Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘FC Groningen wilde verlengen, maar die aanbieding heb ik afgewezen’

Laatste update:

Rasmus Lindgren kon zijn contract bij FC Groningen met één seizoen verlengen, maar legde die aanbieding naast zich neer omdat hij terug wil keren naar Zweden. BK Häcken en IFK Göteborg schijnen belangstelling te hebben voor de verdediger annex middenvelder.

/

“Dat zijn natuurlijk interessante clubs”, zegt de 31-jarige Lindgren tegen Aftonbladet. “Groningen wilde met mij verlengen, maar dat heb ik afgewezen. Het is mijn doel om in de competitie te spelen waar ik nog nooit gevoetbald heb: in de competitie van Zweden. Ik ben topfit en wil graag terug naar huis. Ik kan waarschijnlijk nog vier of vijf jaar mee.”

“Hoe belangrijk geld is? Dat is niet waarom ik in Zweden wil voetballen, anders had ik wel voor wat anders gekozen. Ik laat mij leiden door de competitie en niet door het geld. Ik ben ervan overtuigd dat er een goede club komt, maar teken natuurlijk niet zomaar. Het moet wel passen. Doet het dat niet, dan sluit ik niet uit dat ik naar een ander land vertrek, maar in principe wil ik terug naar huis. Ik wil naar een goed team.”

'Rasmus Lindgren is de belangrijkste speler van FC Groningen'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Prima jaren gekend in Nederland. Het tot aanvoerder geschopt bij Groningen, teruggehaald door Ajax. Heeft het gewoon goed gedaan voor een voetballer met zijn mogelijkheden. En nu dan weer terug naar huis.

11 mei 2016 om 19:35

Met Rasmus als aanvoerder plaatste Ajax zich wel voor de groepsfase van de CL door de playoffs en werden ze ten minste wel kampioen. Voor Groningen echt een geweldige speler geweest, zowel zijn eerste periode, het financiele plaatje (gekocht voor 250k, verkocht voor 2.5m) als zijn tweede periode met 3x Europees voetbal. Erg jammer dat hij niet nog een jaartje blijft.

Mooi om te zien dat die als middenvelder het niet meer aan kon, maar vervolgens een beest was achterin. Op zich heeft die een mooie carriere gehad en langer voor de fc gespeeld tegenwoordig dan de meeste spelers doen. Iedereen gunt hem nog een paar mooie jaren in Zweden, ook al had ik hem graag nog een seizoen erbij gehad.
De poll zegt wel dat Lindgren de belangrijkste speler is, maar ik denk dat de Leeuw toch net even iets belangrijker was dit seizoen. Daarna komt zeker weten Rasmus.

11 mei 2016 om 19:23

Man de leeuw is echt niet de belangrijkste speler van groningen hoor...scoort een paar doelpunten maar kan totaal niet meevoetballen
Voor de ruggegraat van het elftal is rasmus veel belangrijker

11 mei 2016 om 19:25

Leuk dat iedereen die Groningen niet elke week ziet altijd de Leeuw als belangrijkste speler noemt. Als hij 1 keer scoort is dat vaak ook het enige wat hij toevoegt in 90 minuten voetbal. Neemt niet weg dat hij erg geliefd is, omdat hij zijn gebrek aan kwaliteit compenseert met enorme inzet.

11 mei 2016 om 19:26

Ik bedoel trouwens niet te zeggen dat jij FC Groningen niet volgt hoor. Mocht dat wel zo zijn verschillen we hierin klaarblijkelijk gewoon van mening; )

11 mei 2016 om 19:36

De belangrijkste spelers dit jaar van Groningen waren 1) Lindgren, 2) Tibbling (2e seizoenshelft wat minder) en 3) Padt.

11 mei 2016 om 20:18

@ypuh

Inderdaad. Dan maak ik hem ook maar verder af:
4) Hateboer 5) Maduro

12 mei 2016 om 09:35

Ik was Padt helemaal vergeten, die was misschien wel de speler die de meeste punten voor Groningen heeft gehaald. Lindgren en Tibbling hebben allemaal een mindere periode gekend en ook al heeft Padt wel eens wat foutjes gemaakt overall heeft hij genoeg punten weten te pakken.
Altijd moeilijk te zeggen wie de beste speler was, vorig jaar vond ik dat Kiefentebeld dat was, maar meestal zie je pas wat ze toegevoegd hebben als ze weg zijn

12 mei 2016 om 10:46

Sluit ik me helemaal bij aan. Ook al was Tibbling dit seizoen een stuk minder dan vorig seizoen blijft hij toch de dragende speler in de as. Belangrijk bij de opbouw en de aanval. Dan zie je toch hoe belangrijk Kieftenbelt was voor het spel van Tibbling. Maduro heeft niet het loopvermogen en de felheid die Maikel wel had, waardoor Tibbling het beste tot zijn recht kwam. Padt heeft ons de tweede seizoenshelft vaak punten opgeleverd. Voor mij zou Idrissi ook zeker in de top 5 komen. Niet alleen zijn doelpunten en assists zijn belangrijk geworden, maar sinds zijn doorbraak is er ook weer iets meer aanvallende impuls in de ploeg gekomen. Zou Mahi het hele seizoen fit zijn geweest had hij vast ook in mijn rijtje gestaan. Hoop dat hij sterk terugkomt van zijn blessure(s).

13 mei 2016 om 11:03

Ik sluit me dus aan bij wat iedereen zegt hierboven (ook wel eens mooi om het eens te zijn) .is dus wel jammer dat de Leeuw niet bij de 5 beste spelers van dit seizoen zit.

Vorig jaar was het wat mij betreft vrij duidelijk, Chery op 1. en de Leeuw op 2. Kieftenbelt was ik eerst niet zo rouwig om dat die vertrok, maar achteraf gezien is dat wel voor een laag bedrag geweest (maar anders was hij transfervrij vertrokken naar Heerenveen ofzo) en Maduro heeft in mijn ogen niet gebracht wat je er van verwachtte. Die man heeft bij Ajax en Valencia jaren in de basis gestaan, international geweest en blinkt verder niet uit.

Het ga je goed Rasmus! Je hebt ons veel gegeven in de 2 periodes dat je bij ons onder contract stond!

heeft met name achterin veel voor FC Groningen betekent en juist in de periode, dat hij geblesseerd was verloor Groningen veel punten

Ik had hem nog wel vijf jaar bij Groningen achterin willen zien. Is de onbetwiste leider van het team, voegt rust en ervaring achterin toe en neemt de laatste tijd het team op sleeptouw om op beslissende momenten te scoren, zoals die vrije trap tegen Ado, maar ook zijn twee goals tegen Heracles.
Dit zijn kwaliteiten die niet zomaar vervangbaar zijn, de Leeuw valt wel te vervangen en Burnet zeker. Daarom had ik graag gezien dat hij nog even bij Groningen bleef...

Rasmus heeft meer als de helft van zijn leven buiten Zweden gewerkt EM gewoond. Het Zweden dat hij aantreft is drastisch anders als toen hij vertrok. Ik denk dat het hem en zijn kinderen nog wel eens kon tegenvallen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren