Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feestneus voor spelers Go Ahead: 'We hebben historie geschreven'

Laatste update:

Go Ahead Eagles won in september al thuis van PEC Zwolle en was zondag ook in de uitwedstrijd te sterk voor de aartsrivaal. De manschappen van Foeke Booy trokken dankzij een treffer van Jeffrey Rijsdijk aan het langste eind (1-0) en Go Ahead won hierdoor voor het eerst sinds 1982 een competitiewedstrijd bij PEC. "We hebben historie geschreven", jubelde Booy dan ook.

/

De coach is bezig aan zijn tweede seizoen bij Go Ahead en heeft drie van zijn vier IJsselderbys gewonnen. "De jongens mogen trots zijn en hun feestneus opzetten om deze zege te vieren", lachte Booy voor de camera van FOX Sports. "We hebben het PEC moeilijk gemaakt door ze niet te laten voetballen. Dat hebben we goed gedaan. Wij stonden prima te verdedigen, heel agressief. De duels wonnen we allemaal en op die manier dwing je de overwinning af."

Door de overwinning nam Go Ahead de vijftiende plaats op de ranglijst weer over van Heracles Almelo, maar Booy benadrukte dat de stand pas op het einde belangrijk is. Go Ahead speelt volgende week thuis tegen AZ.

Denk je dat Go Ahead Eagles zich gaat handhaven in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
15 februari 2015 om 18:48

Nee en dat is maar goed ook. Die is zwaar door de mand gevallen.

15 februari 2015 om 18:48

Nee is gepasseerd door Schenk. Persoonlijk vind ik Schenk een zeer zwakke linkback. Maar deze wedstrijd speelde hij goed.

15 februari 2015 om 19:27

Tegen ajax speelde hij ook zeer degelijk. Schenk kan het zeker wel. Heeft zich goed terug geknokt in de basis. Is ook meer verdediger dan Wijnaldum.

15 februari 2015 om 22:04

Ik vond dat Schenk tegen Ajax veel te veel ruimte weg gaf. Vooral in de eerst helft had hij zijn handen vol aan El Ghazi..

16 februari 2015 om 12:50

Is dat zo gek dan? El Ghazi is dacht ik ook geen verkeerde buitenspeler. Vond hem verder prima spelen die wedstrijd.

Wijnaldum? Wie is dat?

Swerts was een matennaaier, geloof dat van der Linden bij dezelfde club komt!

15 februari 2015 om 19:39

Ik geloof dat jij je even stil moet houden. Gefrustreerd soms? Vd Linden blokte Nijland zodat Nijland niet meer achter de bal aan kon. Maar daar is het een verdediger voor begrijp je? Die houdt tegen en zet blokken zoals iedere verdediger. Alleen nu pakte het voor PEC slecht uit, maar dat komt door Nijland zelf omdat hij zn handjes niet thuis kan houden.

15 februari 2015 om 19:46

Zeg genoeg over jou dat je het normaal vind, ik niet, vond het een matennaaier-actie!

15 februari 2015 om 19:56

Sorry hoor, maar daar is een verdediger niet voor. Blokkeren mag, maar alleen als er een bal in het spel is, bijvoorbeeld wanneer je zelf aan de bal bent en je wilt verhinderen dat je tegenstander de bal verovert. Maar dan wordt het gezien als afschermen. Wat Van der Linden deed was dus blokkeren en dat mag niet, want een speler moet zonder bal in staat zijn om bewegingsvrijheid te krijgen. Dat maakt de actie van Nijland niet minder dom, maar Van der Linden deed het wel zo opzichtig dat ik de reactie van Stef wel begrijp.

15 februari 2015 om 20:32

Helemaal met jou eens, en dan eerst nog lopen en na twee stappen naar z'n hoofd grijpen bah bah

Verdiend gewonnen. Creerden meer, speelde met passie en werkte voor elkaar. Deze lijn doortrekken voor lijfsbehoud.

15 februari 2015 om 19:49

Ik hoop voor je dat het sarcastisch bedoelt is. Gae kan nog geen vuist ballen tegen 10 spelers. Voetbal was ver te zoeken deze middag bij GAE.

15 februari 2015 om 19:53

Toch heeft Lerin gelijk. Go Ahead creëerde kansen zat alleen maakte ze niet af (lees: Verhoek kon geen bal normaal afleggen) hadden de wedstrijd al eerder kunnen beslissen en dat weet jij ook. Verder werkt Go Ahead indd hard en vochten voor elke meter (dat zeggen zelfs alle PEC supporters omdat ze kwaad zijn dat hun ploeg dat niet doet)

15 februari 2015 om 20:45

Maar je hoeft niet altijd met goed voetbal te winnen.
Het maakt niet uit hoe je wint als je maar wint. Vraag toptrainer Mourinho maar is.
Het resultaat is heilig.

Overleven is voor een club als Go Ahead van levensbelang. Zeker met het oog op de verbouwing. En als dat dan moet met minder voetbal dan is dat maar zo.

Toch blijk Go Ahead voor veel ploegen toch best een taaie tegenstander te zijn. Alleen PSV en Feyenoord waren een maatje te groot voor ons.

15 februari 2015 om 23:18

Dat kan best. Maar lerin hemelt ze op. En dat is totaal niet terecht op basis van het vertoonde spel.

Heel leuk die overwinning maar ik zie ze volgende week wel verliezen van az en als heracles wint staan ze gelijk met gae!

15 februari 2015 om 20:54

Wat een onzin reactie? Je wilt zeggen dat ze vandaag geen punten moesten pakken omdat ze volgende week toch zouden verliezen?! Beetje vage beredenering.

15 februari 2015 om 21:40

Ik vond het gwn jammer voor heracles als gae had verloren stond heracles 15 de

Gewoon gewonnen, punt!!!
Wel of geen rode kaart, matenaaier of niet, winst is voor kowet, punt!!!
Alle pecfans die van de week een grote bek hadden die flippen nu wel. Nu gaan ze weer Nijland de schuld geven, vd Linde is een matenaaier en de scheidsrechter had weer heel slecht gefloten...
Flikker toch op man ,gewoon verloren uit en thuis.
Nu gewoon bekken dicht en ga je ploegje nu maar steunen, daar hebben ze veel meer aan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren