voetbalzone

‘FC Groningen wilde verlengen, maar die aanbieding heb ik afgewezen’

Gijs Freriks11 mei 2016, 18:29
Laatst bijgewerkt: 11 mei 2016, 18:29
Advertentie

Rasmus Lindgren kon zijn contract bij FC Groningen met één seizoen verlengen, maar legde die aanbieding naast zich neer omdat hij terug wil keren naar Zweden. BK Häcken en IFK Göteborg schijnen belangstelling te hebben voor de verdediger annex middenvelder.

/

“Dat zijn natuurlijk interessante clubs”, zegt de 31-jarige Lindgren tegen Aftonbladet. “Groningen wilde met mij verlengen, maar dat heb ik afgewezen. Het is mijn doel om in de competitie te spelen waar ik nog nooit gevoetbald heb: in de competitie van Zweden. Ik ben topfit en wil graag terug naar huis. Ik kan waarschijnlijk nog vier of vijf jaar mee.”

“Hoe belangrijk geld is? Dat is niet waarom ik in Zweden wil voetballen, anders had ik wel voor wat anders gekozen. Ik laat mij leiden door de competitie en niet door het geld. Ik ben ervan overtuigd dat er een goede club komt, maar teken natuurlijk niet zomaar. Het moet wel passen. Doet het dat niet, dan sluit ik niet uit dat ik naar een ander land vertrek, maar in principe wil ik terug naar huis. Ik wil naar een goed team.”

Bezig met laden …