Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht neemt Victor Jensen over van Ajax en deelt langdurig contract uit

Laatste update:

FC Utrecht neemt Victor Jensen per direct over van Ajax. Dit meldt de club op de eigen website. De 22-jarige Deen tekent in Utrecht een contract tot medio 2026. FC Utrecht heeft tevens een optie bedongen dat het mogelijk maakt om de Deen voor een jaar langer vast te leggen.

De Domstedelingen hadden Jensen al een tijdje op het oog als extra optie voor het middenveld. Technisch Directeur Jordy Zuidam toont zich op de website van FC Utrecht content met de versterking. “Met Victor halen we een technisch vaardige speler binnen die beschikt over creativiteit en een goed loopvermogen. Daarnaast beschikt hij over een geweldig karakter en kan hij op meerdere posities op het middenveld en op de flank uit de voeten. Tijdens zijn verhuurperiodes bij FC Nordsjaelland en Rosenborg BK is Victor volwassen geworden en ook fysiek gegroeid. We zijn blij Victor aan boord te hebben bij de club.”

De Deen werd door Ajax in maart van vorig jaar tijdelijk gestald bij Rosenborg, waar hij dertig wedstrijden zou spelen. Daarin was Jensen goed voor vijf doelpunten en evenveel assists. De verhuurperiode eindigde op 1 januari, waardoor de middenvelder sinds begin deze maand weer onderdeel was van de A-selectie van Ajax. Jensen viel in het bekerduel met FC Den Bosch (0-2 winst) twintig minuten voor tijd in voor Kenneth Taylor.

Bij Utrecht gaat Jensen samenwerken met zijn landgenoot Michael Silberbauer, die na het vertrek van Henk Fraser voor de groep staat in de Galgenwaard. De middenvelder, die in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2021/22 tegen NEC (5-0) zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax maakte, heeft vier wedstrijden voor de A-selectie van de Amsterdammers achter zijn naam staan. Het contract van Jensen liep in Amsterdam nog door tot medio 2024.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb Jensen niet veel zien spelen de laatste tijd maar voorheen vond ik het altijd een leuke speler, geen idee of hij ooit op het niveau van Ajax komt.

30 januari 2023 om 13:49

Ik vond het altijd een net niet speler. Ik heb altijd het gevoel gehad dat hij wel talent heeft, maar gewoon in alles te kort komt.

Zou hem gewoon verkopen, vind het een hele sympathieke jongen en echt wel een speler die moeite doet. Maar gewoon niet goed genoeg bevonden, helaas..

31 januari 2023 om 19:20

Hij wordt toch ook verkocht

Mag Regeer ook nog steeds op huurbasis vertrekken? Zag hem gisteren toch warmlopen bij blessure moment van Rensch ipv Sanchez. Zegt misschien ook wat over de pikorde onder Heitinga

30 januari 2023 om 13:28

Ben ik ook erg benieuwd naar! Sánchez heeft nog niet bepaald overtuigd en het is nu een prima tijd om de jeugd de kans te geven. Gelukkig weet Sjonnie precies welk vlees hij in de kuip heeft

30 januari 2023 om 13:35

Vond Regeer onder Ten Hag ook vaak goed invallen. Jammer dat we dit seizoen nog amper de jeugd, waaronder hij, hebben gezien in 1. Regeer mag wat mij betreft echt wel meer kansen krijgen gezien zijn concurrentie op rechts back.

30 januari 2023 om 13:41

Regeer was al rond met een club voor een huurdeal, maar is door de promotie van Heitinga niet gegaan las ik. Ik mag toch hopen dat hij nu gewoon 2de keus is achter Rensch. Zeker gezien gister. Die Sanchez is gewoon de volgende Kristensen/Magallan. Dat kon je na 3 wedstrijden al zien. Bij een Martinez, Neres en Alvarez zag je na een matig begin wel dat het prima spelers konden worden. Net zoals ik dat geloof ook wel heb bij Bassey (als centrale verdediger) en Wijndal bijvoorbeeld dat dat op termijn nog wel goede spelers kunnen gaan worden voor ons als ze een paar stappen zetten, maar die Sanchez is echt met afstand de slechtste voetballer sinds Kristensen/Magallan. Dat zijn spelers die niet kunnen voetballen en verdedigen. Zelfs als ze nog stappen maken dan wordt het niks voor het niveau Ajax. Hopen dat een Bournmouth of Sheffield Wednesday daar van de zomer nog een miljoen of 3/4 voor wil geven.

30 januari 2023 om 13:49

Klinkt alsof je heel veel zegt, maar met afstand de slechtste voetballer sinds Magallan, is die al weg dan?

30 januari 2023 om 13:50

Die vent krijgen we aan de straatstenen niet kwijt

30 januari 2023 om 13:55

Magallans contract is ontbonden deze winter en is transfervrij vertrokken naar een club.

31 januari 2023 om 15:50

Naar Elche inderdaad.

30 januari 2023 om 13:49

Ik hoop dat in de loop van einde seizoen deze jongen de kans in de basis gaat krijgen

Redan vermoedelijk naar Emmen
Doe ons dan Sylla ook direct erbij in een huurdeal

En Regeer van J Ajax erbij

Zijn we klaar.

Ps: naam Te Wierik zingt ook rond bij ons

Hart
Bouchari
Araujo
Veldmate
Burnet
Messaoui
Veendorp
Bernadou
Sylla
Zivko
Redan
30 januari 2023 om 13:40

Klaar voor de KKD ja. Mike te Wierik halen is smeken om te degraderen, hopelijk kunnen jullie hem nog voor het einde van de transferdeadline binnen halen, liefst permanent en langdurig contract!

30 januari 2023 om 18:15

Ikea wat maak je je weer druk om Emmen🤣🤣. Waar speelt jou club eigenlijk? Oh ja rechterrijtje kkd🤣🤣

30 januari 2023 om 20:19

Hahah niet zo zuur doen.
Te Wierik is gewoon nog steeds de betere verdedigers van Groningen.
Alleen dondert daar het hele kaartenhuis in elkaar omdat er een mega spanning heerst en het één grote chaos is.

Te Wierik is beter dan onze Heylen.
Dus mag van mij komen.

30 januari 2023 om 22:15

Te Wierik is kwalitatief misschien een leuke aanwinst, maar qua karakter echt een rotte appel die je niet in je selectie wilt hebben als je moet weren tegen degradatie. Dan heb je toch meer aan die Heylen, die namelijk ook nog eens zo uit een Lucky Luke strip te lijkt te zijn geplukt.

30 januari 2023 om 13:48

Ja te wierik halen zou een mooie zet zijn. Is bij ons 1 van de grootverdieners en dat is teveel voor een bankzitter

30 januari 2023 om 13:51

Daarbij bovenal een beetje een zure speler. Kan me zo voorstellen dat hij in het groepsproces geen welkome toevoeging is in tijden van degradatiestrijd (Dus als Groningen verzwak je een directe concurrent en ben je van een boeman af).

30 januari 2023 om 14:40

Redan was topscoorder in de voorbereiding en liet toen een goede indruk achter jammer dat hij het in de competitie niet liet zien. Ik denk dat hij bij Emmen best wel kan opleven met ze snelheid is hij gevaarlijk in de counter hij moet alleen rustiger voor de goal worden.

30 januari 2023 om 20:20

Potentie heeft hij.
Maar ja.... Hoe wil je Dost en Douvikas eruit spelen.
Dan moet je wel een echte baas zijn.

Kom dan maar een half jaartje of 1,5 jaar naar ons

31 januari 2023 om 19:23

En Antonisse van PSV schijnt ook jullie kant op te komen.

31 januari 2023 om 20:09

Ja klopt!
Ik zou daarbij graag nog een Taabouni of wellicht een Othmane Boussaid willen halen
Met de komst van Jensen ben ik benieuwd of zijn positie bespreekbaar is

Ik had regeer wel als vervanger van Rensch willen zien eigenlijk. Voetballend prima en heeft de longen om te blijven gaan

Jammer dat het om Jensen gaat. Ik had gehoopt op Bassey.
Ik ben benieuwd of Ajax zich nog gaat versterken, want het is erbarmelijk achterin.

Ik vraag mij echt af wat FcU met deze speler moet, op die positie kunnen al de nodige jongens spelen.

Ik ben benieuwd hoe da Ajax hatende supporters hiermee omgaan. Ik telde nu toch zo’n stuk of 4 Amsterdamse bekende in de Utrecht selectie. En het aantal loopt op!

31 januari 2023 om 19:38

Zoals elke andere Ajacied die speler wordt van Utrecht wordt ontvangen? Je doet net alsof het vrij uitzonderlijk is, terwijl er genoeg spelers de overstap naar Utrecht hebben gemaakt. Dit heeft vrijwel nooit tot problemen geleid. Ajax kent daarnaast ook de nodige Utrechters de laatste jaren (Klaiber, Labyad, Ten Hag, Van der Hoorn etc.).

31 januari 2023 om 20:36

Haha precies. Alsof elke Utrechter een hekel heeft aan Ajax... kom op zeg, kom onder die steen vandaag en verwerp je mening.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren