voetbalzone

‘Grote zomeraankoop Manchester United nu al ontevreden over keuzes Mourinho’

Robin Bruggeman14 sep 2016, 09:55
Laatst bijgewerkt: 14 sep 2016, 09:55
Advertentie

Henrikh Mkhitaryan beleefde vorig seizoen in dienst van Borussia Dortmund met elf doelpunten en vijftien assists een prima jaar. Dit verleidde Manchester United in de afgelopen transferperiode tot het aftikken van een transfersom van 42 miljoen euro om het nog één jaar doorlopende contract van de Armeniër af te kopen. The Sun weet echter te melden dat de middenvelder nu al ontevreden is over de keuzes van trainer José Mourinho.

/

De Portugees posteert Mkhitaryan, die mede door blessureleed nog niet heel veel minuten maakte voor zijn nieuwe club, namelijk het liefst aan de rechterkant. De voetballer zelf wil echter op nummer tien spelen, de positie waar hij in Dortmund ook goed rendeerde. Op die plek tref hij bij the Red Devils aanvoerder Wayne Rooney, een speler die de laatste weken op de nodige kritiek kan rekenen, maar voorlopig onbetwist lijkt te blijven in het basiselftal van United.

Mkhtaryan begon afgelopen zaterdag in de Manchester derby tegen Manchester City ook aan de rechterkant en maakte daar geen beste indruk, net als zijn collega Jesse Lingard aan de linkerkant overigens: “Hun prestaties zijn de enige beslissende factor. Prestaties zijn de enige manier waarop ik een speler kan afrekenen. Dus als jullie mij vragen of ze gaan spelen tegen Feyenoord, dan nee”, oordeelde Mourinho na de verloren wedstrijd tegen City over het duo.

Bezig met laden …