Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geboren Rotterdammers scoren en zorgen voor stunt op Afrika Cup

Laatste update:

Ghana is zijn Afrika Cup-avontuur slecht van start gegaan. The Black Stars verloren hun openingswedstrijd met 1-2 van Kaapverdië. Geboren Rotterdammers Jamiro Monteiro en Garry Rodrigues scoorden namens the Blue Sharks. Kaapverdië staat nu eerste in Groep B, gevolgd door Mozambique, Egypte (allebei één punt) en het nog puntloze Ghana.

Bijzonderheden:
De Ghanese doelman Richard Ofori zag er na ruim een kwartier spelen niet goed uit bij een schot van afstand. De doelman kreeg de bal niet goed genoeg weg, waardoor Monteiro, ex-speler van onder meer Heracles Almelo en SC Cambuur, eenvoudig kon binnentikken: 0-1.

Ghana dacht nog voor rust op gelijke hoogte te komen, ware het niet dat de treffer van Majeed Ashimeru werd afgekeurd wegens buitenspel. Tien minuten na de onderbreking was het alsnog raak voor Ghana. Alexander Djiku kopte een hoekschop van Jordan Ayew tegen de touwen: 1-1.

Ghana leek vervolgens door te drukken, maar kwam bedrogen uit. In blessuretijd leek een Kaapverdische aanval niets op te leveren, totdat de Ghanese verdediging schutterde en Rodrigues binnentikte. De voormalig FC Dordrecht-aanvaller en zijn teamgenoten waren door het dolle heen: 1-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een hoop verrassingen direct bij de start van het toernooi. Grote landen als Egypte, Nigeria en Ghana weten allen niet te winnen!

Als Kaapverdiaanse Rotterdammer zo trots op onze Blauwe Haaien!! Weet dat we die cup echt niet gaan winnen... Maar knockout fase zou moeten lukken...

15 januari 2024 om 07:35

Ik heb bijna alle wedstrijden gezien en dit was de leukste ploeg tot nu toe. Met de juiste mentaliteit kunnen ze echt wel verrassen

15 januari 2024 om 08:28

Ik hoop met je mee. Kan me herinneren dat Kaapverdië al eerder leuk meedeed op een Afrika cup. Heb daarnaast alleen maar goede ervaringen met Kaapverdianen in Rotterdam, dus de gunfactor is er

15 januari 2024 om 09:57

Ja klopt, 2013 verloren ze de kwartfinale van Ghana. Speelden toen ook erg leuk en hielden ons (Marokko) op 1-1 in de poulefase. Ik heb toen nog op Eurosport het co commentaar mogen doen tijdens die wedstrijd :D..

Prachtig en warm volk, absoluut!

15 januari 2024 om 11:56

Ben jij Youssef_casa van Atlas-lions?

15 januari 2024 om 12:05

Nee wel van Atlas-Lions destijds maar B

15 januari 2024 om 15:04

Mooi om te zien man, gefeliciteerd! Ook de naam Blauwe Haaien klinkt leuk in de oren, hoop dat ze ver komen en voor een stuntje kunnen zorgen voor de Kaapverdiërs tussen ons!

Heb de wedstrijd gekeken en Cabo Verde mag trots zijn, zeer proffesioneel gespeeld met vlagen geweldig voetbal. Een aanval met Cabral, Bebe en Mendes is toch wel een goede. En dan Jamiro Monteiro op het middenveld, de man is transfervrij ook een zeer creatieve speler

Verder stelt dit Ghana helaas weinig voor, matige lichting en Chris Hughton is een slechte coach.

15 januari 2024 om 11:41

Kudus, Lamptey, Aidoo, Salisu, Partey, Sulemana en de broers Ayew zijn toch de eerste namen die mij te binnen schieten bij Ghana, zo slecht zijn die niet. Als ik dan alleen zie dat de helft er niet bij is blijft er idd weinig over.

Caboooo Verdeeeee de Blauwe Haaien hebben een mooie 1e stunt afgeleverd zo in de 1e speelronde van de Afrika Cup. De 2 wedstrijd van Mozambique winnen en je bent al door naar de volgende ronde.

Mooi voor alle Rotterdamse Kaapverdianen en hopelijk kunnen ze de prestatie van 2019 evenaren of verbeteren.

3 punten zijn binnen!!! Cabo Verde (en Rotterdam-West ) Riba la

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren