Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik had een blessure waar sommige spelers zelfs op worden afgekeurd'

Laatste update:
/

Het komende seizoen staat voor Nacer Barazite in het teken van zijn comeback. De aanvaller van FC Utrecht stond het afgelopen jaar voornamelijk langs de kant met blessureleed, maar knokte zich keer op keer terug. Dat was geen eenvoudige strijd, zo vertelt de 25-jarige aanvaller op de website van zijn club.

Het gewezen toptalent van NEC, dat in 2006 overstapte naar Arsenal, zegt dicht tegen de afgrond aan te hebben gezeten. "Kijk, ik kwam natuurlijk van een bepaalde blessure, waar sommige spelers zelfs op worden afgekeurd", geeft hij te kennen. "Dat was zwaar voor mij, zowel mentaal als fysiek." Hij kwam echter snel terug. Te snel, zo bleek. "Wéér dat traject in. Mensen zien me dan lopen, zien mijn lichaamshouding. ‘Die heeft geen zin’, denken ze dan."

Een gebrek aan motivatie is nooit het probleem geweest, stelt Barazite. Inmiddels is hij zich meer bewust van wat er nodig is om te slagen op het hoogste niveau. De voormalig jeugdinternational zegt zich weer net zo sterk te voelen als in zijn beste periode, bij het Oostenrijkse Austria Wien. "Het was een kwestie van de knop omdraaien. Ik besloot de hele zomer door te trainen, terwijl andere spelers vakantie hadden", legt hij uit. "Ik heb echt doorgeknald. Daar pluk ik nu de vruchten van."

Nacer Barazite gaat komend seizoen uitgroeien tot smaakmaker in de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze jongen is gewoon veel te vroeg naar het buitenland gegaan. Daarmee heeft hij zijn carriere geschaad. Zelfs bij Utrecht is het moeilijk voor hem om de basis te halen. Hogerop zal niet meer lukken.

25 juli 2015 om 11:12

Onzin. Dat wordt direct geroepen bij elke jonge speler die naar het buitenland vertrekt. Barazite speelde in de jeugd van Arsenal heel goed (zelfs speler van het jaar geworden), maar de concurrentie bij zo een team is moordend. Bij Austria Wien heeft hij het bijvoorbeeld heel goed gedaan en dat is toch ook echt in het buitenland. Waarschijnlijk is dit meer een verhaal dat hij gewoon geen hoger niveau aan kan dan dat hij daadwerkelijk te vroeg naar het buitenland is vertrokken

Hoe kan je nou op deze poll ja zeggen als je bij utrecht speelt kan je sowiso geen smaakmaker worden en er spelen veel betere spelers in de eredivisie dan hij

25 juli 2015 om 10:42

Oh, omdat het utrecht is kan dat niet?! Mertens vergeten? Strootman vergeten? Stijn Vreven vroeger? Michael Mols in zijn eerste periode? Spelers als Wlodi Smolarek? Dat waren toch echt smaakmakers voor de eredivisie.. En een aantal van de huidige selectie hebben de potentie.. Haller, Rubin, Letschert, Ngagioni iig.. En wie weet wat er nog meer kan komen van de nieuwgekomen spelers.. Ngagioni is mij nadrukkelijk opgevallen tijdens de voorbereiding

25 juli 2015 om 15:56

Letschert? Haha, ja inderdaad! Die gast viel flauw toen hij een rode kaart kreeg... die gast neem ik nooit meer serieus.

25 juli 2015 om 16:29

Verdedigend staat hij er.. Kort lontje? Ja zeker.. Maar talent heeft hij ook..

26 juli 2015 om 10:52

Dirk kuyt

25 juli 2015 om 10:44

Beetje arrogante opmerking vind je niet . Waarop zou je bij Utrecht geen smaakmaker van de eredivisie kunnen zijn ?

25 juli 2015 om 12:17

Voor Mertens en Strootman hebben jullie bij PSV toch dik geld voor betaald!!

Misschien vergeet je Haller ook nog in een half seizoen meer gescoord dan menig andere spits in de eredivisie..😉

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren