Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Grote zomeraankoop Manchester United nu al ontevreden over keuzes Mourinho’

Laatste update:

Henrikh Mkhitaryan beleefde vorig seizoen in dienst van Borussia Dortmund met elf doelpunten en vijftien assists een prima jaar. Dit verleidde Manchester United in de afgelopen transferperiode tot het aftikken van een transfersom van 42 miljoen euro om het nog één jaar doorlopende contract van de Armeniër af te kopen. The Sun weet echter te melden dat de middenvelder nu al ontevreden is over de keuzes van trainer José Mourinho.

/

De Portugees posteert Mkhitaryan, die mede door blessureleed nog niet heel veel minuten maakte voor zijn nieuwe club, namelijk het liefst aan de rechterkant. De voetballer zelf wil echter op nummer tien spelen, de positie waar hij in Dortmund ook goed rendeerde. Op die plek tref hij bij the Red Devils aanvoerder Wayne Rooney, een speler die de laatste weken op de nodige kritiek kan rekenen, maar voorlopig onbetwist lijkt te blijven in het basiselftal van United.

Mkhtaryan begon afgelopen zaterdag in de Manchester derby tegen Manchester City ook aan de rechterkant en maakte daar geen beste indruk, net als zijn collega Jesse Lingard aan de linkerkant overigens: “Hun prestaties zijn de enige beslissende factor. Prestaties zijn de enige manier waarop ik een speler kan afrekenen. Dus als jullie mij vragen of ze gaan spelen tegen Feyenoord, dan nee”, oordeelde Mourinho na de verloren wedstrijd tegen City over het duo.

Vind jij dat Henrikh Mkhitaryan de voorkeur moet krijgen boven Wayne Rooney?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Daar ga je al henrick. De waarschuwingen van velen niet aangenomen. Jammer. Ja, ik klink rancuneus. Het werd al voorspelt door velen dat hij het verdomd lastig zou krijgen.

14 september 2016 om 10:19

Een woord dat je niet zo vaak hoort: Rancuneus

14 september 2016 om 10:30

Dat ligt dan toch echt aan jou.. Hoor het vaak genoeg

14 september 2016 om 11:10

Ligt aan de mensen waar je mee omgaat ;-)

14 september 2016 om 13:17

Fijn dat je dat durft te zeggen, want een logisch gevolg is dat je dat van die gasten krijgt die dan even zeggen dat ze dat vaak genoeg horen/gebruiken

Bijna net zo flauw als wanneer je iets vraagt uit interesse en dan als eerste te horen krijgt "pfff weet jij dat niet". Diegene die durft te vragen is uiteindelijk veel cooler haha.

14 september 2016 om 17:11

@Dominator82
Als jij het woord rancuneus vaak genoeg hoort, ga je denk ik niet met de meeste gezellige mensen om.

On: Het is vooral wachten op je kans natuurlijk. Rooney heeft daar een staat van dienst, maar ik betwijfel ten zeerste of hij 50 wedstrijden kan spelen. De kunst is om het ongelijk te bewijzen wanneer de mogelijkheid zich voordoet.

14 september 2016 om 10:30

De sun schrijft altijd onzin. Laten we er alsjeblieft niet vanuit gaan dat dit gelijk waar is.

Hij speelde bij Dortmund ook op rechts meestal volgens mij. Verder logisch dat hij ontevreden is maar hij zal vanzelf in de basis terecht komen als hij goed genoeg speelt.

42 miljoen voor een 1 jarig contract. Dat man united moet echt een nieuwe onderhandelaar aannemen. Man man man wat overbetalen die gekken voor elke speler.

14 september 2016 om 10:04

Denk je niet dat het er ook mee te maken heeft dat clubs standaard 1,5x zo veel vragen als het Manchester United betreft die interesse toont? Het is algemeen bekend dat het zo'n beetje de rijkste club ter wereld is. Goedkoop inkopen is voor hen simpelweg onmogelijk.

14 september 2016 om 10:21

Sorry mag weg, verkeerd gelezen.

14 september 2016 om 10:23

Tja deels ook eigen schuld als je ook toe geeft. Denk je dat men niet dat men 1,5x meer vraagt als Bayern langs komt. Verschil is dat wij niet toegeven, dan wel
Verschrikkelijk goed onderhandelen. Je moet niet net doen of Man Utd de enige club is die daar last van heeft. Beetje zwakke smoes.

14 september 2016 om 10:34

We weten allemaal dat manu van alle rijke clubs veruit de slechtste onderhandelingspositie heeft gehad, dus dat 'slechte smoes' is te beladen. Want naast dat zij even rijk of rijker zijn dan alle andere clubs, hebben ze zlatan voor niks op kunnen halen en was de behoefte voor prestigieuze voetballers groter dan bij alle andere clubs, gezien hun dramatische niveau. Dus de nuance is er wel degelijk. Neemt niet weg dat die onderhandelaars miss ook niet helemaal pluis zijn xD

14 september 2016 om 11:38

Als city komt gooien ze de prijs ook de lucht in, dus u uitleg over utd klopt niet. En bayern is idd 1 van de beste en snelste onderhandelaars die er zijn op de markt.

14 september 2016 om 12:05

Bayern komt net zo goed in dat schuitje terecht, aangezien inmiddels ook van Bayern bekend is dat ze er financieel ontzettend sterk voor staan.

Je kan wel roepen dat ze bij Bayern verschrikkelijk goed kunnen onderhandelen, maar ze hebben net 35 miljoen betaald voor een verdediger met 1-jarig contract en 35 miljoen voor een 18-jarig talent, dat nog op kan lopen tot 80 miljoen.

Daarnaast moet je ook niet vergeten dat een United in nood en zonder CL minder aantrekkingskracht heeft indien andere grote clubs zich melden voor een speler. Dat betekent dat je die clubs dan op een andere manier af moet troeven en dat kan onder anderen door ze te overbieden of te zorgen dat je een speler snel binnen haalt voordat andere clubs zich melden. Vergelijkbaar wat Bayern bij Sanchez heeft gedaan.

@lizoke,

Ok. Dus omdat het bij City, die ook bekend staan als 'big money' club, ook gebeurt klopt mijn uitleg over United niet? Leg mij maar eens uit hoe je daar bij komt.

Nergens beweer ik dat United de enige club ter wereld die dit 'probleem' heeft. We hebben het hier echter over een speler van United en ik reageer op iemand die het over United specifiek heeft. City heeft er derhalve niets mee te maken.

14 september 2016 om 12:50

hummels 1 jarig contract 35 milj ... sanchez 18 jaar, 80 milj ... dat zijn koopjes ja ... het is geen smoes. als man utd zich meld word een speler van 20 milj opeens 40 milj. als bayern zich meld word een speler van 20 milj opeens 30 milj. dat komt gewoon door de sponsordeals in engeland... dat noemt met nu eenmaal gewoon de zakenwereld... niets aan te doen

14 september 2016 om 12:52

Het bedrag van Hummels is marktconform in elk aspect. Daar hoef ik je hopelijk niet van te overtuigen.

Altijd leuk als de supporter van Engelse clubs praten over de transfer van Sanches. Want iedereen weet dat als een Man utd of een andere Engelse club die transfer had doorgezet de bedragen vele,. maar dan vele malen hoger zouden hebben uitgevallen, Bayern was slim om alles voor het EK af te handelen, anders zouden de bedragen nog hoger zijn uitgevallen, dat is gewoon een knap staaltje timing en onderhandeling. Verder leuk dat je met een lijstje komt, want als wij aan lijstjes met transfersommen gaan beginnen zal het nooit in het voordeel van Man utd uitvallen, dat kan ik je wel vertellen

Soms denk ik zelfs dat de Engelse clubs niet onderhandelen maar gewoon het bedrag betalen dat de tegenpartij wilt. Ik heb ook het gevoel dat men ''geen Cl'' wel heel makkelijk gebruikt om hun transfers goed te praten. Je beweer nergens dat Man Utd indd de enige club is die tegen het probleem aanloopt, maar je insinueert het met een vrij zielig verhaal om het goed te praten. Och och arme wij we moeten meer betalen als wij ons melden. Feit is dat dit alles door Man Utd zelf is gecreëerd, of het komt omdat ze wel of niet in de CL zitten. Feit is dat ze het zelf gecreëerd hebben.

14 september 2016 om 14:25

Ik reageer volgens mij op een heel normale manier op een opmerking van iemand, waarin ik probeer aan te geven dat het niet zo heel raar is dat United constant grote bedragen betaald. Waarom je in vredesnaam opmerkingen maakt over zogenaamde zielige verhalen en 'och och arme wij' is me een raadsel. Die toon voer ik totaal niet en bestaat dan toch echt alleen in jouw hoofd.

Het is jammer dat je op zo'n minderwaardige manier over de mening en uitleg van anderen doet. Stellen dat een Engelse club veel meer betaald zou hebben voor Sanchez is puur hypothetisch en nergens op gebaseerd. Je probeert dat als een feit te brengen en dat is toch wel een zwaktebod in mijn ogen.

Feit is dat Bayern gewoon een ontzettend hoog bedrag heeft betaald voor een 18-jarig talent die alles nog te bewijzen heeft. Dat maakt mij echt niets uit en ik zal er geen seconde van wakker liggen. Echter doe jij alsof Bayern Roomser dan de Paus is en dat is in mijn ogen simpelweg niet geheel terecht.

Hummels had nog 1 jaar contract en zijn transfers behoort tot de duurste transfers voor een verdediger ooit. Prima dat je het marktconform vind, maar dan is de transfer van Mkhitaryan, het onderwerp van de reactie waar ik op reageerde, dat toch net zo goed.

Bayern maakt in 1 transferperiode 2 transfers die op hun eigen manier tot de duurste ooit behoren. In mijn ogen zijn dat toch behoorlijke indicaties dat mijn eerste opmerking in reactie #28 toch een kern van waarheid bevat.

Prima dat jij van mening bent dat Bayern dat alsnog fantastisch onderhandeld heeft. Als dat jouw mening is dan respecteer ik die. Voor mij is het, zoals reeds gezegd, een indicatie dat Bayern ook de hoofdprijs moet gaan betalen nu algemeen bekend is dat zij financieel bij de grootsten ten aarde behoren. Dat zal de komende seizoenen meer en meer gaan blijken.

14 september 2016 om 10:38

32 miljoen ipv 42 miljoen.

Onzinnig verhaal weer natuurlijk. Mkhitaryan heeft vorig seizoen zijn beste seizoen ooit gespeeld en toen kwam hij ook gewoon vanaf de flank.
Alsof je dan naar een grotere club gaat, waar tevens een clubicoon op 10 speelt, met de verwachting dat je wel even op 10 komt te spelen.

Buiten dat kan ik me er wel een beetje in vinden dat hij het lastig heeft. Begon de voorbereiding toch sterk maar kreeg maar weinig kansen toen het er echt om ging. Uit dat oogpunt was het ook gewoon een rare keuze om hem en Lingard tegelijk in de basis te gooien tegen City.

Mkhitaryan heeft voorlopig ook geen recht van spreken na zijn prestatie tegen City. Dat je niet volledig in je ritme zit wegens wat minder speeltijd is 1 ding, maar de meest simpele ballen leverde hij nog op de meest knullige wijze in. Er zit voor hem niets anders op dan het snot voor zijn ogen trainen om aan te tonen dat hij toch echt wel in de basis hoort.

14 september 2016 om 12:32

Vergeet niet dat mkhitarian ook moet wennen aan de Engelse cultuur en de pl. Bij bundesliga heeft hij meer ruimte voor zijn actie dan bij pl. Ik begrijp ook niet waarom sun dit onzin willen uitbrengen op basis van 1 wedstrijd.

14 september 2016 om 13:18

Enigste wat je had moeten zeggen was; the sun. Dan had ik je al geloofd

14 september 2016 om 14:27

@ Schop1989,

Haha, ik zal het onthouden.

14 september 2016 om 13:26

Onzin. Mkhitaryan heeft juist genoeg recht van spreken, vermits hij volledig te kakken is gezet doordat zijn coach geen kaas heeft gegeten van voetbal. In tegenstelling tot wat alom wordt gedacht is voetbal een zeer compliceerde sport met ontelbare implicaties in het felst van de strijd. Zoals het butterflyeffect stelt leiden de kleinste details tot grote acties, dus kan een individu constant fouten maken omwille van de wisselwerking tussen het positioneren in de vrije ruimte door allen op het veld.

En laat Guardiola nou een grootmeester zijn in het positiespel en Mourinho een nietsnut. Eerstgenoemde manipuleerde United op die manier dat City constant een man meer voor en achter het middenveld van United had. Zij moesten druk zetten, maar genoodzaakt slechts met de helft van het team omdat hun coach nogal laf is. Hierdoor ontstonden er gaten in de halfposities, wat De Bruyne en David Silva exploiteerden. Zodoende domineerden zij. Dan is de implicatie dat er danig weinig structuur is in het United team, waardoor de individuen geen vrije man in hun buurt hebben en noodzakelijkerwijs fouten maken.

Het wordt nog bonter: Guardiola focuste zich op United's rechterkant, waar Mkhitaryan dus staat. Hij stond op een eiland en wist totaal niet wat hij moest doen. Als hij druk naar voren wilde zetten, liet hij zijn verdediger achter hem, Valencia, achter met Nolito en Kolarov. Als hij geen druk naar voren zette, liet hij zijn aanval achter. Dit maakte mogelijk dat Otamendi het middenveld kon inlopen en alsnog de aanval bereikte.

Kortom, Mkhitaryan was de allergrootste slachtoffer van iedereen, daar Mourinho, zoals het betaamt, overklast werd door Guardiola, en treft geen blaam voor zijn individuele wanprestatie.

Dit is dus weer onzin van de Sun. Mkhitaryan heeft vorig jaar bij Dortmund 7 van zijn 52 matchen op de 10 gespeeld, en het overgrote deel van de rest op rechts, en deed het daar uitmuntend. Hij werd vervolgens ook gekocht door United om op deze positie te spelen, dus ik denkt niet dat hij ontevreden over gaat zijn.

Hij speelde bij Dortmund ook gewoon op rechts in een vrije rol. Denk dat hij even tijd nodig heeft om te wennen, maar als hij eenmaal zijn draai vind kan hij uitgroeien tot een geweldenaar. Vond hem bij BVB echt geweldig.

Toen ik hier zei dat ik hem niet bij Arsenal hoefde, hij geen vleugelspeler is, maar een tien viel iedereen hier over mij heen. Kijk eens, hij zegt het zelf ook nog eens. Grappige is ook nog eens dat het geen 10 is die het team beter laat spelen net als een Ozil of Silva. Dit is een tien die dicht bij de spits moet spelen, eigenlijk een soort tweede spits. Ten eerste spelen weinig tot geen teams zo in BPL, ten tweede komt hij voor de flanken veel te kort naar mijn mening. Maar goed, hij kan nog steeds het tegendeel bewijzen, maar vooralsnog zag ik het niet verkeerd.

14 september 2016 om 10:39

Mkhitaryan zegt hier niets, want er is geen enkel citaat dat hij dit zegt. Is een roddelbericht in The Sun om blaadjes te verkopen en clicks te genereren niets meer, niets minder.

14 september 2016 om 10:42

Jij denkt dat je hetzelfde zei als mkhi, terwijl je hetzelfde zei als the sun ..

Verder natuurlijk niet juist wat je zegt. Speelde bij dortmund de meeste wedstrijden op de vleugels en deed dat heel goed. Nu 1 slechte wedstrijd en jouw punt is bewezen in jouw ogen. Dat hij vorige keer heel goed inviel doet er blijkbaar niet toe, want dat helpt je punt niet.

Knap!

14 september 2016 om 11:25

Gaat mij niet eens alleen om deze wedstrijd, ik zie vaker wedstrijden en het is gewoon een speler die mij niets doet. En heel leuk een invalbeurtje, maar geeft dat de weldenkers dan wel gelijk? En ik zeg vooralsnog en dat het ook totaal kan veranderen, dus er is geen sprake van een eindconclusie. Het zou raar zijn als ik nu zou zeggen had Arsenal hem toch maar gehaald, dat zou juist betekenen dat ik mee ga in de waan van de dag. Ik heb Miki simpelweg nooit een echte topspeler gevonden, leuke speler, maar niet iemand voor absolute topteams.

14 september 2016 om 11:56

Haha deze speler is een klasse of 2 beter dan wat Arsenal op de rechterflank heb lopen. Topclub onwaardig maar zelf Walcott, Chaimberlain of Iwobi als opties hebben. Wat een grap.

Wel bizar dat er gewoon een heel artikel wordt gewijd aan een gerucht van the sun. The sun zou niet verder moeten komen dan de wandelgangen.

De meest overschatte voetballer van de laatste jaren, die Wayne Rooney. Manchester en Engeland gaan pas weer meedoen als ze hem eruit lazeren

14 september 2016 om 15:26

Ik ben nooit zo vatbaar voor prestaties in het verleden. Aan de andere kant hou ik ook niet van opportunisme om elke speler met een leuke wedstrijd ook direct maar in de basiself van een nationaal elftal te gooien (a la Letschert, Tete, Bazoer etc).

Die Rooney in de loop van vorig jaar, toen hij nog een beetje waarde vertegenwoordigde, had ik allang de zak gegeven. Als de salarissen uitgedeeld worden staan ze vooraan en zijn ze wereldtop, maar als het op presteren aankomt is er altijd wel een excuus te bedenken.

Nu heb je er gewoon niks meer aan en staat hij een revolutie in de weg. Behalve dat ik het mooi vind om te zien dat hij zich nog een slag in de rondte werkt, moet je op dit niveau niet de inzet belonen maar wat er uit komt. Liever een Romario die op de training ligt de slapen en er elke wedstrijd 2 inschiet dan een voorbeeldprof die er geen hout van kan (overigens zie ik Rooney niet als voorbeeldprof).

Eerst maar aan de rechterkant bewijzen. Heeft zaterdag 0 dingen goed gedaan. Schandalige vertoning,

Ja the sun weet zoveel te melden..overigens deed mickey het niet goed nee maar dat geld ook voor zlatan en pogba.. altijd toch mooi dat rashford wel wat kan creeren echt een top talent

Pogba zie ik liever naar 10 gaan, blind op pogbas positie. Links naast pogba rashford en rechts mickey of mata, rooney heeft totaal geen creativiteit en vind hem echt slecht op 10

14 september 2016 om 12:19

Blind is in zijn eerste seizoen al gewogen en te licht bevonden op Cvm. Niets voor niets haalde van Gaal twee nieuwe Cvm's. Daarnaast is Mourinho fan van sterke krachtige spelers op die positie, dus het lijkt me sterk dat hij Blind op het middenveld gaat posteren.

14 september 2016 om 14:19

Dan zie ik liever schneiderlin of wellicht carvalho als de geruchten waar zijn.. het is alleen znde voor blind als je smalling erin zet maar andersom net zo vind ze beide overigens goed. Alleen pogba op cvm blijft gewoon zonde snap het ook helemaal niet zo een bedrag en dan op een positie waar hij wellicht het slechts presteerd zetten

Speelde hij afgelopen seizoen bij dortmund ook niet gewoon aan de rechterkant?

Naar United gaan, waar Mata en Rooney ook op 10 kunnen gaan spelen en dan in september al gaan klagen dat je te weinig op je favo plek staat? Ik hoop maar dat dit overdreven is door de media, want het zou Henrikh niet sieren...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren