Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe hapert in Antalya en ziet concurrentie uitlopen

Laatste update:

Fenerbahçe heeft maandagavond slechte zaken gedaan in de strijd om de eerste drie posities in de Süper Lig. Na een weekend waarin Istanbul Basaksehir gelijk speelde en Besiktas en Galatasaray beiden zegevierden, ging de nummer vier van de competitie op bezoek bij Antalyaspor met 1-0 onderuit. De ploeg van Dick Advocaat ziet het gat met koplopers Basaksehir en Besiktas zodoende oplopen tot zeven punten, terwijl Galatasaray vier punten meer heeft dan Fener.

/

Fenerbahçe, dat met Jeremain Lens in de basis aan de aftrap verscheen, wist 28 van de laatste 40 ontmoetingen met Antalyaspor te winnen, maar hier was in de eerste helft weinig van te zien. De bezoekers hadden moeite om het spel te maken en slaagden er nauwelijks in om Moussa Sow, die in zijn laatste vijf wedstrijden tegen de thuisploeg goed was voor vijf goals, in stelling te brengen.

In de tweede helft was het Antalyaspor dat profiteerde van de aanvallende onmacht van de tegenstander en met nog een half uur te gaan toesloeg. Samuel Eto’o bediende Yekta Kurtulus, waarna de middenvelder voor de 1-0 zorgde. Fenerbahçe moest daarna in de achtervolging en dacht in de laatste tien minuten nog langszij te komen. Een doelpunt van Sow uit een omhaal werd echter afgekeurd wegens gevaarlijk spel, waardoor het 1-0 bleef.

Vind jij dat Fenerbahçe meer verdiende?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bravo Cuneyt Cakir, goed gefloten !
Volkan prutser Sen en Mehmet slome Topal wil ik voorlopig niet meer zien. Week in en uit zijn het dramatische spelers.

12 december 2016 om 21:53

Is dit de Fener waar Feyenoord van heeft verloren? Of was dit Fener vandaag veel slechter?

Hey Cuneyt Cakir! Nog bedankt hé.

- 2 pingels ontnomen
- zuivere goal afkeuren
- gele kaart aan Hasan Ali geven terwijl tegenstander overtreding maakt

Antalyaspor was gretiger en was na min 70 helemaal kapot, maar op basis van strijd terecht gewonnen vind ik.

12 december 2016 om 21:02

De niet gegeven goal was toch gewoon vrije trap, raakte het hoofd van die verdediger.
Daarnaast gaat Hasan Ali niet richting bal, maar met zijn arm richting de speler van Antalyaspor. Een gele prent daarvoor vind ik een beetje te.

12 december 2016 om 21:11

Mwuah laat ik het zo zeggen: als die goal van Sow een aantal jaren geleden tegen Galatasaray wel een geldig doelpunt was dan was dit er ook een. Sow maakt een omhaal, een omhaal is hetzelfde als schieten, als een speler met zijn hoofd op de grond tegen een voet gaat koppen kan je ook niet af luiten voor gevaarlijk spel.

Tuurlijk, is de speler er als eerst bij en gaat Sow dan een omhaal maken dan heb je zeker gelijk. Maar in dit geval is Sow veel sneller dan zijn tegenstander, raakt de bal correct en de speler kopt als het ware tegen de scheen van Sow.

Jammer, maar het is natuurlijk niet altijd feest voor ons en Wos natuurlijk

12 december 2016 om 21:23

Eerste helft is een zuivere strafschop van antalya ontnomen en in de tweede helft had josef de souza rood moeten krijgen omdat hij met gestrekte been bijna de scheen van zijn tegenstander in 2en schopte. Wel vreemd dat quaresma, marcelo, bruma, van persie en josef voor hetzelfde overtreding geen rood hebben gekregen.

Alper heeft geen strafschop gekregen omdat hij een algemeen bekende duiker is

12 december 2016 om 21:46

Over dat moment van Souza valt te discussieren. Ik vind dat de tegenstander in de baan van Souza gaat lopen op het moment dat hij de bal speelt. Souza zijn voet springt omhoog en in 1 sec daalt deze weer, dat dan net zijn scheen er tussen zit kan hij vrij weinig aan doen. Souza heeft ook nauwelijks in de gaten dat daar een scheen staat, het was geen ''directe'' overtreding naar mijn inzien. Maar verder snap ik je punt.

Over Alper: bij de eerste komt de bal vol op de hand van de tegenstander, armen hebben daar niks te zoeken en dus een pingel ontnomen. Bij situatie 2 heeft hij misschien zijn naam niet mee maar als scheidsrechter moet je niet naar de naam/kleur/team te kijken, is het een pingel? Dan geef je hem, vindt je het een schwalbe? Toon hem de gele kaart omdat je dan van mening bent dat je het uitlokt. Cuneyt Cakir heeft vandaag gewoon een dikke onvoldoende gefloten, dat is toch wel de conclusie die ik na deze wedstrijd kan trekken.

Triest ik had 3-0 ofzo verwacht. Fener had niets in te brengen en antalya wilde gewoon niet.

Goed gespeeld van Antalyaspor en verdiende 3 punten. Fenerbahce heeft het altijd moeilijk tegen Antalyaspor, vorig seizoen verloren ze ook met 4-2.

Ik wil graag de reactie horen van Besiktas supporters over de penalty-positie van Moussa Sow. Enkele weken geleden gebeurde bij Quaresma PRECIES hetzelfde waarvoor niet werd gefloten.

12 december 2016 om 20:38

Edit : moet natuurlijk *wel voor gefloten zijn.

12 december 2016 om 23:31

Waarom moet je perse een reactie uitlokken van besiktas supporters? Wat vindt jij er zelf van dan?

100% doelpunt niet gegeven, zonde voor Fener maar ook zonde voor onze omhaal collega.

Fener oogde moe, maar er lopen ook een aantal spelers rond die al snel omhoog gevallen zijn. Lens en vooral volkan waren bar en bar slecht.. volkan maakte ruzie met iedereen... scheids tegenstander ballenjongen... en dat allemaal omdat je zelf niet lekker speelt. Heeft ie al gescoord dit seizoen?

Verder moet ik zeggen dat volkan demirel echt vervangen moet worden. Die uitstraling van 'ik heb geen zin meer' lijkt effect te hebben op het hele team. Hoelang is het geleden dat we zeker wisten dat hij zulke ballen als vandaag (goal yekta) met gemak eruithaalde en tegelijkertijd een foto liet maken?

Dickie lijkt dezelfde fouten als aan het begin van het seizoen te maken. Alper volkan en lens tegelijk opstellen .. je maakt het jezelf behoorlijk lastig.

Volkan Sen slechtste buitenspeler van Turkije ( huilebalk )
Met zoâ´n flankspeler in de basis kun je verwachten dat je spits geen ballen gaat krijgen en tja je spits is diegene die meestaal doelpunten voor je maakt.
Dickie stuur die volkan sen maar weer terug naar trabzon waar hij verder kan huilen , voetballen kan hij echt niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren