Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord sluit langverwachte deal en geeft CL-selectie steeds meer vorm

Laatste update:

Sebastian Szymanski speelt ook volgend seizoen in het shirt van Feyenoord, zo verzekert 1908. De Rotterdammers zijn met Dinamo Moskou tot een akkoord gekomen over een nieuwe huurdeal, waardoor de Pool ook komend seizoen in De Kuip te bewonderen is. Eerder kwamen Szymanski en Feyenoord zelf al tot overeenstemming over de persoonlijke voorwaarden. De spelmaker zou onder geen beding terug willen naar Rusland.

Szymanski groeide dit seizoen uit tot basisspeler op het middenveld van Feyenoord en geldt als sterkhouder, maar ligt nog tot medio 2026 vast bij Dinamo Moskou. Een kleine tien dagen geleden maakte de FIFA echter bekend dat spelers die onder contract staan bij clubs uit Rusland of Oekraïne ook komend seizoen in een ander land mogen spelen. Feyenoord bereikte daarop een akkoord met Szymanski om een jaar langer in Rotterdam-Zuid te blijven.

Ondanks het persoonlijke akkoord met de Poolse middenvelder leefde Feyenoord enige tijd in onzekerheid over de daadwerkelijke mogelijkheden voor komend seizoen. De Rotterdammers hadden namelijk eveneens een koopoptie ter waarde van tien miljoen euro bedongen in het huurcontract van Szymanski, maar die kon nog niet gelicht worden aangezien het niet was toegestaan om zaken te doen met Russische clubs.

Nu het wel definitief mogelijk is om zaken te doen, pakt Feyenoord door en heeft het een akkoord gesloten met Dinamo Moskou. De Rotterdammers maken dus geen gebruik van de koopoptie, maar kiezen ervoor om de middenvelder een extra jaar te huren. Szymanski maakte vorig jaar zomer op huurbasis de overstap naar Feyenoord, waar hij in zijn eerste seizoen tot 29 Eredivisie-optredens kwam. In die duels kwam hij negen keer tot scoren en leverde hij vier assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel goed, kent het team / speelwijze en heeft nog potentie. Nu verder bouwen

Oh wat lekker dit! Belangrijke aanjager en een spontane gozer, van wat we van hem zien. Blij en gelukkig in Rotterdam, blij met Slot en wij blij met hem, werelddeal lijkt me. Hele belangrijke slag dit!

7 juni 2023 om 12:04

Ben er ook erg blij mee. Versnelt het spel vaak met zijn één keer raken en is enorm belangrijk in het druk zetten onder Slot. Af en toe bij vermoeidheid wel erg slordig, maar hij zal inmiddels ook een stuk fitter beginnen aan het nieuwe seizoen.

7 juni 2023 om 12:25

“ is enorm belangrijk in het druk zetten onder Slot”

Dit dus. Ik zie in de kritiek die hij soms krijgt dit onder gewaardeerd wordt. Je hoort voornamelijk over zijn spel aan de bal, weinig over zijn spel zonder bal. En juist dat spel zonder bal is een van zijn kwaliteiten

7 juni 2023 om 19:51

Maar ook zijn voetballende kwaliteiten zijn bovengemiddeld goed.. Dat maakt hem de perfecte 10 voor ons spel

7 juni 2023 om 12:14

Het is een beetje onwerkelijk allemaal. Zoveel positieve maanden en zo'n daadkrachtige beleidsbepalers zijn wij helemaal niet gewend

7 juni 2023 om 17:02

Klopt het voelt een beetje alsof ik supporter ben van geworden van een andere club. Het is dat ze in de kuip spelen. ON: Heerlijk daadkrachtig en blij mee we gaan hem absoluut nodig hebben aankomend seizoen.

7 juni 2023 om 12:37

Maar kan die alsnog weer overgenomen worden aan het einde van het aankomende seizoen? Anders zonde…

7 juni 2023 om 13:33

@deenb heb er een beetje een dubbel gevoel bij hoor, mooi dat ie nog een jaar bij feyenoord speelt, maar feyenoord licht dus niet de koopoptie en zal na volgend jaar dus geen winst op deze jongen kunnen maken (ik lees nergens dat er weer een koopoptie is voor komende periode) is niet erg, maar je bent nu wel 2 jaar bezig een speler beter te maken, zonder dat je daar veel geld voor terug kan zien, dat is een beetje jammer. verder wel erg belangrijk dat hij nog een jaartje bij feyenoord speelt

7 juni 2023 om 14:59

Hij heeft ook een enorme bijdrage geleverd aan het kampioenschap. Dat levert ook geld op en zorgt er ook voor dat men nu meer kan vragen voor Kökcü, Giménez etc. Een Ballaude is nog niet zo ver en zonder huuroptie had Feyenoord nooit een speler van dit niveau kunnen huren.

Dit is nou goed nieuws. Ben alleen beneiuwd wie de vervanger van kokcu gaat worden. Zerrouki lijkt me niet, misschien vd belt of timber of toch een aankoop

7 juni 2023 om 12:05

Eerst Kokcu maar eens verkopen.

7 juni 2023 om 12:16

Ja Timber eigenlijk ook niet. Is een totaal ander type speler. Loopt daarvoor te veel met de bal en mist het overzicht.

7 juni 2023 om 12:30

Ik weet niet of Slot Kokcu 1-op-1 gaat vervangen of zijn systeem wat aanpast. Zerrouki is de opvolger van Aursnes waarvan Slot erg baalde dat die nooit vervangen was. Zowel Wieffer, als Timber als Kokcu zijn een ander type. Lijkt me dus dat Slot grote plannen heeft met Zerrouki (wat ik op basis van diens spel bij Twente ook helemaal begrijp). Dan hou je al (indien Kokcu daadwerkelijk vertrekt) 3 meer dan prima middenvelders over (vd Belt nog niet meegerekend).

7 juni 2023 om 12:52

@ijsmuts - Zerrouki gebruikt hij zeer waarschijnlijk gewoon als defensieve middenvelder. Eén die aan de bal ook nog de nodige rust kan brengen. Dat is ook de rol waarin hij het beste is.

7 juni 2023 om 12:59

@sirius

Zal inderdaad waarschijnlijk gebeuren. Zerrouki als 6 met daarvoor Wieffer en Szymanski. Ik vermoed dat Timber zich moet gaan richten op de rechtsback positie.

7 juni 2023 om 13:07

Ik vermoed dat feyenoord met de punt naar achter gaat spelen met zerrouki en de 2 box2box met wieffer en timber en symanzki als een hange rechtsbuiten/verkapte 10.

7 juni 2023 om 12:53

Het schijnt dat die vetlessen een potentiële vervanger is van Kökcü. Moeten ze wel concreet worden want er was meer interesse.

7 juni 2023 om 13:06

Alsnog een middenveld met Szymanski Timber Wieffer en Zerrouki wel erg lekker wetende dat je 3 van deze 4 gaat opstellen en dan ook nog eens vd belt hebt.

7 juni 2023 om 13:23

Emile

Nu mag ik eens aan de andere kant zijn en deze kritiek terugkaatsen (niet happen, is gewoon even een dolletje).

"alsnog een middenveld met Szymanski Timber Wieffer en Zerrouki wel erg lekker wetende dat je 3 van deze 4 gaat opstellen en dan ook nog eens vd belt hebt."

En de jeugd dan???? Feyenoord wordt steeds meer een koopclub!!! Wanneer krijgen jongens als Milambo de kans!!!

Mooie ontwikkelingen bij jouw club. Concurrentie omhoog en prima gasten.

Hoe zit het met de kansen van Bullaude? Is ook wel een leuke speler.

7 juni 2023 om 14:07

Na het schuim van m'n mond te hebben gehaald, komtie: ben het met je eens! Milambo is dan natuurlijk meer een argument dan Bullaude maar oke. En van de 5 middenvelders die ik heb opgenoemd spreken er 4 Nederlands, alleen Szymanski niet. Mocht er iemand nog vreemdelingenlegioen ingooien... Qua jeugd, van wat ik af en toe meekrijg loopt er nu best wel weer wat talent rond op Varkenoord maar vooral in de verdediging en voorin (sauer, Slory, v Persie..). Ik zie niet echt een volgende Kokcu rondlopen nu maar kan aan mij liggen. Had vroeger wel wat meer van die El Bouchataoui verwacht maar dat werd m niet. Van wie ik nog wel hoop dat hij volgend jaar gewoon aansluit is Ramon Hendriks. Ik snapte opzich dat hij aan Utrecht werd uitgeleend maar niet met koopoptie (ongeacht de terugkoopoptie..). Mand!

Fantastische nieuws! Feyenoord kampioen 2023-2024

7 juni 2023 om 12:05

Inderdaad fantastisch nieuws.

Jouw voorspelling (hoop) gaat me veel te ver voor nu. Tot de start van de competitie over twee 2 maanden kan er nog heel erg veel gebeuren.

7 juni 2023 om 12:10

Om nog maar te zwijgen over tijdens het seizoen in 34 wedstrijden...

7 juni 2023 om 12:12

Precies.

Wie weet wie er allemaal nog vertrekt en wat er bij Ajax en PSV bijkomt etc.

7 juni 2023 om 12:38

tuurlijk zal er wat bij komen bij Ajax en psv maar daar hebben ze wel wat tijd nodig na dit mislukte jaar. Feyenoord en dat hoop zal intact blijven en al ingespeeld zijn met een paar versterkingen en natuurlijk de beste coach

7 juni 2023 om 12:17

Prima, laat Feyenoord maar het hele seizoen presteren onder druk van titelfavoriet. Er moet veel gebeuren in Amsterdam en Eindhoven om dit te voorkomen vrees ik

7 juni 2023 om 12:24

Ajax blijft tat titelfavoriet. Puur al om de begroting die ze hebben.

Feyenoord zal deze druk dus niet voelen

7 juni 2023 om 12:32

Ik durf wel te stellen dat Feyenoord deze druk misschien voor het eerst in decennia wel voelt, en ook heeft. Na afgelopen seizoen, met Slot die blijft en hopelijk een team dat in tact blijft en nog verder versterkt wordt, kunnen we er niet omheen dat Feyenoord serieuze titelkandidaat is. Iedereen voelt aan dat dit geen toevalstreffer was, zoals dat wellicht in 2017 wel het geval was. Natuurlijk kan er heel veel gebeuren, maar na tientallen jaren aanmodderen lijkt er nu een stabiele basis gelegd.

7 juni 2023 om 12:41

Op dit moment is Feyenoord gewoon titelfavoriet hoor. Ajax staat voorlopig in mijn voorspelling iig op plek 3, en Feyenoord op 1.

7 juni 2023 om 12:42

En dan weer zo’n bassey/bergwijn kopen? Ik spreek je volgend jaar.

7 juni 2023 om 12:17

Gebaseerd waarop? Op 1 speler 😂

7 juni 2023 om 14:22

Hap hap hap

7 juni 2023 om 12:28

Als Feyenoord zo speelt als dit seizoen, maar psv en Ajax weer normaal spelen, is Feyenoord gewoon 3e komend seizoen. Maar geniet van je euforische periode. En noem me maar zuur of weet ik veel. Maar voor Feyenoord viel afgelopen seizoen alles goed. Acht de kans klein dat zowel Ajax als psv weer zo’n slecht seizoen draaien.

7 juni 2023 om 12:34

Als Feyenoord weer zo speelt dit seizoen dan teken ik ervoor. Vrijwel elke tegenstander is meer dan terecht verslagen. Overigens ben ik benieuwd naar wat jij inschat als het normale niveau van psv. Kijkend naar de recente jaren ligt dat ver bij kampioensniveau vandaan. Het gewenste niveau ligt wel op kampioensniveau inderdaad. Mocht Ajax terugkeren naar het niveau onder ten Hag, dan nog wordt de titelstrijd vrij gelijkwaardig. Keert Ajax terug naar het niveau onder de Boer, dan wordt Feyenoord fluitend kampioen.

7 juni 2023 om 12:40

Psv zal veel spelers moeten halen om mee te kunnen doen. En dan kost het veel tijd om een team samen te laten spelen

7 juni 2023 om 14:08

@ijsmuts: Jij schat het niveau van Feyenoord echt veel te hoog in. Als Ajax terug gaat naar het niveau onder Ten Hag, waarbij we op een niveau speelde dat we elke top ploeg in Europa konden verslaan, wordt Ajax fluitend kampioen.

Ik denk dat je in de CL zult zien wat het ware niveau van Feyenoord is. Ik verwacht dat het hoogsthaalbare voor feyenoord plek 3 in de poule zal zijn. Waarbij je natuurlijk nog wel afhankelijk bent van de loting.

7 juni 2023 om 15:53

@arie84 Je leeft nog in het verleden. We hebben dat niveau welgeteld één seizoen gehaald. Dat seizoen was achteraf gewoon een uitschieter omhoog. Wat Feyenoord in de Champions League gaat doen is moeilijk te zeggen, maar het niveau wat ze halen lijkt geen eenmalige uitschieter te zijn. In 2021/2022 wisten ze ook al van Marseille te winnen (2e van Frankrijk en speelde in de CL het jaar erop) en stuurden ze Union Berlin naar huis: hetzelfde Union dat ons kansloos naar huis stuurde.

7 juni 2023 om 12:47

Fantastisch nieuws voor Feyenoord dit idd. Goede middenvelder. Maar ho, ho, ho...rustig aan, hè? Niet teveel naast je schoenen lopen. 😂 Ajax en PSV zijn er ook nog, hè?! Die gaan beide flink investeren in een betere selectie (vooral Ajax) met een nieuwe goede trainer. Trouwens, wanneer is Feyenoord tweemaal achter elkaar kampioen geworden...? Juist...heel lang geleden.

Prachtig nieuws! De kern (op Kokcu en wellicht Geertruida na) lijkt bij elkaar te blijven en daarnaast kunnen we ons versterken op de links- en eventueel rechtsbuiten.Het begint er goed uit te zien!

7 juni 2023 om 12:03

Misschien Bijlow?

7 juni 2023 om 12:06

Zal wel weinig interesse zijn. Hij is een geweldig keeper met veel talent maar heeft te maken gehad met vele blessures. Daarom hebben we ook een goede 2e keeper. Dit zal ook andere clubs nadenken geven. Hopelijk blijft hij 1 volledige seizoen blessure vrij.

7 juni 2023 om 12:04

Hancko staat ook in de belangstelling

7 juni 2023 om 12:17

Acht de kans klein dat we die laten gaan, maar goed, dacht ik vorig jaar ook met Aursnes

7 juni 2023 om 12:23

Aursnes heb je voor 35000 euro gehaadl als er dan 15 mil verdiend kan worden, kan je bedrijfseconomisch echt niet weigeren. Dat probleem heb je met Hancko ook, maar daar heb je voor Feyenoord begrippen een vermogen voor betaald dus minder dan de jackpot is geen optie. maar komt die jackpot voorbij dan moet je het wel gewoon doen.

7 juni 2023 om 12:29

Slot wilde Hancko meenemen naar de Spurs en heeft daarom intern aangedrongen op dat Hancko moet blijven. Voor minder dan 30-40 miljoen zal hij niet vertrekken.

De kans is dus veel groter dat hij niet gaat, dan dat hij wel gaat.

7 juni 2023 om 12:32

@FR010FRDAM

Het verschil met Aursnes vorig jaar is dat je financieel nu vele malen sterker staat en de miljoenen niet direct nodig hebt om aankopen te doen of contracten te verlengen. Dat was vorig jaar wel anders aangezien Feyenoord eerst Malacia en Sini moest verkopen voordat ze zelf aankopen konden doen.

Daarnaast loopt het contract van Hancko nog door tot 2026, terwijl Aursnes nog ‘maar’ een tweejarig contract had.

7 juni 2023 om 13:25

lwd12

"aursnes heb je voor 35000 euro gehaadl als er dan 15 mil verdiend kan worden, "

Volgens mij staat een 0 te weinig. Was dacht ik rond de 500k.
Kan ook 350k zijn natuurlijk.

35k zijn bedragen uit amateurvoetbal.

Was te verwachten maar het maakt het niet minder fijn.

Feyenoord is heerlijk bezig. Vooralsnog een heerlijke selectie voor de eredivisie. En nog belangrijker ruim op tijd de selectie op orde.

Wat een verschil met de afgelopen jaren.

Nu al zin in het nieuwe seizoen!!

Zou de clausule nog gelden bij de nieuwe huurovereenkomst?

7 juni 2023 om 12:06

Dat vraag ik me ook af. Als ik Feyenoord was had ik geprobeerd (via constructie) hem definitief over te nemen. Vind 10 miljoen ook een redelijk bedrag voor hem.

7 juni 2023 om 12:20

Als de clausule blijft staan is dit een prima oplossing. Vervanger Bullaude kan nog een jaar rijpen, is hij niet goed genoeg kan je Szymanski aantrekken (als hij wil) en nu 10 miljoen bewaren voor buitenspelers




Met Zerrouki, Wieffer, Belt, Bullaude, Timber, Szymanski heb je genoeg middenvelders als Kokcu vertrekt zou daar niemand meer bijhalen en spelen met Wieffer, Timber/zerrouki, Szymanski op het middenveld

Voorin gewoon een topper halen als Summerville op rechts en Pepi als stand-in van Gimenez die eventueel ook nog van links kan komen. Paixao-Gimenez-Summerville met Pepi, Danilo en Dilrosun erachter.

Achterin nog een goede centrale verdediger halen als back up van Hancko en je bent klaar.

Bijlow, Geert, Trauner, Hancko, Hartman, Wieffer, Zerrouki, Szymanski, Summerville, Gimenez, Paixao.

Bank met Wellenreuther, Kasanwirjo, Lopez, Aankoop LCV, Timber, Belt, Bullaude, Dilrosun, Danilo en Pepi ook genoeg variatie mogelijk

Summerville 12 miljoen Pepi 11 miljoen Aankoop LCV misschien een talent van 3 miljoen ben je met nog 26 miljoen euro klaar. Voor spelers als Jahanbaks en Walemark kan je misschien ook nog 2/3 miljoen krijgen plus Kokcu 35 miljoen euro



7 juni 2023 om 12:07

Ik vind paixao misschien nog wel beter op de rechterkant. Van mij part zoeken ze een directe vervanger voor idrissi aan de linkerkant

7 juni 2023 om 12:46

Keito Nakamura zou die linkerkant mooi invullen en eventueel Sinisterra huren van Leeds??

7 juni 2023 om 12:52

Gemiste kans voor Feyenoord dat ze Saito niet hebben overgenomen zou ideaal de linkerkant kunnen bestrijken en kent rotterdam al

7 juni 2023 om 12:09

Genoeg middenvelders? Ja. Gebalanceerd middenveld? Absoluut niet, Zerrouki kan niet in de rol van Kökçü spelen. Daar moet echt een vervanger voor komen. Timber heeft tot nu toe ook aangetoond het niveau niet aan te kunnen

7 juni 2023 om 12:12

Wieffer kan wel in de rol van Kokcu spelen.

7 juni 2023 om 12:27

Wieffer speelde ongekend goed op 6. Waarom hem van die plek afhalen?

7 juni 2023 om 12:36

Omdat Slot per se Zerrouki wilde hebben als echte 6 en als opvolger van Aursnes wellicht? Zerrouki is verdedigend vele malen sterker. Kan wel eens van pas komen in de Champions League

7 juni 2023 om 13:02

Timber wordt zo onderschat, ik hoop echt dat die de kans krijgt en het meteen laat zien. Vind het in potentie onze beste middenvelder, ongeëvenaarde techniek.

Dan heb je in principe alleen een backup voor Timber nodig, of zal Slot dan toch met VD Belt op 8 willen gaan spelen? Kan me namelijk ook niet voorstellen dat hij met 3 spelers op 6 wil gaan rouleren.

7 juni 2023 om 13:20

Timber heeft anders nog niks bijzonders laten zien in het Feyenoord-shirt, kansen heeft hij al gehad en niet gepakt. Niet dat ik hem nu al op wil geven, absoluut niet, maar op basis van wat hij tot nu toe heeft laten zien hoop ik toch echt dat er een andere 8 gehaald wordt die er meteen staat

7 juni 2023 om 13:27

Heb vooral het gevoel dat iedereen vergeten is hoe sterk hij in het begin van dit seizoen startte bij Feyenoord en dat terwijl hij niet eens op zijn eigen positie stond.

Timber - Szymanszki - Wieffer is een middenveld waarmee ik gewoon in de CL zou durven aan te treden.

7 juni 2023 om 12:22

Pepi kopen voor 11 miljoen en dan op de bank zetten. Droom verder.

7 juni 2023 om 12:33

Zoals het er nu naar uitziet is Feyenoord zeer serieus voor Pepi maar is er nog geen indicatie dat Gimenez vertrekt dus ja dan komt Pepi op de bank

Uiterst goed nieuws zeg voor Feyenoord. De koopoptie zal nu ook wel verlaagd worden en dat is zeker gunstig voor Feyenoord. Indien de selectie zo compleet mogelijk blijft en er twee goede vleugelspelers bijkomen heb je een selectie die weer voor het kampioenschap kunnen gaan.

Tot nu toe zie ik nog alleen maar nieuwe spelers komen bij Feyenoord of blijven natuurlijk. Nog geen speler is volgens mij weg . Dat is wel goed nieuws als je wat in de CL wil doen. Eigenlijk moeten ze allemaal nog 1 jaar blijven dan kan je wat leuks doen

Heerlijk om dit al in een vroeg stadium rond te hebben met zowel de club als de speler zelf.
Kan Szymanski lekker de gehele voorbereiding vanaf dag 1 meedoen onder Slot zodat die nog meer kan gaan vlammen aankomend seizoen.
Een speler als Szymanski mag naar mijn idee in een heel voetbalseizoen zeker wel 10 goals en 10 assists maken en creeren eerlijk gezegd.

Wat goed voor Feyenoord en wat een leuke speler, wel gek dat er met Rusland wordt gehandeld terwijl er zoveel boycotten zijn en vermogens bevroren.....

7 juni 2023 om 12:10

Volgens mij is dit juist het enige dat toegestaan is. Kopen van ze kan dus niet, maar huren wel. Waarschijnlijk omdat je dan alleen iets naar de speler zelf overmaakt.

7 juni 2023 om 12:57

Waarom kon PSV vorig seizoen Til wel kopen dan?

Denk dat vooral het salaris het probleem is, zoals het altijd al is geweest. Szymanszki verdient daar een astronomisch bedrag en met deze huurdeal wordt een deel van zijn salaris waarschijnlijk nog steeds door Dinamo bekostigd. Op die manier is het voor Feyenoord ook te dragen en raken onderinge verstandhoudingen niet verstoord.

7 juni 2023 om 15:15

Dat was ook een soort constructie volgens mij, maar weet het niet meer precies.

7 juni 2023 om 17:58

Dan zou Feyenoord die ‘constructie’ toch kunnen kopiëren als ze zo de speler zouden kunnen kopen?

Feyenoord heeft ervoor gekozen om te huren ipv te kopen, zo simpel is het. Ik denk op grond van salaris eisen, maar ik zat er ook niet bij toen ze de deal rond maakten.

Ik vind het persoonlijk erg jammer in ieder geval, maar heb vertrouwen in Kloezoe dat ‘ie het op grond van goede feiten zo aanpakt.

7 juni 2023 om 18:10

Er was vorige week al een verhaal dat ze er qua salaris al uit waren, maar geen idee wat waar is. Maakt ook niet zoveel uit voor mij. Tof dat hij nog even blijft.

Heel goed nieuws. Voor het komende seizoen. Nu moet feyenoord wel op zoek naar een opvolger, want volgens mij is volgend jaar transfervrij. Dan zal hij waarschijnlijk niet vast te leggen zijn.

7 juni 2023 om 12:14

Werden die contracten niet opgeschort?

Heerlijk nieuws, Szymanski zakte wel wat weg in de tweede seizoenshelft maar als hij het niveau van voor het WK weer weet te halen is het een topper. En zelfs met de mindere vorm was hij nog steeds heel belangrijk, dus ben er hoe dan ook erg blij mee

7 juni 2023 om 12:22

Laatste wedstrijden was hij weer goed, dipje door het zware seizoen

7 juni 2023 om 12:51

Hij kwam dan ook terug van een knieblessure wat altijd een lastige blessure is om van terug te komen. Hij heeft er niet voor niets 1,5 maand uit gelegen.

Heel lekker dit! Zo blijft het gros van het team bij elkaar hopelijk. Graag zie ik Bullaude ook wat vaker spelen komend seizoen...



Heel erg fijn nieuws dit! Mijn eerste reactie is wel dat ik liever een koop had gezien dan nog een jaar huren. Hopelijk blijft de clausule van kracht. Als we de verdediging ook nog in tact kunnen houden, belooft het volgend seizoen weer genieten te worden.

Een '10' met een heerlijke trap in dat linkerbeen.
Jaagt de boel ook lekker af, al moet hij mijn inziens nog wel werken aan zijn afwerking.
Maar ja als hij al zo gepolijst was zou hij waarschijnlijk nu niet voor Feyenoord spelen.



Mooi vertrouwen spreekt daar uit, ook omdat ze hem niet definitief vast kunnen leggen …

7 juni 2023 om 13:00

Vreemde reactie. Hij heeft weken geleden al aangegeven te willen blijven. Hij verdient goud geld bij Moskou en is in een prettige omgeving. Daarnaast heeft Feyenoord geld over om te investeren wat Szymanski waarschijnlijk ook goed zal doen.

7 juni 2023 om 13:03

Misschien het artikel lezen? Tis maar een idee he

7 juni 2023 om 13:04

Niet vast Kunnen leggen. Staat letterlijk in de tekst:

'de Rotterdammers hadden namelijk eveneens een koopoptie ter waarde van tien miljoen euro bedongen in het huurcontract van Szymanski, maar die kon nog niet gelicht worden aangezien het niet was toegestaan om zaken te doen met Russische clubs.'

Het nieuws waar iedereen op zat te wachten, eindelijk! Ergens een beetje teleurgesteld dat we hem niet hebben gekocht zodat we investeren in kapitaal op het veld, maar ach, can’t have it all.

Hopelijk is de clausule eind volgend seizoen nog steeds van kracht.

Yes, lekker!! Fan van deze speler. Beetje een combi van Til/berghius. Loop vermogen van Til en de linkerbeen van Berghius.

Ik ga alvast een nieuwe winterjas kopen want in februari staan we al op de Coolsingel.

Heerlijk dit nieuws !! Is ook heel logisch dat Feyenoord hem langer aan zich bindt , heeft echt een rol gespeeld in het afgelopen kampioenschap.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren