Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Go Ahead pakt door na deal met Arsenal: ‘AZ bestrijden met complete groep’

Laatste update:

Go Ahead Eagles verwelkomt deze week mogelijk drie nieuwe middenvelders. Daniel Crowley tekent als eerste en wordt een half seizoen gehuurd van Arsenal. Vervolgens mag Willie Overtoom zijn meerwaarde bewijzen tijdens een tweede proefperiode bij de hekkensluiter, terwijl trainer Hans de Koning nog zijn gewenste 'balansspeler' wil strikken.

/

"Dan zijn we klaar. Ik wil AZ met een complete groep bestrijden", doelt De Koning in gesprek met de Stentor op de seizoenshervatting van 13 januari in De Adelaarshorst. Vorige week maakte Go Ahead de komst van Elvis Manu al bekend. Crowley werd maandagochtend onderworpen aan de medische keuring en Go Ahead hoopt het papierwerk maandagavond nog af te ronden. Mogelijk voegt hij zich dinsdag bij de selectie.

Het lot van Overtoom is twijfelachtiger. "We hebben hem voor de winterstop aan het werk gezien maar dat was ook tijdens de voorbereiding op wedstrijden. Dan is het moeilijk oordelen", legt De Koning uit. "Daarom hebben we gezegd dat we hem in de eerste week van de voorbereiding weer willen zien. Aan het eind van deze week leggen we er dan een ei over en nemen we een beslissing."

Zie je Go Ahead Eagles de laatste plaats verlaten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Is er een Gunner die iets over Crowley kan vertellen?

3 januari 2017 om 00:30

Crowley stond altijd te boek als het grootste talent uit de jeugdopleiding. Hij is een middenvelder met een bijna identieke stijl als Jack Wilshere. Na een paar blessures en verkeerde uitleenbeurten is hij een beetje uit het zicht geraakt, maar als hij zijn vorm hervindt kan hij zeker een meerwaarde zijn voor Go Ahead.

3 januari 2017 om 01:31

Alleen mentaal is hij niet zo sterk heb ik van meerdere kanten gehoord. Is een erg goed talent maar vind ook dat hij er al is.

3 januari 2017 om 07:35

Hij denkt dat hij er is... als beloning naar een degradatie kandidaat in een Mickey mouse competitie

3 januari 2017 om 07:49

Kopie van mijn eerdere reactie:

k kan met een gerust hart zeggen dat ik hele goede bronnen heb met betrekking tot Crowley, voordat men daarover begint.

Crowley kan goed, erg goed, voetballen. Scorend vermogen, diepgang, visie, passing, dribbels, hij kan het. Probleem is dat hij vanaf zijn 1e jaar bij Arsenal er al dacht te zijn, grote mond had en een flinke attitude. Nou is hij natuurlijk nog hartstikke jong en heb ik er zeker de hoop voor dat het nog goed komt. Ik hoopte zelfs bij aanvang van dit seizoen dat hij bij Arsenal zou blijven bij het 1e, met het talent zit het wel goed.
Echter wanneer hij het hier niet laat zien, wordt het een heel lastig verhaal. Zelalem is juist het tegenovergestelde, een rustige jongen op de club die juist enigszins stagneerde in zijn ontwikkeling. Benieuwd hoe het met beide heren gaat aflopen.

Waar komt het geld bij go ahead vandaan? Manu? Overtoom? Crowley? En nog een

En dan borrelt de vraag op, als er wel geld was... waarom deden zij er in de zomer niets mee

3 januari 2017 om 08:17

Zoveel geld hoeven die drie toch niet te kosten? Overtoom is transfervrij, en Crowley en Manu zijn gehuurd.

Willy Overtoom was bij Heracles een goede en creatieve middenvelder, bij AZ echter een drama,nooit aan beginnen!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren