Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Groningen toont volwassenheid en boekt overtuigende zege in Eindhoven

Laatste update:

FC Groningen heeft uitstekende zaken gedaan in de Keuken Kampioen Divisie. De Trots van het Noorden won overtuigend met 0-3 van FC Eindhoven. Laros Duarte was met twee goals de grote man bij Groningen, dat dankzij de zege naar de vierde plaats stijgt. Eindhoven blijft steken op plek veertien en lijdt gevoelig puntenverlies in de strijd om een plek bij de Keuken Kampioen Play-Offs.

Romano Postema kreeg al na twee minuten de eerste kans van de wedstrijd, maar de spits stuitte op Eindhoven-goalie Jorn Brondeel. Ondanks dat ook Eindhoven een mogelijkheid kreeg – August Priske Flyger schoot over – bleef Groningen de bovenliggende partij in Noord-Brabant.

De openingstreffer, die in de twintigste minuut viel, mocht dan ook geen verrassing heten. Groningen zette een gevaarlijke counteraanval in, die in eerste instantie niets leek op te leveren. Het lukte Postema echter nog net om Luciano Valente te bereiken. De linkermiddenvelder schoof vervolgens met een fraaie voetbeweging binnen: 0-1.

Evan Rottier dacht daarna gelijk te maken, ware het niet dat zijn treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. Hoewel beide ploegen daarna bij vlagen gevaarlijk werden, werd er voor rust niet meer gescoord.

De tweede helft was twintig minuten oud toen Groningen de voorsprong wist te verdubbelen. Duarte speelde zich knap vrij en poeierde de bal op fraaie wijze achter Brondeel: 0-2. Het was voor de Kaapverdiaan, die onlangs nog aanwezig was op de Afrika Cup, zijn eerste treffer sinds 22 december.

Twintig minuten voor tijd maakte Duarte ook zijn tweede treffer van de wedstrijd. Na enkele fraaie schijnbewegingen creëerde hij wat ruimte voor zichzelf, om vervolgens met een fraaie streep de korte hoek te vinden: 0-3.

Eindhoven had vrijwel niets in te brengen en na de derde goal was de wedstrijd dan ook gespeeld. Eindhoven probeerde het nog wel, maar aan de gezichten van de spelers viel af te lezen dat zij het wel welletjes vonden. Groningen hield de bal in zijn bezit en boekt zo een prima zege in Eindhoven.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Prima overwinning. Het niveau van Eindhoven is dan ook wel heel bedroevend. Man wat wordt het nog spannend allemaal....

Gaat spannend worden. Als we die inhaalwedstrijd tegen Emmen even meetellen als winst staan we 2 punten van plek 2 af.

18 februari 2024 om 19:40

3 punten.

Wat een spanning in de kkd. Wordt nog leuk om die eerste 2 plaatsen daar. Mijn gevoel zegt dat vooral Willem ll, Groningen en Ado daarom gaan vechten. Spanning gegarandeerd.😄😄



Mooie overwinning. Eindhoven wel erg slecht, maar de overwegend jonge selectie heeft het professioneel gedaan zonder in de moeilijkheden te komen. Een smet is wel de blessure van Prins.

Na de nederlaag tegen Dordrecht was ik even bang dat het vertrouwen zou dalen na het eindigen van de ongeslagen reeks (met vooral overwinningen), maar gelukkig is het tegendeel waar met alweer 3 opeenvolgende winstpartijen, waaronder de kwartfinale in de beker (na penalties weliswaar).

Vandaag deze wedstrijd bezocht. Groningen speelde goed. Veel druk op de bal waar Eindhoven niets mee kon. Op naar plek 2

Het moet heel gek lopen wil Willem II niet promoveren, maar die tweede plek gaat razend interessant worden! Deze 0-3 is stukken overtuigender dan de 2-1 thuis, de ploeg groeit en hopelijk is het genoeg voor de tweede plek!

Groningen moet nog:
Graafschap - Thuis
ADO - Uit

Roda JC moet nog:
Willem II - Uit
ADO - Thuis
Graafschap - Thuis

ADO moet nog:
Roda - Uit
Groningen - Thuis
Dordrecht - Thuis

Ondanks de 3 doelpunten vandaag blijf ik het scorend vermogen van Groningen spannend vinden. We hebben net zoveel gescoord als NAC en MVV, maar hebben gelukkig een zeer solide verdediging.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren