegt hij bij Omroep Brabant. Een buitenlands avontuur lijkt hem ook wel wat, maar dan moet alles wel echt kloppen: “Ik heb thuis drie kinderen zitten, daar moet je ook rekening mee houden.”

Van der Struijk begon zijn profloopbaan bij Willem II en maakte in 2008 de overstap naar Vitesse. Hij werd al een keer verhuurd aan zijn oude werkgever, voordat hij ruim anderhalf jaar geleden definitief terugkeerde in Tilburg. Van der Struijk is dit seizoen een basisspeler in het team van Jurgen Streppel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Speelt redelijk dit seizoen zelfs boven zijn kunnen denk ik.
Doet geen gekke dingen zou in de kleedkamer ook handig zijn.
Van gezicht lijkt hy wel37 jaar.

Frankie moet blijven!!

Spannend dat je pas in de derde paragraaf hoort wie het is.

4 maart 2016 om 19:15

Eind 1e staat het er al.

4 maart 2016 om 19:16

Niet waar, inleiding ook al, helemaal onderaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren