Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hoe goed hij ook speelt, voor velen blijft Suárez een vreselijke man’

Laatste update:

Luis Suárez maakte in Europa voor het eerst naam bij FC Groningen en daarna bij Ajax. Hij katapulteerde zichzelf vervolgens bij Liverpool en groeide daar uit tot een echte ster. Ook bij Barcelona houdt hij zichzelf goed staande en deze week verbaasde hij de wereld door betrokken te zijn bij zeven doelpunten in de 0-8 overwinning die zijn club boekte op Deportivo la Coruña. Barbara Barend geniet volop van wat de spits doet.

/

Barend interviewde Suárez al meermaals en heeft een zwak voor hem gekregen, schrijft ze in een column voor Helden. “Hoewel velen vinden dat hij niet goed genoeg is als voetballer, flikt hij het om bij de beste club ter wereld te spelen”, zegt ze bewonderend. Barend weet echter ook dat er voldoende fans zijn die niets met Suárez hebben en dat ook altijd zo zullen houden.

“Hoe goed hij ook speelt, voor velen blijft Suárez een vreselijke man. De 'haters' zien alleen de bijtende Suárez, de man van de slechte overtredingen”, merkt de journaliste op. Zelf staat ze er anders in en rekent ze zich tot de groep die de Uruguayaan adoreert. “Hij is nog steeds dat jongetje van de straat. Hij is zover gekomen door zijn geweldige mentaliteit. Hij is nooit geblesseerd, gaat nooit buiten voetbal in de fout. Zijn leven bestaat uit voetbal en zijn gezin.”

Bovendien, zo licht ze toe, is Suárez ook eerlijk over hetgeen hij niet goed doet. Hij was betrokken bij bijtincidenten met Otman Bakkal, Branislav Ivanovic en Giorgio Chiellini en kreeg daar schorsingen voor opgelegd, maar geeft ook toe dat dat niet verstandig was. “Ik hoop van harte dat wij, lovers, nog jaren van Luis kunnen genieten”, zegt Barend optimistisch.

Ben jij fan van Luis Suárez of mag je hem niet?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Het is een griezel die vreselijk goed kan voetballen..

22 april 2016 om 20:20

Eens. Ik kan ook niet op de poll stemmen want beide statements zijn waar. Ik mag de persoon suarez niet, maar ik ben wel fan van de voetballer suarez.

22 april 2016 om 21:09

Op het veld is het een ongelooflijk smerige klootzak, maar daarbuiten is het een ontzettend aardige jongen hoor.

22 april 2016 om 21:23

Zolang je de man niet persoonlijk kent kan je nooit zeggen dat je iemand niet mag, hooguit mag je hem niet op basis van het beeld wat je van hem hebt.

23 april 2016 om 00:23

Ja maar dat is toch logisch, wijsneus

23 april 2016 om 08:57

Meneer Wijsneus voor u.

22 april 2016 om 20:28

Op basis van dit jaar, tot nu toe, verdient hij voor mij de gouden bal. Ik heb het geluk gehad om een seizoenkaart te hebben tijdens zijn beste seizoen bij Ajax, maar nu hij in de top van de top die constante dreiging, neusje voor het doel, ongekende vastberadenheid en ook nog oog voor zijn medespelers laat zien, laat hij voor mij zien op het moment beter te zijn dan Ronaldo en Messi.

22 april 2016 om 22:05

Ben ik met jou eens !

Heerlijke voetballer. Op intuïtie voetballen en op instinct. Geeft altijd 110%..

Oh god. ''journaliste'' Barbara Barend moet ook het woord hater gebruiken...

Wat een onzin zeg. Het is compleet normaal om deze man te ''haten''. Betekent niet dat zijn voetbalkwaliteiten niet worden gewaardeerd door deze mensen.

Maar Barbara zal wel een interview met hem hebben gehad. Zijn Ajax verleden zal ook wel meespelen.

Totaal niet objectief. Die laatste alinea is ook lachwekkend. Hij is er eerlijk over. Haha

22 april 2016 om 23:37

Ze is toch journaliste van beroep, waarom moet dat tussen aanhalingstekens?

Verder staat er letterlijk in de tekst dat zij hem meerdere malen geïnterviewd heeft..

Daarbuiten heeft ze toch ook compleet gelijk met wat ze stelt over de zogenoemde 'haters'. Dit fenomeen zie je in heel veel verschillende vormen in het voetbal.

Degene die eerder totaal niet objectief lijkt ben jij met je reactie. Die zou ik eerder als lachwekkend beschouwen dan het verhaal van mevrouw Barend.23 april 2016 om 00:41

Tja, wat denk jij wat ik bedoel met die haakjes? Niet zo moeilijk.

Omdat ze een paar interviews heeft gehad met hem vindt ze het een leuke vent en vergeet ze alles wat hij uitgehaald heeft. Is uit alles af te leiden. Suarez heeft van alles en nog wat uitgehaald op het veld. Zeker ook naast het bijten. Slaan, ellebogen, natrappen, schwalbes, op achillespezen staan.... Noem maar op.

Daarbij vergeet ze ook dat Suarez ontkende Chiellini te hebben gebeten.

En omdat het bijten van Suarez verreweg zijn bekendste vergrijpen zijn, heeft ze het ook niet over zijn andere wangedrag. Lekker makkelijk.

Daarbij zijn er weinig mensen die zijn enorme kwaliteiten ontkennen (behalve dan de internet hooligans). Dus ik snap haar probleem niet zo. Tuurlijk zijn er mensen die Suarez een idioot vinden. Volkomen terecht. Dit heeft echter niets met zijn voetbalkwaliteiten te maken. Ik vind haters zo'n zielig woord. Zeker voor een journalist. Oh nee kritiek op mijn geliefde Suarez. 'stelletje haters!'

Ze is net zo objectief als haar vader.

23 april 2016 om 02:45

Je hebt gelijk, maar barbara barend vind ik echt niet serieus te nemen. Komt op mij over alsof ze maar wat ratelt waarop het enige antwoord "oke." Is.

23 april 2016 om 09:25

Jij bedoeld dat je vindt dat ze er niks van bakt. Dat is inderdaad niet lastig te concluderen. Nou ligt het niveau van de gemiddelde voetbaljournalist toch op een zeer bedenkelijk niveau dus ik vind het vreemd dat je dit tussen aanhalingstekens moet zetten.

En dat ze hem door die interviews een leuke vent vindt dat kan toch gewoon. Misschien is hij dat ook wel, zullen wij denk ik nooit weten daar wij hem hoogstwaarschijnlijk nooit zullen spreken.

Daarbij staat er duidelijk in de tekst: "de man van de slechte overtredingen" dus hoezo wordt de rest vergeten?

En tsja het woord haters wordt tegenwoordig nou eenmaal veel gebruikt. Vind het zelf ook belachelijk maar het zou raarder zijn als een journalist geen bewoordingen gebruikt die op dit moment nou eenmaal veel gebruikt worden.

Snap je strekking van het verhaal maar enige nuance is altijd goed, vooral om objectief over te komen

23 april 2016 om 11:30

Ze benoemt de overtredingen niet.

Ze is helemaal ingepakt door die man. Waarschijnlijk al door zijn periode bij Ajax.

Omdat het een modewoord is, hoeft een journalist het toch niet te gebruiken? Zeker niet zo'n calimero woordje.

Nuance doe ik niet aan.

Hier heeft ze gelijk in, ook ik ben een enorme fan fan hem, de meeste zien alleen wat ze willen zien en kunnen niet over die drempel stappen. Hij heeft zeker dat verkeerd gedaan, maar is een geweldige voetbal er. Overal waar hij speelt, flikt hij het toch weer.

Denk niet dat er een persoon te vinden is die zegt dat Suarez geen wereldspeler is.
Maar het blijft een smerige speler

Ik weet zijn reactie niet meer na de incidenten met baal en ivanovic, maar in het geval met chiellini heeft hij het eerst nog een tijdje stellig ontkend, dus zo eerlijk is hij er niet over. Pas wanneer er echt niet meer om heen te draaien is, zegt hij dat onverstandig was. No shit.

Barend vergeet ook even gemakshalve het incident met evra wat ik eigenlijk nog wel kwalijker vind, want daar gaat het niet om een spur of the moment ding, maar om een doordachte actie.
(1x raden wat ik op de poll heb gestemd)

Geweldige voetballer maar het is en blijft een rat. Dat geduikel, aannaaien en gebijt heeft deze jongen helemaal niet nodig.

De enige spelers wiens naam ik op een ajax shirt heb laten zetten. Geweldige voetballer en een goed mens

Ik had het nooit verwacht Maar nu is hij zeker een van de beste van de wereld .
En die incidenten is niet mooi maar zie het liever dan spelers die een ander in mekaar schoppen en dan er met een gele kaart afkomen !!

O jawel.....zag zojuist een andere topic, over Arsenal en Wenger voorbij
Komen.....ik zeg Suares bij Arsenal.!!!
Genoeg geld...ben je direct van dat stoffige imago af...!!!! En met onze Uruguayaanse gek win je nog titels ook, al heb je een zogenaamd middelmatig elftal..!!!!! I like Sua

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren