Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hoe ziet het programma van het Nederlands elftal er in 2018 uit?

Laatste update:

Het Nederlands elftal heeft de eerste wedstrijd onder leiding van Ronald Koeman erop zitten. Engeland was de eerste zware tegenstander in 2018 en dit kalenderjaar wacht Oranje nog pittige wedstrijden tegen ploegen als Italië, België, Duitsland en Frankrijk. Maar voor de ontmoetingen met die grootmachten, wacht maandag het oefenduel met Portugal.

Programma Oranje komende dagen

Zondag 25 maart
12.00 uur: vlucht Amsterdam – Genève
17.30 uur: persconferentie Ronald Koeman en speler
18.00 uur: training Stade de Genève

Maandag 26 maart
20.30 uur: Portugal – Nederland (Stade de Genève)

Dinsdag 27 maart
12.00 uur: vlucht Genève – Amsterdam

Programma Oranje tot aan het WK

Voor het WK komt het Nederlands elftal nog een keer bij elkaar. Er staan oefenwedstrijden tegen Slowakije en Italië op het programma. Alle Europese competities zijn dan al ten einde.

Donderdag 31 mei
20.45 uur: Slowakije – Nederland, City Arena Trnava, Trnava

Maandag 4 juni
20.45 uur: Italië – Nederland, Allianz Stadium, Turijn

Nations League

Nog geen twee maanden na de WK-finale gaat de Nations League van start. Hoe dit toernooi werkt, lees je hier. Het Nederlands elftal zit in een loodzware poule en start met een uitwedstrijd.

Zondag 9 september
20.45 uur: Frankrijk – Nederland

Zaterdag 13 oktober
20.45 uur: Nederland – Duitsland

Tijdens de interlandperiode van oktober staat een oefenduel met België op het programma. Daarna wordt de Nations League weer vervolgd.

Dinsdag 16 oktober
20.45 uur: België – Nederland

Vrijdag 16 november
20.45 uur: Nederland – Frankrijk

Maandag 19 november
20.45 uur: Duitsland – Nederland

Denk jij dat het Nederlands elftal zich gaat plaatsen voor het EK van 2020?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

die nations league wordt wel keihard en oefenen tegen belgie tussendoor. het zal best moeilijk worden om iets van resultaat te boeken tegen deze landen...

26 maart 2018 om 12:04

Zal niet goed zijn voor onze ranking. Aan de andere kant kan Koeman zich wel volledig richten op het maken van een verdedigend ingesteld team.

26 maart 2018 om 18:09

Het kan zomaar zijn dat Oranje de eerste 9 wedstrijden onder Koeman niet eens gaat winnen. Deze tegenstanders hebben allemaal meer kwaliteit dan Oranje. Slowakije misschien niet, maar die schat ik ook niet veel lager in. Wat een programma dit zeg, wordt niet wat ben ik bang.

Dat programma vanaf the NationsLeague ,zal niet echt bevordelijk zijn voor het zelfvertrouwen van het Nederlands elftal.😂

24 maart 2018 om 08:40

Of juist wel, het ligt er maar net aan wat de 1e uitwedstrijd oplevert. De kansen zijn tegen ons, maar om Oranje op voorhand af te schrijven vind ik wat te vroeg voor. Frankrijk verliest van Colombia en er is dus iets mogelijk want ook Colombia heeft geen geweldig team afgezien van een James, Sanchez en een beetje Falcao

24 maart 2018 om 09:07

Die Colombianen speelde tenminste wel met passie en strijd. Dat mis ik bij het Nederlandse elftal.

24 maart 2018 om 11:15

Dan onderschat jij t team van Colombia zwaar, heeft een leuk team hoor.

Mooi de oefenpotjes gebruiken om een juiste basiself te maken want zoals gisteravond was de verdediging best ok maar het middenveld en aanval waren echt drama.
Ik wil wel eens een middenveld van Wijnaldum en van Ginkel willen zien. Voorin zou ik toch opteren voor vleugels die voorzetten geven want anders heb je niets aan Dost. Strootman en Depay mogen echt wel thuis blijven die voegen echt helemaal niets toe.
Ben wel benieuwd wat Koeman als uiteindelijke basiself gaat gebruiken voor de Nations League. Wat ik gister heb gezien is er nog een hele lange weg te gaan want het was echt drama.

25 maart 2018 om 11:38

Denk dat de wedstrijd van vrijdag wel heeft laten zien dat slechts twee middenvelders niet genoeg is. Mannetje te kort is voor Oranje fataal. Zou het niet beter zijn als we met twee snelle aanvallers spelen en drie diverse middenvelders. Zoals op het wk. Lekker counteren tegen de grote landen. Op voorhand heb je toch al verloren zou je kunnen zeggen met de huidige kijk van het publiek.

Wat heb ik mij kapot zitten ergeren aan het middenveld van Oranje! Strootman en Wijnaldum zeer matig, gat tussen achterhoede en voorhoede was veel te groot. Alsof deze 2 heren het gewoon niet kunnen belopen. Zet dan liever Pröpper daar op het plek, haal Promes eruit en Berghuis erin. Beste man van Oranje is toch de Ligt.

24 maart 2018 om 13:18

Zei het voor de pot al. Met wijnaldum en strootman kom je geen steek verder. Zelden te betrappen op een goede pot bij NL. Het is echt hopen dat de jong doorbreekt volgend seizoen bij ajax op het middenveld. Want dat is tenminste een passer. We hebben nu 1 loper en 1 persoon die vooral in de weg loopt. Wellocht dat wijnaldum.beter uit de verf komt met iemand anders naast hem. Blind of propper op de plaats van strpotman kan ook. Propper speelt in engeland ook op een 2 man centraal middenveld

Zou idd soort van 523 spelen met buitenspelers die vrijheid krijgen

24 maart 2018 om 14:48

Toch wel erg he, dat nota bene de 18-jarige Matthijs de Ligt veruit de beste speler op het veld is, terwijl hij 2 CV's naast zich heeft die beide een dot meer ervaring hebben, met Wijnaldum, Strootman (die zou ik er gewoon uit halen, zoals nagenoeg altijd in Oranje 1 van de minsten op het veld), Memphis, etc. staan er dan toch wel wat jongens die al e.e.a. hebben meegemaakt met het nationale team maar die brengen stuk voor stuk niet wat er van ze gevraagd wordt...

26 maart 2018 om 12:07

De Ligt was niet veruit de beste hoor. De Vrij en van Dijk lieten ook geen steek vallen.

26 maart 2018 om 13:28

Ik vond hem het beste in iedet geval, misschien is het ook een stukje sentiment dat zo'n jong jochie zo stabiel speelt, ook op dit podium. Van de andere 2 CV's zijn we dat toch al wat meer gewend. Enfin, ik ben blijkbaar niet de enige, ik heb al artikelen gezien van Koeman, Van Dijk en Van der Vaart, allen waren ze onder de indruk van hoe De Ligt vrijdag speelde. Ik ben blij dat hij het zo goed oppakt na dat gedoe met Blind toen tegen Bulgarije, dat had zo'n jonge gast echt flink kunnen breken maar Mathijs is alleen maar sterker en sterker geworden. Ijzersterke mentaliteit die jongen, die komt er wel!

Iemand die meer weet over wanneer de speelsteden van de Nationsleaqe bekent worden? Zou graag paar wedstrijdjes mee pikken. Of heeft Duitsland een vaste speellocatie? Frankrijk zal wel weer in het Stade de France gespeeld worden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren