Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Georgië kent aan de hand van fraaie stift Mikautadze goede generale voor EK

Laatste update:

Georgië heeft de oefencampagne in aanloop naar het EK goed afgesloten. Op bezoek bij Montenegro, dat zich niet wist te kwalificeren voor de eindronde in Duitsland, werd met 1-3 gewonnen. Georges Mikautadze was middels een stiftje goed voor een van de Georgische goals.

Bijzonderheden


Georgië, met Mikautadze en Khvicha Kvaratskhelia als spitsenduo in een 3-5-2-opstelling, begon voortvarend aan het duel. In de tiende minuut kon Otar Kiteishvili van dichtbij binnenwerken na een kopbal van Giorgi Gvelesiani: 0-1.

Nog voor rust wist de EK-ganger de voorsprong te verdubbelen. Met een fraaie pass wist Kvaratskhelia zijn collega-spits Mikautadze weg te steken, waarna de voormalig Ajacied met een stiftje de keeper van Montenegro wist te passeren: 0-2.

In de tweede helft wist de thuisploeg via voormalig Manchester City- en Inter-spits Stevan Jovetic iets terug te doen (1-2), maar werd door een late goal van Budu Zivzivadze op 1-3 bepaald. Voormalig Vitesse-aanvoerder Guram Kashia deed de hele wedstrijd mee.

Dinsdag 18 juni begint voor Georgië het EK. De Oost-Europese ploeg treedt dan aan tegen Turkije, waarna het in de groepsfase ook nog Tsjechië (22 juni) en Portugal (26 juni) ontmoet.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Oei, even mijn pouletje aanpassen, denk ik

9 juni 2024 om 23:01

Mikautadze topscorer van het toernooi?

9 juni 2024 om 23:12

Wat dan? Portugal Turkije en de Tsjechie rollen allen Georgie op.

10 juni 2024 om 00:11

Oprollen nog wel... Op basis van dat je niemand van ze kent zeker?

10 juni 2024 om 15:10

Ik zie Georgie zomaar 3e of misschien zelfs 2e worden in deze poul

Kwam bij Ajax nier uit de verf. Maar voor zover ik zie van deze jongen, scoort hij aan de lopende band.

10 juni 2024 om 06:46

Heeft bij Ajax ook de kans niet gehad. Talent is er zeker bij deze jongen.

Voetbalzone, ik snap dat Mikautadze lekker scoort want ex-Ajax, maar wellicht interessant om ook een artikel te wijden aan Slowakije dat over Wales heen walst met assist van Hancko, goal van Bozenik en andere ex-Eredivisiespelers Bero en Suslov die invielen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren