Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Huntelaar legt uit: ‘Het is niet zo dat ik op Ajax zit te wachten’

Laatste update:
/

Klaas-Jan Huntelaar acht de kans ‘tot nu toe honderd procent’ dat hij ook komend seizoen in het tenue van Schalke 04 speelt. De 32-jarige aanvaller werd de laatste weken met een terugkeer naar Ajax in verband gebracht, mede omdat de kans groot is dat de alom begeerde Arek Milik uit Amsterdam vertrekt. Op salaris zal een eventuele deal niet stuklopen, zo verzekert de 76-voudig international in gesprek met Voetbal International.

"Geld zal hierin nooit een struikelblok zijn. Als ik voor Ajax zou kiezen, dan accepteer ik ook dat dat wat minder is. Dan is geld minder belangrijk.” Huntelaar benadrukt in het weekblad dat hij dan weet waar hij voor kiest en dat geld sowieso nooit een leidende factor is geweest. De spits kiest op gevoel. “Maar ik moet nu helemaal geen keuze maken. Ik sta nog onder contract bij Schalke. Er is in de komende transferperiode geen speciale Ajax-clausule.”

“Maar het is ook niet zo dat ik op Ajax zit te wachten. Die indruk wil ik zeker niet wekken, dat ik per se weg wil. Ik zit bij een geweldige club, dat wil ik benadrukken.” Huntelaar is naar eigen zeggen ‘nog in afwachting van een aantal ontwikkelingen bij Schalke’. “Ik ben er daarom voor mezelf nog niet uit. Een concreet bod is ook om die reden nog niet aan de orde.” Financieel aantrekkelijke aanbiedingen uit andere landen, zoals China, wees hij onlangs van de hand.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ajax gaat hopelijk ook niet op jou zitten wachten! Gewoon jansen (az) kopen en een andere spits zoals Solanke huren als Milik weggaat. Dan nog een rechtsback, linksback, linksvoor en controlerende of aanvallende middenvelder

25 mei 2016 om 07:40

Solanke? Dat is een grap toch? Die jongen maakt het bij Vitesse nog niet eens waar.

25 mei 2016 om 08:27

Solanke is in potentie echt vele malen beter dan Janssen.

25 mei 2016 om 07:40

Haha, alsof Janssen komt.. Die kost nu een bedrag dat Ajax niet zal betalen. Chelsea verhuurt niet aan Ajax, dan gaat de betreffende speler naar Vitesse of een andere club.

25 mei 2016 om 07:43

Janssen is te duur.. Ajax wil niet meer dan zes miljoen uitgeven.

25 mei 2016 om 07:49

Maar als Milik verkocht wordt voor 20m kan het toch wel? Je kan toch nie steeds achteruit blijven huppelen. Ik zou Boymans halen en Janssen wanneer Milik wordt verkocht.

25 mei 2016 om 07:56

Gast dat is onzin! Ajax wil wel meer geld uitgeven. Sinkgraven is al een voorbeeld Gudelj ook geloof ik. Er is ooit een keer wat geroepen ...... pffff

25 mei 2016 om 09:06

wanneer je milik voor 20 mil kan verkopen die beduidend niet beter is als janssen. denk je dan dat az hem goedkoop weg doet?

25 mei 2016 om 09:12

Dat zeg ik toch niet.. Ik zeg dat je dan 20m hebt ontvangen, waarvan je een groot deel kan gebruiken om Janssen te kopen. Sorry maar die gaat echt niet meer als 10-12m kosten. Dit is pas zijn eerste topjaar.

25 mei 2016 om 09:18

Van Millik ook

25 mei 2016 om 09:41

Alleen heeft milik zichzelf internationaal al bewezen.

25 mei 2016 om 10:07

Zoals Marknr1 al aangeeft. Hij is al een tijdje international. Verder speelt hij bij Ajax en is hij dus rechtstreeks duurder.

25 mei 2016 om 10:37

Milik moet Ajax inderdaad meer dan 20 voor kunnen vangen, zeker met een goed EK. Echter, Janssen zal je niet kunnen halen voor maar tien-twaalf miljoen. Er is nu al dusdanig veel interesse in die jongen van toch erg kapitaalkrachtige clubs dat die tegen elkaar zullen moeten gaan opbieden. Als Ajax de enige was met interesse zou ik je gelijk geven. Echter, het lijkt er niet op dat Janssen persé naar Ajax zou willen waardoor je de concurrentie kan wegstrepen dus ik persoonlijk denk dat ie wel meer kost, ondanks dat het zijn eerste topjaar is.

25 mei 2016 om 11:24

Y0y0y

Wanneer er echt interesse is bij de Engelse clubs geef ik je natuurlijk gelijk, dan zal hij eerder 12-15 gaan kosten denk ik. Heb je toevallig namen van clubs die hem willen halen? Ik dacht dat het nog relatief stil was rond hem.

25 mei 2016 om 11:38

Ook wanner Ajax geen 20 miljoen voor Milik krijgt kunnen zij Janssen al halen. Dat zouden ze nu ook kunnen doen.
Ajax wil echter niet zoveel uitgeven, daar zit het probleem.

25 mei 2016 om 12:55

jlenders,

Volgens de Metro (van de UK) en de Telegraph volgen clubs als Arsenal en Man United hem. Nu vind ik 'volgen' nu niet bepaald overtuigend.

Waar ik echter vaak naar kijk voor transfernieuws is kijken wat de bookies ervoor geven, ikzelf vind dat een betrouwbare bron vaak aangezien die mensen er geld mee verdienen met dit transfernieuws bijhouden (of zij betrouwbaar zijn kun je natuurlijk met me betwisten). Unibet ziet de meest waarschijnlijke overstappen naar Wolfsburg of Arsenal, met daarnaast nog Celtic, Liverpool, Atletico en Man Utd waar je op kan inzetten. En dan zijn er nog meer clubs (een Everton houdt hem in de gaten). Het zijn allemaal geruchten natuurlijk en concreet is vooralsnog niemand, maar als die clubs daadwerkelijk gaan meebieden zal Ajax hier niet aan meedoen lijkt me, dat geld moeten ze ook niet willen uitgeven.

In mijn ogen heeft Ajax twee opties, het zo spoedig mogelijk doen zonder veel onderhandelen (dan heeft AZ een ongeveer gewenste som ruim voor het begin van de voorbereiding waardoor ze wellicht niet wachten op concurrerende boden).
Of Ajax gokt dat niemand concreet wordt en wacht tot augustus ofzo en AZ bang wordt hem niet kwijt te raken en eieren voor hun geld kiest voor een mooie som.

Hoe dan ook zie ik niet echt een geweldige onderhandelingspositie voor Ajax aangezien AZ voldoende financiele middelen heeft om te kunnen wachten op het volle pond.

25 mei 2016 om 07:52

AZ heeft al een bod van 11 miljoen op Janssen afgewezen. Die kan je dus vergeten. Huntelaar is het beste wat Ajax kan overkomen. Naast een topspits is het ook een jongen waar al die jonge onervaren gasten zich aan op kunnen trekken. Ik zie hem heel erg graag komen.

25 mei 2016 om 08:07

Indien milik vertrekt: kjh halen en traore huren voor daarachter/ eventueel rechterflank. Sowieso een vleugel erbij en een aanvallende creatieve middenvelder. Dat is waar ik op hoop. Janssen is te duur en naar mijn mening is hij dat geld absoluut niet waard.

25 mei 2016 om 10:50

Lezen jullie het artikel wel? Waarom zou huntelaar naar ajax willen?

25 mei 2016 om 08:36

Ajax hoeft niet te wachten ik verwacht dat Milik weg gaat dus als de transfermarkt open is gelijk Huntelaar terughalen! Gegarandeerd goals en ervaring en Huntelaar ziet het zo te zien ook wel zitten om naar Ajax te gaan win win situatie

25 mei 2016 om 09:43

We hebbe niks aan 'potentie' als je m huurt, als je m huurt moet je het gelijk waarmaken. Maar dit seizoen was hij nog echt geen spraakmakende speler

Lekkere suggestieve titel weer. "ik wacht niet op Ajax" of "ik heb geen zin in Ajax".

Wat is de Nederlandse taal toch mooi eigenlijk.

Logisch. Met Schalke heeft hij ook een band opgebouwd, hij verdient uitstekend en sportief is het aantrekkelijker. Ajax moet Milik houden.

25 mei 2016 om 08:11

Alleen denk ik dat na een eventueel goed EK Milik weg is. Ajax zal dan goed kunnen cashen. Vergeet niet dat we niet zeker zijn van CL voetbal. We kunnen nog veel geld mis lopen.

25 mei 2016 om 08:36

We zijn al heel veel geld misgelopen door geen kampioen te worden en de groepsfase wordt ook een hels karwei , dus wat voor geld moeten we nog mislopen dan ? we kunnen nog veel geld verdienen als we toch nog door die voorrondes komen maar Ajax heeft echt geen CL begroot hoor voor komend seizoen .

25 mei 2016 om 09:05

Volgens mij levert het Ajax juist meer geld op wanneer ze CL alsnog halen en geen kampioen zijn geworden. Wanneer ze kampioen zouden worden zouden ze iedere speler al een bonus moeten geven waardoor ze zo'n zes miljoen kwijt zouden zijn.

Dus in principe zijn ze (nog) niet veel geld misgelopen

25 mei 2016 om 10:41

Zolang er geen CL begroot is lopen ze geen geld mis, ze lopen de kans op extra geld mis. Echter, als je realistisch blijft is de kans zeer klein dat ze de groepsfase halen. De voorlaatste kwalificatieronde is nog wel te doen, echter de laatste kwalificatieronde waar je tegen de echte kanonnen (nummers vier van de topcompetities) komt is toch erg onrealistisch om door te komen. Ik hoop het van harte, meer Nederlandse clubs is alleen maar beter. Maar ik acht de kans heel erg klein.

Hij bedoelt hier: ik zit niet op hete kolen om naar ajax te gaan. Wachten in de zin van tijd, niet in de zin van dat hij niet graag terug zou komen....

Ik ga er van uit dat Milik verkocht gaat worden. Ik denk niet dat Huntelaar naar Ajax komt als de Pool er nog is. We zullen wel zien. Eerst komt het EK, daarna zullen dingen snel kunnen veranderen.

Als je zo al redeneert dat hij niet zit te wachten op ajax dan zou ik zeggen, Overmars gewoon niet de moeite meer doen met zo'n uitspraak

25 mei 2016 om 08:38

Zo lees ik het absoluut niet. Hij zit bij Schalke dus hij zegt dat hij daar blijft (precies een antwoord wat vrijwel elke speler geeft als hij nog een contract heeft). Het is niet zo dat hij weg moet maar met de antwoorden dat hij best salaris in wil leveren geeft hij in mijn ogen juist aan dat ze het nu moeten proberen en niet aan het einde van de zomer pas.

Allemaal schijnbewegingen, die bij het spel horen.

Ik geloof er vast en zeker in dat hij naar Ajax verhuist. Maar goed, het is afwachten wat er zowel in Gelsenkirchen als in Amsterdam gebeurt...

Ik zie Huntelaar ook niet komen. Die zal nog wel ergens gaan cashen denk ik zo.

Liverpool had een bod van 11 mil geboden op Janssen AZ heeft dit resoluut afgewezen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren