Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij had bij ‘the Invincibles’ van Arsenal ook een basisplaats gehad’

Laatste update:

De laatste keer dat Arsenal de landstitel veroverde was in het seizoen 2003/04 en dat gebeurde in stijl: the Gunners leden geen enkele nederlaag. Met spelers als Thierry Henry, Dennis Bergkamp en Patrick Vieira had Arsenal een ijzersterk team. Toch denkt Lauren, dat jaar ook basisspeler, dat er van het huidige Arsenal wel iemand een basisplaats gehad zou hebben bij the Invincibles.

/

Alexis Sánchez had ook bij the Invincibles een basisplaats gehad”, laat Lauren weten in een interview met . “Hij is iemand die iedere wedstrijd 110 procent inzet toont. Om doelen te bereiken en successen te vieren heb je spelers als Alexis nodig.”

“Bij Arsenal heb je charismatische spelers nodig en hij is zo’n speler”, vindt Lauren, die in 2003/04 zelf tot 32 competitiewedstrijden kwam. Arsenal eindigde het seizoen met 26 overwinningen en 12 gelijke spelen.

Alexis Sánchez is de beste speler van Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De enige van dit team die toen ook een plek zou hebben gehad is ozil.

20 mei 2016 om 13:00

Özil weet ik niet, dat team speelde niet met een echte 10. Cech ipv Lehmann mag wel.

20 mei 2016 om 13:00

In plaats van Bergkamp? Betwijfel het. Op de andere posities is Özil niet goed genoeg.

20 mei 2016 om 13:01

Wat? Ipv Bergkamp? Lijkt me sterk

20 mei 2016 om 18:40

Wel een verdienstelijke back-up voor Bergkamp

Hoop dat ie gewoon bijtekend. Samen met özil toch wel duidelijk de beste en met een paar gerichte aankopen hoop ik dat ze weer eens echt voor de titel mee gaan doen. Al zal het wss wel weer het zelfde liedje worden daar..

Ik persoonlijk vind özil toch nog een betere speler dan Sanchez, of in ieder geval niet minder. Allebei geweldige spelers natuurlijk.

20 mei 2016 om 15:10

Dit jaar vond ik ozil beter

Toch niet voor Pires,henry of Bergkamp. Misschien Ljungberg.

pure geweldenaar echte klasbak toppertje hoor samen met ozil alleen moet echt andere verdedigers want ze moete een keer prijzen gaan pakken oja en die verschrikkelijke coach mag nu ook wel keer gaan

20 mei 2016 om 14:30

Afgelopen 2 jaar 4 prijzen. Of tenzij je puur het kampioensschap bedoelt wordt het wel tijd ja.

20 mei 2016 om 15:20

Kampioensschap en CL zijn tlch wel de enige prijzen die echt tellen. FA Cup, EL, Capital One, Supercup en Wereldbeker voor clubs zijn allemaal leuk, maar het zijn geen echte hoofdprijzen en die heeft Arsenal te weinig gepakt, terwijl er toch wel mogelijkheden lagen. Wenger out zou goed zijn en dan zie ik graag Löw, Koeman of Sampaoli komen.

Hmm ik weet niet of Alexis er Robert Pires had uitgespeeld, ik denk het niet. Al is Alexis in principe beter op rechts maar bij Arsenal moet hij uit noodzaak op links. Ipv Ljunberg dan maar.

20 mei 2016 om 15:33

Nooit van zijn leven Pires er gespeeld.

20 mei 2016 om 15:33

Uit.

Hij heeft eigenlijk alles, qua kwaliteiten. Op dit moment een van de beste spelers van de premier league

En toch is hij me dit seizoen ontzettend tegen gevallen. Hij begon goed, maar na zijn blessure heeft hij echt een verschrikkelijk niveau laten zien. Natuurlijk is hij blijven scoren en assists geven, maar hij was zo verschrikkelijk slordig en maakte vaak de verkeerde beslissingen.

20 mei 2016 om 13:41

Helemaal mee eens. Alhoewel hij natuurlijk de lat behoorlijk hoog heeft gelegd voor hemzelf in het eerste seizoen

20 mei 2016 om 13:43

Dat laat alleen maar klasse zien. Een wereldspeler als Alexis blijft scoren en assists geven ook al spelen ze niet goed.

20 mei 2016 om 13:58

Ja natuurlijk, maar het is zo frusterend om hem matig te zien spelen, terwijl je weet wat dat hij echt veel beter kan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren