Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Groningen zet verhuur stop: ‘Beter om hem in eigen huis te hebben’

Laatste update:

FC Groningen ving het seizoen aan met Sergio Padt als eerste doelman en Peter van der Vlag als zijn back-up. Daarachter was plaats voor Stefan van der Lei, maar club en keeper vonden het verstandiger om voor een uitleenbeurt te gaan. Van der Lei trok daarop naar FC Emmen, maar daar maakt hij het seizoen niet af: FC Groningen heeft hem teruggehaald.

De Trots van het Noorden legt uit dat het vond, dat Van der Lei te weinig aan bod kwam. In de eerste helft van het seizoen had trainer Joop Gall van FC Emmen geen minuten in petto voor zijn huurling. Omdat Van der Lei over een paar maanden transfervrij is, wil FC Groningen goed kunnen beoordelen of het hem wil houden of toch wil laten gaan.

“Het lijkt FC Groningen in deze fase van het seizoen beter hem in eigen huis te hebben. Hij kan trainen en wedstrijden spelen in het beloftenteam van FC Groningen. Het komende half jaar wordt bekeken of de toekomst van Van der Lei in Euroborg ligt”, deelt de Eredivisionist mee.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker is dat.., wordt Emmen gecompenseerd?
Wie wordt nu 2e keeper...
Ik dacht dat de deal inhield dat van der Vlag naar Groningen ging en dat Van Der Lei bij Emmen voor een jaar kwam.

17 januari 2015 om 23:03

Als ze m nodig hadden, dan had ie vast wel een minuutje gespeeld

17 januari 2015 om 23:48

Nee. De deal was dat er een optie tot vroegtijdige beëindiging in zat. En van der vlag staat hier los van. Henk zou wel naar emmen gaan. Goede aanwinst

18 januari 2015 om 01:27

Henk Timmer ?

18 januari 2015 om 05:08

Bos

18 januari 2015 om 14:23

Keeper van het HZVV traint momenteel mee met FC Emmen. Dus als ze echt zulke problemen hebben kunnen ze hem aantrekken.

Prima keeper, beter dan die knakworst die nu bij emmen op goal staat.

Laat Sietsma gewoon keepen komt wel goed dan !!!

In de oefenwedstrijden dat Van der Leij mocht spelen was hij zeer slecht. Het zegt genoeg dat hij zelfs geen kans kreeg toen Meerits vele malen in de fout ging aan het begin van het seizoen. Was "gratis" in de ruil met Van der Vlag, transfer had een papieren waarde van 25.000 aan huurkosten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren