Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gakpo, Van Dijk en Verstappen op het open net: Viaplay sluit deal met Talpa

Laatste update:

Viaplay gaat samenwerken met Talpa, zo maken zij bekend in een gezamenlijk persbericht. Het kanaal SBS9 wordt op 5 april omgedoopt tot ViaplayTV.

5 april staan de eerste vrije trainingen voor de Formule 1 GP van Japan op het programma. De tweede vrije training wordt live uitgezonden op de zender, de kwalificatie op zaterdag en de race van zondag worden uitgezonden met een vertraging van zes uur.

Mensen die geabonneerd zijn op Viaplay, kunnen de race gewoon live volgen in de app of op de website.

Ook de darttoernooien van de PDC verhuizen naar ViaplayTV. Op die zender zijn de Premier League-avonden van 11 en 18 april live te volgen.

Daarnaast kunnen ook fans van de Premier League hun handjes dichtknijpen. Komende twee weken zendt ViaplayTV Fulham - Newcastle United, Tottenham Hotspur - Nottingham Forest, Manchester City - Luton Town en Chelsea - Everton live uit.

ViaplayTV gaat in de toekomst ook duels uit de Bundesliga live uitzenden. Uit het persbericht blijkt dat de twee partijen van plan zijn om het aanbod in de toekomst verder te vergroten.

Het is overigens het laatste jaar dat Viaplay over de Formule 1-rechten beschikt. Het contract van de Scandinavische streamingdienst loopt tot 2025. Kabelaar Ziggo zou de rechten graag terug willen kopen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ah ja, fijn dit. Betaal je eerst 1,5 jaar iedere maand netjes 20 euro of meer voor Viaplay, gaan ze nu opeens uitzendingen gratis weggeven via de Tv...

En de abbonnees maar lekker betalen voor alles... Top beleid!

2 april 2024 om 10:20

Verschrikkelijk bedrijf inderdaad. Je doet er alleen niets aan als je graag f1 en Premier League kijkt.

2 april 2024 om 10:23

Je zal anderen ook maar iets gunnen. Bovendien kan je ook gewoon nu je abonnement opzeggen, zodat je op dezelfde manier profiteert.

2 april 2024 om 10:37

Anderen iets gunnen? Want mij wordt wel veel gegund wil je zeggen? Betaal al 1,5 jaar gewoon netjes de rekeningen hé.

Het gaat er meer om dat opeens weer van alles gratis is, terwijl de klant die al langere tijd gewoon netjes betaald, niks extra's krijgt... Klantenbinding is net als bij een Ziggo niet hun sterkste punt

2 april 2024 om 10:42

Dat is anderen dus iets niet gunnen. Niet iedereen kan dat betalen. Jij betaalt en hebt toegang tot alles. Nu hebben meerdere mensen toegang tot enkele dingen.

2 april 2024 om 10:43

gratis na 6uur. Dat is hetzelfde als flamen op rtl gemist dat het daar gratis te zien is terwijl anderen een tv abbo daarvoor hebben.

Je zeurt Glenn, welkom in de grote mensen wereld.

2 april 2024 om 11:00

Buiten dit om kun je toch alsnog wel stellen dat Viaplay gewoon een matig bedrijf is. Slechte kwaliteit streams en een Esportertje als presentator die niks zinnigs heeft te vertellen. De tafelgasten en commentatoren zijn meestal ook niet al te best.

Het zou best redelijk zijn om het maandabonnement iets te verlagen door deze deal. Hou je de bestaande abonnementafnemers tevreden en krijg je misschien wat meer klanten.

Wat mij een goede toevoeging lijkt is een clubabonnement optie. Als je Arsenal fan bent dat je dan alleen Arsenal wedstrijden kunt kijken want in de rest heb je dan minder interesse. Viaplay zit niet voor niks in zwaar weer dus met de huidige opzet werkt het in ieder geval niet.

2 april 2024 om 11:54

Iedereen hier heeft gewoon gelijk. Je zeurt omdat we hier in Nederland een gratis kanaal krijgen. En wat maakt het uit dat je hebt betaalt, mag je dan nooit meer iets gratis krijgen omdat wellicht een persoon hier ooit (gedeeltelijk) voor heeft betaalt? Dan mar nooit belasting omlaag gooien want vroegah hebben mensen ooit meer voor betaalt. Her is maar 1 gratis zender en als je meer content wilt zien dan moet je een abonnement voor nemen. 

2 april 2024 om 12:23

@ajaxnl! Heb je de tv app weleens gebruikt?
Ik heb onlangs Viaplay op mijn Ziggo box geïnstalleerd in plaats van via een pc op de tv en kreeg veel beter beeldkwaliteit dan voorheen. Terugspoelen is minder maar de kwaliteit is een stuk scherper. Je krijgt 1080p oftowel Fullhd te zien. Denk dat Viaplay op browsers het niet zo goed werkt.

2 april 2024 om 13:51

Noem me één plek waar ze wel goede commentatoren en tafelgasten hebben dan? Dat niveau is in Nederland echt bedroevend laag.

2 april 2024 om 10:28

ESPN En Ziggosports doen al een tijdje hetzelfde. Een gratis zender maar als je meer content wilt zien dan moet je een abonnement nemen. Als je gratis alles kon zien dan was het een ander verhaal.

2 april 2024 om 10:46

Je kan op viaplay nog steeds alle wedstrijden van je cluppie zien. Dat vind ik er wel top aan. Dat was onder ziggo sport namelijk niet. Die bepaalde welke wedstrijd ze uit wilde zenden.De aantal beperkte wedstrijden die het open viaplay kanaal nu gaan uitzenden, blijf ik niet voor thuis.Zie het als hetzelfde idee als wat ze met het open ziggo/ESPN kanaal doen, waar ze sporadisch een wedstrijd van één van de 3 goede clubs wordt uitgezonden en grotendeels dus minder interessante wedstrijden uitzenden

2 april 2024 om 10:52



Wat is dit voor gezeik zeg... Soms worden dingen die betaald waren, gratis en soms worden dingen die gratis waren, betaald. Als iets van gratis naar betaald gaat, ga je toch ook niet opeens extra betalen omdat je maandenlang iets gratis hebt bekeken.

2 april 2024 om 14:11

Het gaat er meer om dat ze anderen dan bevoordelen, terwijl de vaste klanten, die netjes betalen, niks extra's krijgen of iets dergelijks...

Gezeik? Dat is gewoon mijn mening en niet netjes naar alle betalende klanten.

2 april 2024 om 15:14

Betaalde klanten hebben wel wat extra's, namelijk de keuze waneer ze zelf willen kiezen uit het assortiment. Terwijl het open kanaal 0 keuze aanbiedt.

2 april 2024 om 14:20

Ik zou mij eerder zorgen maken om 1.5 jaar 20 euro betalen. Want volgens mij was het nog 16 euro destijds. Maar dat terzijde..

Elke wedstrijd die er toe doet zal niet op het open net te zien zijn. Net als bij het ESPN open net.

3 april 2024 om 06:57

Heeft viaplay gedurende die 1,5 het dan niet geleverd waar jij voor hebt betaald?

IK HEB EERGISTEREN VIAPLAY AANGESCHAFT……

Zuur dit, al vind ik het toch wel prettig, denk ik, om lekker zelf te bepalen wat ik kijk. Ik vrees dat op één kanaal formule 1-geneuzel al snel de voorkeur krijgt boven een subtopper in de Premier League. Doe mij maar West Ham - Brighton ofzo.

2 april 2024 om 11:55

Ik vind echt het heerlijk dat ik kan kijken wat ik wil. Ik kijk veel voetbal, en volg bijvoorbeeld ook de 2. Bundesliga met interesse. Dat zijn potjes die natuurlijk nooit op een open kanaal worden uitgezonden, dus ben maar wat blij dat Viaplay nu die rechten heeft én al die wedstrijden uitzendt. Ook is het schakelprogramma van de Bundesliga op zaterdagmiddag altijd enorm leuk. Fijn voor mensen die het wat minder breed hebben of gewoon het geld er niet voor over hebben dat zij hun abonnement op kunnen zeggen/ niet af hoeven te sluiten, maar ik blijf lekker door betalen. Kwaliteit niet altijd top, maar de keuze maakt dat ruimschoots goed.

Met een vertraging van 6 uur? Ik weet niet of ik dan nog een race van 1,5 uur wil kijken terwijl de uitslag al bekend is.
Daarnaast moet je dus ook 6 uur lang geen nieuws kijken of enkelen vrienden mijden die je de uitslag kunnen vertellen…
Ofwel op deze manier ga ik niet naar een formule 1 wedstrijd kijken.

2 april 2024 om 10:34

Je kan je de dag er voor ook klem zuipen en om kwart voor één je emmer uit kruipen. Als je dat met je vrienden doet vermijd je ze ook niet.

2 april 2024 om 10:34

Zo maken ze het toegankelijk voor iedereen, maar houden ze het tegelijkertijd exclusief voor hun abonnees. Er is hierbij geen rekening gehouden met de persoonlijke voorkeuren van ProTukker

2 april 2024 om 11:49

Wat zeur je nou? "Ik weet niet of ik dan nog een race van 1,5 uur wil kijken terwijl de uitslag al bekend is." Nou dan schaf je een abbo bij Viaplay aan. "Daarnaast moet je dus ook 6 uur lang geen nieuws kijken of enkelen vrienden mijden die je de uitslag kunnen vertellen" wow wat erg zeg, 6 uur lang geen F1 nieuws lezen. Verder kan je aan je vrienden vragen om niet te spoilen of de wedstrijd met hen kijken. Het zijn vrienden toch?

Krijg je een gratis kanaal, gaat men alsnog zeuren.

2 april 2024 om 13:52

Het is F1. De uitslag is Verstappen, klaar.

Voor F1 hoef je het niet te doen, en als liefhebber voor voetbal ook niet, zeker omdat ze een selectief aantal wedstrijden gaan uitzenden. Hierbij zal net als bij ESPN de grote topwedstrijden gewoon achter de paywall blijven.

Grappig dit, heb toevallig vorige week Viaplay opgezegd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren